Gå til hovedindhold

KasperskySecurity for Windows Server

Komplekse IT-virksomhedsnetværk kræver det højeste niveau af beskyttelse – et enkelt stykke malware kan hurtigt sprede sig på tværs af et netværk, afbryde forretningsprocesser og ødelægge IT-infrastrukturen. Servere kræver dedikerede sikkerhedsløsninger, der kan beskytte vigtige data mod de nyeste malware-trusler og fortsætte med at køre – selv under meget kraftig belastning – med minimal indvirkning på netværkets ressourcer.

Kaspersky Security for Windows Server er udviklet specifikt til at beskytte komplekse netværk og sikre, at værdifulde virksomhedsressourcer er effektivt sikret. Med hurtig trusselregistrering og -respons samt enestående modstandsdygtighed kombineret med opstartskontrol og forebyggelse af udnyttelse af nye trusler giver den virksomheder af alle størrelser avanceret serverbeskyttelse.

 • Avanceret beskyttelse af server

  • Næste generations beskyttelse mod den nyeste malware

   Kaspersky Security for Windows Servers trusselsbeskyttelsessystem i flere lag er baseret på Kaspersky Labs unikke HuMachine-framework og registrerer alle typer malware, herunder avancerede, sofistikerede og nye trusler. På trods af dets styrke har det minimal indvirkning på serverens ydeevne og leverer forskellige optimeringsegenskaber afhængigt af serverens rolle (f.eks. ved at konfigurere programprioritet eller udelukke forretningskritiske pålidelige processer fra scanning).

  • Cloud-baseret serverbeskyttelse

   Kaspersky Security Network (KSN) leverer, hurtigere end nogensinde før, respons på nye trusler, bedre beskyttelse af komponenter og minimerer risikoen for falske positiver.

  • NYT: Forebyggelse af udnyttelse

   Kaspersky Security for Windows Server består af en effektiv mekanisme til forebyggelse af udnyttelse, der beskytter proceshukommelse mod udnyttelse. Det overvåger beskyttede processer og forhindrer forsøg på at udnytte ikke-udbedrede eller helt nye sårbarheder i systemkomponenter og -programmer.

  • NYT: Systemforstærkning

   Den mest pålidelige modstandsdygtighed mod brud på datasikkerheden opnås ved at implementere Default Deny-scenariet ved brug af styring af programopstart. Ved at forbyde anvendelsen af andre programmer end pålidelige systemkomponenter og specificerede programmer eller tjenester blokeres det meste malware automatisk fra start. Sammen med enhedsstyring, der kører i Default Deny-tilstand og udelukker anvendelsen af uopfordret lagring, reducerer disse komponenter angrebsfladen betydeligt og øger sikkerheden på serveren, som er beskyttet af Kaspersky Lab.

  • Systemintegritet

   At sørge for at kritiske systemkomponenter og -processer (samt forretningskritiske programmer) forbliver intakte er lige så vigtig for serverens ubesværede funktionalitet, som det er for beskyttelsen af de følsomme data, der behandles på den.

   Kaspersky Security for Windows Server tager sig af dette ved at levere funktioner, som f.eks. filintegritetsovervågning og loginspektion, der kan hjælpe til ikke blot at undgå uønskede ændringer af systemet, men også til at registrere visse indikatorer for brud på sikkerheden og sikre overholdelse af en række bestemmelser, som f.eks. PCI/DSS.

  • Beskyttelse af terminalservere

   Kaspersky Security for Windows Server beskytter en lang række fjernadgangsmiljøer, herunder Microsoft Terminal Services og Citrix XenApp/Xen Desktop:

   • Slutbrugeres sessioner i desktop-publishing-tilstande er fortsat beskyttet mod malware-trusler, herunder ransomware. Den nye trafiksikkerhedskomponent i Kaspersky Security for Windows Server leverer antivirus- og anti-phishing-beskyttelse af web- og mailtrafik på terminalserveren.
   • Sikkerhedskontroller, specifikt program- og internetstyring med Kaspersky-kategorier, begrænser brugen af uopfordrede ressourcer og reducerer risikoen for brud på datasikkerheden.
  • NYT: Understøtter Microsoft Windows Server-containers

