Gå til hovedindhold
LØSNING

Transportation Cybersecurity

Integrering af sikkerhed i forbundne biler og intelligente transportsystemer

Produktet

Intelligente systemer er overalt - og styrer vej- og jernbaneinfrastruktur, forbedrer køretøjets ydeevne og forbedre passager- og føreroplevelsen. Spredningen af ECU'er osv. i køretøjer, som kommunikerer med eksterne datakilder, herunder underholdning, GPS og diagnosticering, skaber nye sårbarheder og muligheder for cyberangreb. Der kræves en fundamentalt innovativ og holistisk tilgang til design, opbygning af sikkerhed i køretøjer og transport fra jorden og hele vejen op.

Den sikre kommunikationsenhed (SCU)

En driftssikker og fleksibel softwareplatform, drevet og hærdet gennem KasperskyOS, der giver motorfabrikanter mulighed for at udvikle og implementere en enkelt, sikker gateway til forbundne køretøjers ECU'er og kombinerer beskyttelse mod cyberangreb med forbedrede diagnostiske teknologier via over-the-air (OTA) links.

Indbygget sikkerhed på OS-niveau

KasperskyOS er et operativsystem, der er specielt udviklet til at beskytte forskellige og komplekse, indlejrede systemer mod konsekvenserne af skadelig kode, vira og hackerangreb. Dette opnås dels gennem stærk adskillelse og håndhævelse af politikker ved hjælp af sikre og pålidelige sikkerhedsmetodologier og patenterede teknikker.

Tjeneste til viden om trusler inden for transportsektoren

Et udvalg af cybersikkerhedstjenester til bil-, jernbane- og den bredere transportindustri, der leverer de analyser og oplysninger, der er nødvendige for at forbedre sikkerhedsarbejdet og muliggøre en proaktiv tilgang mod avancerede trusler

Brug

 • Den sikre forbundne bil

  En mere holistisk tilgang til at opbygge den sikre forbundne og snart førerløse bil baseret på:

  • SCU - én enkelt sikker gateway mellem indbyggede, ECU'er, TCU'er og de eksterne tjenester og ressourcer, som de kommunikerer med
  • KasperskyOS sørger for sikker softwareudførelse og beskytter mod tilfældige softwarefejl samt cyberangreb og malware
  • Tjenester til viden om trusler kan hjælpe med at afdække, analysere og afhjælpe eventuelle mangler inden for cybersikkerhed i køretøjer
 • Jernbane- og hurtige transitsystemer

  Indførelsen af kommunikationsbaseret togstyring (CBTC) og europæiske togstyringssystemer (ETCS) betyder, at producenter og transportsystemoperatører skal være endnu mere opmærksomme på cybersikkerheden i lokomotiv-, skinne- og stationsautomatiseringssystemer.
  Vores jernbane- og hurtige transitløsninger fungerer på forskellige stadier i de grundlæggende automatiseringskomponenters livscyklus - fra analyse til administrerede sikkerhedstjenester, og fra indlejret automatisk togstyring til onlinebilletsalgsportaler.

 • Sikkerhedsvurdering og test af indtrængning

  Sikkerhedsvurdering og analyse af:

  • Køretøjers indvendige dele (ECU'er, TCU'er, TPMS, RKE, PATS osv.) og interfaces
  • Programmer, herunder kildekode og arkitektur
  • Cloudbaserede systemer og datacentersystemer med telematik (fjernbetjent parkering, underholdning, trafikopdateringer i realtid osv.)
  • Sikkerhedsvurdering set ud fra telekommunikationsklientens side - ekstern kommunikation med serviceplatforme til den forbundne bil

  Test af indtrængning , emulerende systemer omgår eksterne og interne ubudne gæsters tilgange

24/7

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Risikoen

Kasperskys transportløsninger sikrer softwarebaserede løsninger til forbundne køretøjer og intelligente transportsystemer mod uautoriseret adgang og løbende skader forårsaget af cyberangreb, herunder:

 • Tyveri og udnyttelse af fører- og passagerlegitimationsoplysninger og fortrolige data

 • Implementering af uautoriseret firmware

 • USB- og OBD2-baserede angreb

 • Fjernadgang og angreb fra mobilenheder

 • Opsnusning af data og 'Man-in-the-Middle'-angreb

 • Udnyttelse af softwaresårbarheder i generiske og branchespecifikke programmer

Relateret til denne løsning