Kaspersky Security for Linux Mail Server

Kaspersky Security for Linux Mail Server kan integreres i mange Linux-baserede e-mailsystemer og giver den sikkerhed, fleksibilitet og nemme administration, som virksomhederne og internetudbyderne kræver. Kaspersky Security for Linux-Mail Server tilbyder en bred vifte af vigtige sikkerhedsfunktioner til Linux-mailservere - herunder anti-malware, antispam, anti-phishing og filtrering af indhold - i én brugervenlig applikation, der omfatter cloud-assisted teknologier, og giver således forbedret beskyttelse, samtidig med at der opnås færre falske alarmer.

 • Effektiv anti-malware-program, herunder beskyttelse mod målrettede angreb

  Ved brug af vores nyeste antivirus-system opnår Kaspersky Security for Linux Mail Server en høj registreringsprocent og hurtigere skanning, så du får antivirus-funktioner til Linux mailservere, som hurtigt og præcist registrerer skadelige vedhæftede filer, herunder ukendt og avanceret malware, der anvendes i målrettede angreb.

  Flerlags anti-malware funktioner

  • Forbedret! Avanceret antivirus-system – cloud-baserede via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Security for Linux Mail Server indeholder den seneste version af Kaspersky Labs prisvindende anti-malware-system. Desuden modtager programmet oplysninger i realtid fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN), så du kan opnå fordelene ved en antivirus-løsning til Linux mailservere med en endnu bedre ydeevne, når det kommer til at registrere og fjerne skadelige vedhæftede filer i indgående e-mails, herunder trusler, ukendt og avanceret malware.

  • Nyhed! Webfilter mod skadelige URL'er – cloud-assisted via Kaspersky Security Network

   Kasperskys webfilter modtager opdateringer i real-time fra cloud'en med informationer om skadelige URL'er, der indeholder links til inficerede websites eller skadelige filer.

  Antispam og indholdsfiltrering

  • Forbedret! Anti-spam-system

   Kasperskys anti-spam-system omfatter to kraftfulde teknologier:

   Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) anvender push-teknologi, direkte fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network, og leverer opdateringer i realtid. Ved at reducere "opdateringsvinduet" fra 20 minutter til mindre end 1 minut hjælper EASUS med at beskytte mod Zero Hour-spam og spamepidemier.

   Skybaseret, rygtebaseret filtrering kan "rate" mistænkelige e-mails, sætte dem i karantæne og kontrollere dem, når opdateret information bliver tilgængelig. Dette hjælper med at beskytte dig mod ukendte spam, samtidig med at antallet af falske alarmer nedbringes.

  • Nyhed! Cloud-assisted anti-phishing

   Kaspersky's nye anti-phishing modul modtager opdateringer i real-time fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network. Dette giver en mere effektiv registrering og blokering af e-mails, der indeholder links til phishing-websites.

  • Nyhed! Registrering af massemails

   Du kan nemt oprette politikker, som gør at uønsket massemail ikke når ud til dine slutbrugere.

  Integreringssupport

  • Integration med de mest populære mailoverførselsagenter (MTA'er) - herunder Postfix, Sendmail, Exim og qmail

   Du kan vælge metoden til integration, på baggrund af din e-mailoverførselsagent (MTA) – så du kan integrere den som en flytbar enhed (plug-in) eller vha. en Milter API.

  • Antivirusscanning af filer fra kommandolinjen

   Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scanner gør det muligt at kontrollere objekter for vira efter behov – inklusive mapper, almindelige filer og enheder som harddiske, flashdrev og dvd-rom-drev.

  • AMaViS (A Mail Virus Scanner - en mailvirusscanner)

   Kaspersky Security for Linux Mail Server understøtter integration med Linux-e-mailsystemerne vha. den effektive AMaViS-grænseflade.

  Overskuelig overvågning og fleksibel rapportering

  • Nyhed! Integrering med Kaspersky Security Center

   Med Kaspersky's brugervenlige administrationskonsol, Kaspersky Security Center, kan du overvåge sikkerheden for alle dine Linux mailservere, herunder klynger, fra en enkelt konsol. Hvis en sikkerhedsrelateret hændelse indtræffer, vil systemadministratoren automatisk blive informeret om den berørte server og årsagen til problemet.

