Gå til hovedindhold

KasperskySecurity for Linux Mail Server

Kaspersky Security for Linux Mail Server kan integreres i mange Linux-baserede e-mailsystemer og giver den sikkerhed, fleksibilitet og nemme administration, som virksomhederne og internetudbyderne kræver. Kaspersky Security for Linux-Mail Server tilbyder en bred vifte af vigtige sikkerhedsfunktioner til Linux-mailservere - herunder anti-malware, antispam, anti-phishing og filtrering af indhold - i én brugervenlig applikation, der omfatter cloud-assisted teknologier, og giver således forbedret beskyttelse, samtidig med at der opnås færre falske alarmer.

 • Effektiv anti-malware-program, herunder beskyttelse mod målrettede angreb

  Ved brug af vores nyeste antivirus-system opnår Kaspersky Security for Linux Mail Server en høj registreringsprocent og hurtigere skanning, så du får antivirus-funktioner til Linux mailservere, som hurtigt og præcist registrerer skadelige vedhæftede filer, herunder ukendt og avanceret malware, der anvendes i målrettede angreb.

  Flerlags anti-malware funktioner

  • Forbedret! Avanceret antivirus-system – cloud-baserede via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Security for Linux Mail Server indeholder den seneste version af Kaspersky Labs prisvindende anti-malware-system. Desuden modtager programmet oplysninger i realtid fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN), så du kan opnå fordelene ved en antivirus-løsning til Linux mailservere med en endnu bedre ydeevne, når det kommer til at registrere og fjerne skadelige vedhæftede filer i indgående e-mails, herunder trusler, ukendt og avanceret malware.

  • Nyhed! Webfilter mod skadelige URL'er – cloud-assisted via Kaspersky Security Network

   Kasperskys webfilter modtager opdateringer i real-time fra cloud'en med informationer om skadelige URL'er, der indeholder links til inficerede websites eller skadelige filer.

  Antispam og indholdsfiltrering

  • Forbedret! Anti-spam-system

   Kasperskys anti-spam-system omfatter to kraftfulde teknologier:

   Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) anvender push-teknologi, direkte fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network, og leverer opdateringer i realtid. Ved at reducere "opdateringsvinduet" fra 20 minutter til mindre end 1 minut hjælper EASUS med at beskytte mod Zero Hour-spam og spamepidemier.

   Skybaseret, rygtebaseret filtrering kan "rate" mistænkelige e-mails, sætte dem i karantæne og kontrollere dem, når opdateret information bliver tilgængelig. Dette hjælper med at beskytte dig mod ukendte spam, samtidig med at antallet af falske alarmer nedbringes.

  • Nyhed! Cloud-assisted anti-phishing

   Kaspersky's nye anti-phishing modul modtager opdateringer i real-time fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network. Dette giver en mere effektiv registrering og blokering af e-mails, der indeholder links til phishing-websites.

  • Nyhed! Registrering af massemails

   Du kan nemt oprette politikker, som gør at uønsket massemail ikke når ud til dine slutbrugere.

  Integreringssupport

  • Integration med de mest populære mailoverførselsagenter (MTA'er) - herunder Postfix, Sendmail, Exim og qmail

   Du kan vælge metoden til integration, på baggrund af din e-mailoverførselsagent (MTA) – så du kan integrere den som en flytbar enhed (plug-in) eller vha. en Milter API.

  • Antivirusscanning af filer fra kommandolinjen

   Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scanner gør det muligt at kontrollere objekter for vira efter behov – inklusive mapper, almindelige filer og enheder som harddiske, flashdrev og dvd-rom-drev.

  • AMaViS (A Mail Virus Scanner - en mailvirusscanner)

   Kaspersky Security for Linux Mail Server understøtter integration med Linux-e-mailsystemerne vha. den effektive AMaViS-grænseflade.

  Overskuelig overvågning og fleksibel rapportering

  • Nyhed! Integrering med Kaspersky Security Center

   Med Kaspersky's brugervenlige administrationskonsol, Kaspersky Security Center, kan du overvåge sikkerheden for alle dine Linux mailservere, herunder klynger, fra en enkelt konsol. Hvis en sikkerhedsrelateret hændelse indtræffer, vil systemadministratoren automatisk blive informeret om den berørte server og årsagen til problemet.

  • Nyhed! Support til Helpdesk-funktion

   De specialiserede Helpdesk-medarbejdere kan nu tilgå brugerens sikkerhedskopi og personlige forbudt-lister/tilladt-lister via en standard webgrænseflade, uden at forstyrre systemadministratorer eller slutbrugere.

  • Forbedret! Dashboard

   I web dashboard får du en hurtig oversigt over status og overvågning, herunder oplysninger om det senest fundne malware.

  • Fuld understøttelse af SNMP (Simple Network Management Protocol)

   Med SNMP-understøttelse kan du overvåge alle hændelsestyper vha. SNMP-hændelser og -traps.

  • Web- og CLI-administration

   Du kan vælge metode til programadministration ved brug af webkonsollen eller Command Line Interface (CLI).

  • Detaljeret, fleksibel rapportering i PDF-format

   Brugertilpassede rapporter hjælper dig med at overvåge og analysere din sikkerhed og dine politikker.

  • Meddelelsessystem

   Administratorer og dokumentejere informeres om krænkelse af politikker, så der omgående kan træffes foranstaltninger desangående.

  • Detaljerede logfiler

   Der registreres automatisk detaljerede oplysninger om alle handlinger. Dette bidrager til at identificere årsagen i tilfælde af et problem.

  Nemt at installere og vedligeholde

  • Enkel installation

   Kaspersky Security for Linux Mail Server leveres som et sæt af operativsystemspecifikke installationspakker med et særligt script til brug efter installationen, så du nemt kan implementere og integrere programmet med det eksisterende e-mailsystem.

  • Integrering med Active Directory og OpenLDAP

   Integrering hjælper med opsætning af regler og politikker. Kommunikationen mellem Kaspersky Security for Linux Mail Server og LDAP-serveren kan være krypteret med TLS eller SSL.

  • Omfattende administrationsregler for e-mailtrafik

   Kaspersky gør det nemt for dig at gennemføre gruppebaserede skanningspolitikker og regler.

  • IPv6-understøttelse

   Du kan bruge IPv6 navngivning til internetadresser, når du opretter regler for trafikken.

  • Skalerbar arkitektur

   Hele systemet kan nemt overflyttes fra en testserver til et produktionsmiljø, så du kan teste systemet inden du udruller det.

  • Nem opdatering

   Ud over at køre manuelle opdateringer - af antivirus, antispam og anti-phishing-teknologier - kan du også angive regler for fuldt ud automatiske opdateringer.

En del af