Skip to main

Kaspersky

ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Med vores branche- og kunderoste internetsikkerhedsløsning – med EDR som kernen – kan du effektivt forsvare dine netværk og oplysninger. Udvid din sikkerhed til slutpunkter uden at bruge flere ressourcer.

Hvis du foretrækker at bruge dette produkt ved hjælp af en cloud-administrationskonsol1, skal du oprette en konto på denne side.

Hvis du vil installere produktet lokalt, skal du downloade og installere Kaspersky Security Center nedenfor. Under implementeringsprocessen for slutpunkter kan du downloade alle de nødvendige distributioner direkte fra administrationskonsollen. Du finder en komplet beskrivelse af implementeringsprocessen i lynvejledningen.

Hvis du foretrækker det, kan du installere det direkte på arbejdsstationer, servere og mobilenheder, der kører på alle de platforme, som er vist nedenfor. Du skal blot downloade så mange af programmerne, som du har brug for, ved hjælp af installationsguiden. Installationen er ligetil, og du kan til enhver tid se i vores onlinehjælp.

1Ikke alle funktioner og funktionaliteter kan administreres fra cloud-konsollen. Du finder de komplette oplysninger i onlinehjælpen.