Gå til hovedindhold
PRODUKT

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avanceret, komplet beskyttelse mod trusler til kommunikations- og samarbejdstjenesterne i Microsoft Office 365.

Produktet

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er det oplagte valg til avanceret, all-in-one-beskyttelse mod trusler til Microsoft Office 365’s kommunikations- og samarbejdstjenester – ingen leverandørafhængighed, ingen hyldevarer.

Mens Microsofts indbyggede standardsikkerhedskontroller kun giver grundlæggende sikkerhed, håndterer Kaspersky Security for Microsoft Office 365 både kendte, ukendte og avancerede trusler. Det benytter avanceret heuristik, maskinlæring og andre næste generations teknologier til at beskytte cloud-orienterede virksomheder mod ransomware, skadelige vedhæftede filer, spam, phishing, kompromittering af virksomhedsmail (BEC) og ukendte trusler.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 leverer overlegen sikkerhed:

 • AA-klassificering i SE Labs’ e-mailsikkerhedstest

Download rapporten

Stop phishing og kompromittering af virksomhedsmail

Phishing er en kanal, der kan levere malware og ransomware til dit netværk. Selvom kun 4 % af brugerne rent faktisk klikker på et skadeligt link, er det nok til, at epidemien kan sprede sig. Kaspersky Security til Microsoft Office 365 anvender en kombination af gennemprøvede metoder såsom SPF, DKIM og DMARC med brug af sandkasser og maskinlæring til at bortfiltrere trusler, før brugerne kan lave en fejl.

Hurtig, avanceret beskyttelse til alle Office 365-tjenester

Microsoft Office 365-apps som OneDrive, SharePoint Online og Teams er pålidelige værktøjer til chat og filoverførsel for brugerne, hvilket gør dem til særdeles attraktive klienter til overførsel af malware inden for virksomheden.

Kasperskys anti-malware kombinerer signaturbaseret beskyttelse, heuristik og adfærdsmæssig analyse til øjeblikkelig registrering af avancerede trusler i alle de apps, dine brugere anvender, herunder Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online og Teams.

Få indblik i skydata for at overholde overensstemmelse

Garanter overensstemmelse med løbende revision af dine data i skyen. Anvend standardskabeloner til at identificere fortrolige og følsomme oplysninger i forbindelse med oplysninger, der kan kan identificere oplysninger om enkeltpersoner og betalingsoplysninger, og gennemtving afhjælpning for at opretholde dataintegritet og overholde overensstemmelsesmål. Kør nøgleordssøgninger efter behov, eller udfør historisk scanning af alle data i en skyapplikation.

Gør din virksomhed uafhængig af leverandører

Mange leverandører tilbyder lokkende rabatter i begyndelsen, men hvis du på et tidspunkt beslutter at skifte, f.eks. hvis du vil skalere, stiger omkostninger betragteligt. En løsning med kendte sikkerhedsbrister er slem nok, men at være låst til en leverandører er endnu værre. Med Kaspersky Security for Microsoft Office 365 undgår du afhængighed af en leverandør, og at betale for noget, du ikke har brug for - og du får glæde af enkle og overskuelige licenser.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Brug

 • Luk ikke phishing og malware ind

  • Supplerende beskyttelse til at stoppe Microsofts sikkerhedshuller i din Office 365-sikkerhed fra en grundigt gennemtestet og ofte prisbelønnet leverandør.
  • Højere detektion af malware.Stærk beskyttelse imod phishing angreb. Avanceret filtrering af vedhæftede filer.
  • Cyberangreb forhindres øjeblikkeligt, når ukendte trusler og zero-day malware skjuler sig i virksomhedens e-mail og filer, uanset om de gemmes i OneDrive, SharePoint Online eller Teams.
 • Avancerede registreringsteknikker

  • Sikkerhedsløsning med et samlet sæt teknologier til at beskytte Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online og Teams mod den bredeste vifte af kendte og ukendte trusler.
  • Løsningen anvender avanceret heuristik, maskinlæring og andre af næste generations teknologier til at beskytte din virksomhed mod ransomware, skadelige vedhæftede filer, spam, phishing, kompromittering af virksomhedsmail (BEC) og ukendte trusler.
  • Beskyttelse efter behov til rensning af mailkonti efter et angreb eller ad hoc-kontroller af mistænkelige postkasser.
 • Problemfri integration

  • Security as a Service møder Software as a Service og tilbyder avanceret sikkerhed til en brøkdel af prisen, smidig servicelevering og er klar til skalering.
  • Exchange Online-integration med Graph API og Exchange Online cmd-lets og andre teknologier, som er godkendt af Microsoft.
  • Sikker integration med virksomhedens Microsoft OneDrive, SharePoint Online og Teams vha. OAuth 2.0, lige så nemt som at give et samtykke til Kaspersky-programmet.
24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

E-mail er og bliver den primære indgangsvinkel til at angribe og nedbryde større organisationer. Mens malware normalt sendes med e-mail og hostes på cloud-lagre. Dit valg af Office 365-sikkerhedsløsning afgør i vid udstrækning sandsynligheden for:

 • Ransomware-angreb via en inficeret e-mail eller vedhæftet fil

 • Malware spredt via virksomhedens Microsoft OneDrive, SharePoint Online eller Teams

 • Phishing-svindel, medarbejder- og virksomhedssvindel

 • Tidsrøvende, ressourcestjælende spam

 • Tidsrøvende "falske positiver", der opstår som følge af overautomatiseret antispam

 • Manglende overholdelse af lovgivningen om databeskyttelse

Alliancer

Kaspersky Security for Office 365 leverer overlegen sikkerhed med en AA-klassificering

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.