  • Nyhed! Support til Helpdesk-funktion

   De specialiserede Helpdesk-medarbejdere kan nu tilgå brugerens sikkerhedskopi og personlige sortlister/hvidlister via en standard webgrænseflade, uden at forstyrre systemadministratorer eller slutbrugere.

  • Forbedret! Dashboard

   I web dashboard får du en hurtig oversigt over status og overvågning, herunder oplysninger om det senest fundne malware.

  • Fuld understøttelse af SNMP (Simple Network Management Protocol)

   Med SNMP-understøttelse kan du overvåge alle hændelsestyper vha. SNMP-hændelser og -traps.

  • Web- og CLI-administration

   Du kan vælge metode til programadministration ved brug af webkonsollen eller Command Line Interface (CLI).

  • Detaljeret, fleksibel rapportering i PDF-format

   Brugertilpassede rapporter hjælper dig med at overvåge og analysere din sikkerhed og dine politikker.

  • Meddelelsessystem

   Administratorer og dokumentejere informeres om krænkelse af politikker, så der omgående kan træffes foranstaltninger desangående.

  • Detaljerede logfiler

   Der registreres automatisk detaljerede oplysninger om alle handlinger. Dette bidrager til at identificere årsagen i tilfælde af et problem.

  Nemt at installere og vedligeholde

  • Enkel installation

   Kaspersky Security for Linux Mail Server leveres som et sæt af operativsystemspecifikke installationspakker med et særligt script til brug efter installationen, så du nemt kan implementere og integrere programmet med det eksisterende e-mailsystem.

  • Integrering med Active Directory og OpenLDAP

   Integrering hjælper med opsætning af regler og politikker. Kommunikationen mellem Kaspersky Security for Linux Mail Server og LDAP-serveren kan være krypteret med TLS eller SSL.

  • Omfattende administrationsregler for e-mailtrafik

   Kaspersky gør det nemt for dig at gennemføre gruppebaserede skanningspolitikker og regler.

  • IPv6-understøttelse

   Du kan bruge IPv6 navngivning til internetadresser, når du opretter regler for trafikken.

  • Skalerbar arkitektur

   Hele systemet kan nemt overflyttes fra en testserver til et produktionsmiljø, så du kan teste systemet inden du udruller det.

  • Nem opdatering

   Ud over at køre manuelle opdateringer - af antivirus, antispam og anti-phishing-teknologier - kan du også angive regler for fuldt ud automatiske opdateringer.

  • Bedre registrering… forbedrer brugerproduktiviteten

   Kaspersky Lab's sikkerhedsløsning til Linux mailserver inkluderer avancerede teknologier til spamregistrering, der hjælper til at minimere mængden af spam, som når igennem dit e-mailsystem, så der bliver færre forstyrrelser og afbrydelser for brugerne.

   Fordi brugen af Kaspersky Security for Linux mailserver også resulterer i meget få falske alarmer, nyder dit e-mailsystem godt af den høje beskyttelse uden det besvær og de forstyrrelser der sker, når store mængder legitime e-mails fejlagtigt identificeres som spam og sættes i karantæne.

  • Cloud-assisted antispam og anti-phishing… bedre beskyttelse

   Kaspersky Security for Linux Mail Server indeholder Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) til at reducere e-mailsystemets "eksponeringsvindue" mod nye spamangreb. Når e-mailsystemet integreres med Kaspersky Security Network (KSN), sikres det, at systemet modtager oplysninger i real-time om ny spam, så snart disse oplysninger er tilgængelige i Kasperskys cloud-baserede database.

   I Kasperskys cloud-baserede Reputation Filtering anvendes desuden avancerede værktøjer til indholdsanalyse, der kan identificere mulige spammails, og der bruges cloud-assisted funktioner til at foretage sammenligninger med andre brugere. Således får du en sikkerhedsløsning til Linux mailservere, som behandler meddelelser med minimal ventetid, mens antallet af falske alarmer endvidere reduceres, og den samlede registreringsprocent stiger.

