Gå til hovedindhold

KASPERSKY ANTI-SPAM SDK

Kasperskys udviklingssæt til anti-spam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.
KONTAKT OS

Kaspersky Anti-Spam Software Development Kit 6.0

Kasperskys udviklingssæt til anti-spam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.

Takket være Kaspersky Anti-Spam SDK's arkitektoniske fleksibilitet, enestående præcision og imponerende stabilitet opfylder de løsninger, der er baseret på den, kravene til alle typer kunder lige fra små til mellemstore og store virksomheder og tjenesteudbydere.

Hybridtilgangen giver Kaspersky Lab mulighed for at bruge cloudbaseret efterretnings- og informationsdistribution som supplement til de avancerede beskyttelsesteknologier, der anvendes i Kaspersky Anti-Spam-motoren. Takket være flere hundrede millioner brugere i Kaspersky Security Network bliver nye spammeddelelser mærket som sådan på få sekunder, og en tilsvarende signatur føjes til anti-spamdatabaser ved den næste opdatering. En kraftig anti-spammotor baseret på snesevis af registreringsmetoder er en intelligent forlængelse af cloud hukommelsens kraft og garanterer enestående registreringshastigheder til spam- og phishing-angreb med ganske få falske alarmer.

Værdier i Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0

Efter i mere end 19 år at have været førende inden for teknologilicenser har Kaspersky-teamet behersket ekspertisen med at udbyde tjenester for hver enkelt fase i forholdet til OEM- og teknologipartnere. Vi ved, hvad der er vigtigt for vores partnere:

Høj detekteringsgrad og få falske positiver

 • En detekteringsgrad på 99,9+ % og ingen falske positiver (ifølge en VB-test i 2015)
 • Analyser - 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året - foretaget af mennesker i kød og blod og de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kører parallelt med skybeskyttelse
 • Certificeret af Virus Bulletin (gælder for KAS SDK v.5)

Nem integration

 • SDK, alt inklusive og klar til brug (biblioteker, prøver, dokumenter)
 • Let og fleksibel API sikrer minimal integrationstid
 • Softwareopdateringer downloades automatisk

Let og kraftfuld motor

 • Hybridtilgang - i clouden og on-premise
 • Minimum arbejdsbelastning af systemet
 • Nyhed! IP-omdømme - fuldstændig skybaseret teknologi, der sikrer detektering af de fleste spammails baseret på afsenderens IP-adresse, selv før der anvendes mere avancerede detekteringsteknikker
 • Nyhed! Antiphishingheuristikker, der giver forbedret phishingdetektering

Tekniske specifikationer

 • Stopper spam på alle sprog
 • Alle standardplatforme og MTA'er understøttes, herunder oprindelig 64-bit understøttelse
 • HTTP-servicetilstand (klient-/serverarkitektur)
 • Multistrengsbehandling: Flere 100 meddelelser pr. streng

Omfattende support

 • Kvalificeret teknisk support døgnet rundt
 • Dedikerede forretningsorienterede og tekniske kundemedarbejdere
 • Markedsføringssupport

3-i-1-hybridbeskyttelse: Online og selvstyrende teknologier muliggjort gennem Anti-Spam Lab, der arbejder sammen med cloudkomponenten

Hvorfor vælge Kaspersky Anti-Spam SDK 6.0?

Du bliver en del af en fantastisk virksomhed

Efter KAS SDK-implementering indeholder produktet teknologier fra et af verdens førende brands. Vi hjælper og støtter dig hele vejen, fra teknologisk evaluering, gennem integration og support i hele produktets levetid (herunder kundesupport og -placering), til overgangen til en ny version. Din løsning understøttes af et team af fagfolk, der bekymrer sig om din succes og giver råd og vejledning, når du har brug for det. Kasperskys anti-spamteamet dit eget teams forlængede arm!

Lave omkostninger og ingen skjulte gebyrer

Vores teknologi er utroligt omkostningseffektiv. Vores licens indebærer ingen skjulte gebyrer for brug af teknologi eller support. Vi tilbyder en licens, der inkluderer gratis support og giver dig mulighed for at holde dig opdateret med alle vores større opdateringer, udgivelser og nyheder.

Bygget til høj hastighed og kvalitet

KAS SDK er en af branchens hurtigste anti-spammotorer, der gør dig i stand til at opfylde nutidens krav til højhastighedsbehandling af e-mails. Vi hjælper dig gerne med at glemme alt om spam, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Skriv én gang til både x86/x86-64-miljøer

Ingen ændringer af koden er nødvendige for at køre begge versioner af operativsystemet på grund af en samlet platform på tværs af API (samme SDK API til *nix- og Windows-platforme).

Designet til hurtig og nem integration

Brugervenlig og let forståelig API med kodeeksempler reducerer den tid, medarbejderne skal bruge på at integrere KAS SDK i meddelelsesløsningerne. Du behøver ikke at opdatere produktionsmiljøet, træne teamet i brugen af nye programmeringssprog eller spilde tiden.

Beskytter mod alle former for spam

KAS SDK kombinerer vore dages mest effektive, proaktive og avancerede anti-spammotor med det komplette udvalg af forskellige anti-spamfiltre og lag, der forhindrer alle former for spam.

Fleksibilitet i teknologien og næsten ingen vedligeholdelsesomkostninger

Enestående opdateringsevne: Nye anti-spamfiltreringsmetoder kan leveres med regelmæssige opdateringer og anvendes lydløst og automatisk - intet behov for yderligere besvær.

Kontakt os

Hvis du vil at vide mere, kan du udfylde denne kontaktformular og angive, at du ønsker flere oplysninger om KAS SDK, hvorefter vores repræsentant kontakter dig snarest muligt.