Gå til hovedindhold

KasperskyWeb Traffic SecurityNEW

Web-hostede cybertrusler er nogle af de mest almindelige farer, som moderne brugere kommer ud for, kun overgået af angreb der udspredes pr. e-mail. Kaspersky Web Traffic Security beskytter din internet-gateway, holder indgående og udgående trafik sikker og regulerer medarbejdernes brug af internettet. Dette vigtige første forsvar identificerer og blokerer indgående webbaserede trusler, herunder malware, ransomware og phishing, inden de kan få adgang til dit netværk og sprede sig gennem infrastrukturen. Samtidig minimeres den risiko, som er forbundet med skødesløs websurfing og uhensigtsmæssig datatransmission

 • Flerlags antimalware-funktioner

  • Flerlags antimalware - skyunderstøttet via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Web Traffic Security inkorporerer den nyeste version af Kaspersky Labs prisvindende antimalware-system og forsynes af oplysninger i realtid fra det skybaserede Kaspersky Security Network (KSN). Resultatet er uovertrufne niveauer af gateway-beskyttelse, der kan registrere og fjerne farlige elementer, herunder udnyttelse, skadelige scripts og alle andre former for kendte, ukendte og avanceret malware.

  • Omdømmebaseret filtrering

   Denne teknologi registrerer mistænkelige og uønskede filer og webadresser baseret på global erhvervede omdømmedata modtaget fra Kaspersky Security Network eller den lukkede sløjfeversion, Kaspersky Private Security Network.

  • Registrering af ondsindet dokument

   Integrering af skadelige scripts i dokumenter er en teknik, der anvendes i noget af den mest skadelige malware, der er udviklet for nylig, f.eks. ExPetr/Petya/NotPetya. Kaspersky Web Traffic Security scanner en lang række dokumenttyper, herunder MS Office-filer og PDF-filer, for enhver form for integreret skadeligt indhold. Ved registrering blokeres den inficerede fil, så den ikke kan åbnes.

  • Registrering af potentielt skadelige applikationer

   Med muligheden for udvidet beskyttelse kan programmet registrere og slette ikke kun kendte, ondsindede applikationer, men også potentielt skadelige applikationer (f.eks. spyware eller fjernadministrationskit).

  • Beskyttelse mod ransomware

   Kaspersky Web Traffic Security beskytter mod det bredeste udvalg af ransomware, herunder nye, komplekse typer.

  Kontrol af internetbrug

  • Webstyring med kategorisering

   Kategorisering af internetressourcerne i mere end 40 forskellige grupperinger, der er baseret på vores omfattende database over webadresser betyder, at vi nemt og nøjagtigt kan anvende begrænsninger på granulært niveau. Blokering af webadresser kræver ikke "SSL bumping", selv hvis trafikken er krypteret.

  • Indholdsfiltrering

   Overførsel af filer, der overføres i begge retninger gennem din internet-gateway, kan blokeres i henhold til filtreringsregler baseret på navn (jokertegn kan anvendes), udvidelse (vha. et program til genkendelse af formater for at modvirke spoofing), størrelse, MIME-type og/eller hash.

  Dataopsamling

  • ICAP-integration

   Produktet understøtter integration med proxyservere og lagring via ICAP- og ICAP(s)-protokoller.

  • Klar til overvågning af krypteret trafik

   Hvor trafikovervågning ('SSL bumping") er implementeret, og når den eksisterende virksomhed-proxyserver er konfigureret, kan Kaspersky Web Traffic Security kontrollere SSL-krypteret trafik og analysere objekter (f.eks. HTTPS-webtrafikobjekter) gennem den sikrede kanal.

  Implementering, ydeevne, skalerbarhed

  • Klyngeimplementering

   For at håndtere store mængder af transittrafik understøtter Kaspersky Webtrafik Security klyngeimplementering bestående af flere noder til behandling af trafik (servere). Efterhånden som mængden af trafik vokser, kan der implementeres flere knudepunkter for at beskytte alting.

  • Secure Web Gateway (SWG) softwareprogram

   Et komplet, brugsklart softwareprogram, der leveres med sin egen forudkonfigurerede proxyserver, gør det pærelet at styrke beskyttelsen af virksomhedens IT-netværk ved at tilføje en sikker web-gateway .

  • Understøttelse af flere arbejdsområder

   Da vi ved, at hurtigt voksende, komplekse virksomheder måske ønsker at holde selvstændige projekter eller afdelinger adskilt og underlagt deres egne politikker, mens de samtidig bevarer øverste niveau i en altomfattende politik og styring, understøtter Kaspersky Web Traffic Security brugen af flere selvstændige arbejdsområder.

  • Hurtig konfigurationsimplementering

   Når det ikke er nødvendigt at finjustere sikkerheden (f.eks. til massescanning af trafik i telekommunikationsscenarier), kan en trimmet konfiguration give endnu bedre ydeevne.

  • Tilgængelig i offentlige skyer

   Publiceret i offentlige Microsoft Azure- og AWS-skyer tilbyder Kaspersky Web Traffic Security-billedet af arbejdsbyrden en omkostningseffektiv løsning til trafikbeskyttelse uden at kræve yderligere udgifter til hardware og vedligeholdelse.

  Administration

  • Webbaseret administrationskonsol

   En webbaseret konsol er nyttig til at holde styr på gatewaysikkerhed uanset placering, hvilket især er vigtigt for geografisk fordelte infrastrukturer.

  • Rollebaseret adgangskontrol

   Forskellige restriktioner kan anvendes til forskellige administrative roller med hensyn til adgang til områder af administrationskonsoller.

  • Hændelsesadministration

   Resultaterne af trusselsanalyser præsenteres ved hjælp af en hændelsesorienteret visning og viser aktiviteter i realtid. Brugeres internetadfærd kan også analyseres.

  • SIEM-integration

   Oplysninger om trusselshændelser i gatewayen kan nemt inkorporeres i infrastrukturens hændelsesafgrænsning, som overvåges via et SIEM-virksomhedssystem.

  • Flere lejemål

   Flere arbejdsområder kan nemt anvendes til central styring af flere lejere, hvilket gør Kaspersky Web Traffic Security til det perfekte valg for Managed Service Providers (MSP'er)

En del af