   Kasperskys seneste anti-phishing-modul modtager også opdateringer i real-time fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network. Således kan du drage fordel af forbedret registrering, der kan forsvare virksomhedens e-mailsystem og dine brugere mod e-mails, der indeholder links til phishing-websites.

  • Effektiv anti-malwaresystem og udnyttelse af registrering

   Med vores nyeste antivirussystem opnår Kaspersky Security for Linux Mail Server en høj registreringsfrekvens og hurtigere scanning, så du får antivirusfunktioner til Linux mailservere, som hurtigt og præcist registrerer skadelige vedhæftede filer til e-mail.

  • Høj hastighed og høj ydelse

   Kaspersky Security for Linux Mail Server er udviklet til at levere høj produktion uden at have nogen nævneværdig indvirkning på dine systemers ydeevne… og dette er med til at øge effektiviteten i din virksomhed.

  • Nem implementering og administration – spar tid og penge

   Kraftfulde mailtrafikregler og support til OpenLDAP og Active Directory kan hjælpe dig med at implementere virksomhedens politikker, mens brugerne samtidig får mulighed for at oprette deres egne personlige sortlister/hvidlister og administrere deres egne karantæneelementer… Dette er med til at mindske antallet af opkald til helpdesk.

   Du kan integrere rapportering og overvågning i Kaspersky Security for Linux Mail Server ind i dit eksisterende overvågningssystem (SNMP), eller du kan administrere programmet via Kaspersky Security Center - Kasperskys brugervenlige administrationskonsol.

  • Integrering uden besvær

   Kaspersky Security for Linux Mail Server kan integreres med populære Linux-baserede mailoverførselsagenter (MTA'er), herunder Postfix, Sendmail, Exim og qmail. Derudover er det let at opgradere fra en open source-antivirusskanner til den strenge beskyttelse i Kaspersky Security for Linux Mail Server, fordi programmet kan integreres med Linux-baserede e-mailsystemer, der bruger AMaViS. Programmet understøtter også IPv6.

  • Understøttede platforme

   Programmet kan bruges som en sikker gateway til e-mail (med MTA). Du får anti-virus-, anti-spam- og anti-phishing-beskyttelse til Linux mailservere.

  • Minimumhardwarekrav

   • Intel® Xeon 3040-processor eller Core 2 Duo 1,86 GHz eller bedre
   • 2 GB RAM
   • Mindst 4 GB til virtuel hukommelse
   • 4 GB ledig plads på harddisken – til installation af programmet og opbevaring af midlertidige filer og logfiler
  • Understøttede operativsystemer

   Et af følgende 64-bit operativsystemer:

   • Red Hat Enterprise Linux 7.3 Server
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2
   • CentOS-6.9
   • CentOS-7.3
   • Ubuntu Server 14.04.2 LTS
   • Ubuntu Server 16.04 LTS
   • Debian GNU / Linux 8.8, 9.0
   • FreeBSD 11

   Tilgængelighed af følgende pakker af 32-bit biblioteker på 64-bit operativsystemer:

   • ia32-libs til Debian og Ubuntu
   • libgcc.i686, glibc.i686 til RHEL og CentOS
   • libgcc-32bit, glibc-32bit til SUSE
   • lib32 til FreeBSD 64bit
   • compat9x til FreeBSD 11

   Kaspersky Security 8 til Linux Mail Server kræver Perl 5-programmeringssprog version 5.8.5 eller nyere.

   Kaspersky Security 8 til Linux Mail Server understøtter integration med følgende mailservere:

   • exim-4.86 eller nyere
   • postfix-2.6 eller nyere
   • sendmail-8.14 eller nyere
   • qmail-1.03 eller nyere

   En af følgende browsere skal være installeret på computeren for at køre Kaspersky Security 8's internetbaserede brugergrænseflade til Linux Mail Server:

   • Mozilla Firefox 53 eller nyere
   • Microsoft Internet Explorer 11 eller nyere
   • Google Chrome 58 eller nyere

   En Apache-webserver 2,4 skal være installeret på den computer, der er vært for den internetbaserede brugergrænseflade, for at muliggøre brugen af Kaspersky Security 8's internetbaserede brugergrænseflade til Mail Server Linux.

En del af

  Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?