   Den hurtige udbredelse af Docker-baseret container-virtualisering kræver særlig beskyttelse under hensyntagen til containere, der bruger samme kerne som andre serverprocesser. Kaspersky Security for Windows Servers sikrer Windows Server-containere og sørger for, at kompromitterede containere, du støder på, ikke skader din virksomhed

  • Understøttelse af virtualiserede miljøer

   Kaspersky Security for Windows Server leverer pålidelig sikkerhed til enhver form for virtualiseret eller hybrid infrastruktur – privat, hostet eller i en offentlig sky.

  • NYT: Ekstern trafiksikkerhed

   Dette nye system leverer filtrering af trafik-malware, verificering af weblinks og styring af webressourcer baseret på Kasperskys kategorier for alle eksterne systemer, der understøtter ICAP-protokol, som f.eks. proxy-servere, lagring eller andre systemer, der understøtter ICAP.

  Storage protection

  • "Altid tændt" lagringsbeskyttelse i flere lag

   Kaspersky Security for Windows Servers understøtter en lang række lagringssystemer fra de mest fremtrædende leverandører, bl.a. Hitachi, EMC², IBM, Dell, Oracle og NetApp. Det understøtter både scanning ved adgang (når en åbnet fil ændres) og on-demand-scanning (enten efter anmodning eller planlagt). Unik Anti-Cryptor-funktionalitet er tilgængelig til NetApp Storage. Denne teknologi beskytter data på NAS-delinger mod ransomware og blokerer ethvert forsøg på at kryptere lagrede data fra en tilsluttet maskine med aktivt crypto-malware.

  • Beskyttelse af delte mapper og delt lagring mod crypto-malware (Anti-Cryptor)

   Kaspersky Labs produkter var blandt de første, der tilbød dedikeret beskyttelse af slutpunkter mod krypterings-ransomware. Servere angribes sjældent direkte, men nu, hvor cryptors er ved at blive en pandemi, udsættes de regelmæssigt for fjernudført kryptering af data med delt fillagring.

   Kaspersky Security for Windows Servers indeholder en unik anti-cryptor-mekanisme, der er i stand til at blokere kryptering af filer på delte ressourcer mod en skadelig proces, som kører på en anden maskine på samme netværk. Dette system overvåger konstant de beskyttede delte mapper og sporer status for de lagrede filer. Så snart der registreres krypteringsaktivitet, blokerer systemet angrebets kilde i at få adgang til serveren, så krypteringsprocessen standses og tab af virksomhedsdata forebygges. Denne funktionalitet fås til Windows- og NetApp-lagringssystemer.

  Fleksibel og nem administration

  • Kontrol over administratorrettigheder

   Vælg de relevante rettigheder for hver servers administrator, så det er nemt at overholde specifikke sikkerhedskrav for forskellige afdelinger og roller.

  • Meddelelsessystem

   Meddelelser kan sendes til administratorer via beskedtjeneste eller e-mail. Kaspersky Security for Windows Server er integreret med SNMP (Simple Network Management Protocol) og kan samarbejde med SCOM (System Center Operations Manager). Alternativt kan driften overvåges ved at gennemse logfiler fra Microsoft Windows eller Kaspersky Security Center.

  • NYT: SIEM-integration

   Kaspersky Security for Windows Server gør det muligt at integrere egenskaber i forskellige SIEM-systemer. Programmet kan konvertere begivenheder i programlogs i formater, der understøttes af syslog-serveren, så disse begivenheder kan genkendes og føres ind i et SIEM-system. Programmet understøtter konvertering til struktureret dataformat og til JSON-format.

  • NYT: Windows Firewall-administration

   For at forbedre bekvemmeligheden ved administration af serversikkerhed gør Kaspersky Security for Windows Servers det muligt at konfigurere de lokale Windows-firewalls på dine servere direkte fra den samlede konsol i Kaspersky Security Center.

En del af: