AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.

Kaspersky Security Cloud

Sådan hjælper vores adaptive teknologier
dig gennem din dag

Hjemme

Når du vil fokusere på, hvad der er vigtigt

 • Giver personlige sikkerhedsadvarsler og tips om, hvordan du kan forblive sikker

 • Fjerner pop-up-reklamer fra din pc, så du kan browse uden stress

 • Undersøger dine konti for datalækager og rådgiver dig om, hvordan du løser problemer

På farten

Når du ønsker at få tingene gjort

 • Tænder automatisk sikker VPN, så du kan sende e-mail privat*

 • Beskytter dine kreditkortoplysninger ved at åbne en sikker browser, når du køber ting online*

 • Skjuler dine private apps, opkald og sms'er, hvis nogen tager din Android-telefon

På forretningsrejse

Når du vil holde øje med dine børn

 • Hjælper dig med at give dem sikre onlineoplevelser og administrere deres skærmtid og brug af apps*

 • Giver dig mulighed for at overvåge deres Android-opkald og sms-beskeder for uønsket opmærksomhed

 • Udpeger dem på et kort, og advarer dig, hvis deres mobil er ved at løbe tør for strøm

I fritiden

Når du bare vil have det sjovt

 • Giver dig mulighed for at bestille pizza hurtigt og sikkert ved automatisk at indsætte dine betalingsoplysninger

 • Fjerner unødvendigt indhold fra din Android-enhed, så du har plads til at downloade en film

 • Optimerer dine enheder, så de kan blive ved at køre hurtigt og stabilt

Alene hjemme

Når du vil føle dig helt rolig

 • Patruljerer dit Wi-Fi-netværk, så du kan fjerne ubudne gæsters maskering*

 • Forhindrer webcam-spioner i at se ind i dit soveværelse*

 • Lader dig dele sikkerhed med familie og venner ved hjælp af et enkelt tryk på en knap*

Det er let at komme i gang

Følg disse trin, og så er du klar

Kaspersky Security Cloud

Personal

Bedst til individuelle brugere

3 eller 5 enheder

Fleksible forældrekontroller

455,00 kr.

Køb nu
PRØV PRODUKTET I 30 DAGE

Brug for flere enheder?

Klik her for at læse mere om prisvilkår, offentliggørelse og oplysninger om tilbud...

Kaspersky Security Cloud

Family

Bedst til familier

20 enheder

Fleksible forældrekontroller

Frequently Asked Questions

 • Hvorfor besluttede I at introducere en ny tjeneste?

  Alles oplevelser af at bruge deres enheder og internettet er forskellige. Hos Kaspersky Lab mener vi, at sikkerhed bør tilpasse sig efter dig, ikke omvendt. Dette er grunden til, at vi introducerer Kaspersky Security Cloud – en helt ny løsning, der tager hver persons individualitet og sikkerhedsbehov i betragtning. Den kan tilpasse sig efter dig og levere den rette beskyttelse på det rette tidspunkt. Vores patenterede Adaptive Security-teknologier giver ekstra fleksibilitet til vores prisbelønnede beskyttelse med flere lag. Det betyder, at både enkeltpersoner og familier kan få sikkerhed skræddersyet til deres unikke behov og på forskellige enheder – som en del af en abonnementsmodel under en enkelt konto.

  Og i en tid, hvor teknologier bliver mere og mere avancerede, mener vi, at denne nye tilgang til cybersikkerhed kommer på det helt rette tidspunkt. F.eks. viser forskning, at en gennemsnitlig voksen internetbruger nu har op til 14 konti, tjenester eller programmer, som er beskyttet med adgangskoder, over flere enheder på forskellige måder. Dette betyder, at du har aldrig været mere udsat for cybertrusler, end du er i dag. Men nu kan du med Kaspersky Security Cloud beskytte alle dele af din digitale verden med ro i sindet.

 • Hvordan adskiller Kaspersky Security Cloud sig fra andre produkter?

  Vores virusbeskyttelse er blevet finpudset til perfektion i løbet af de sidste to årtier. Vi har taget alt det bedste fra vores prisbelønnede løsninger og tilføjet vores patenterede, adaptive sikkerhedsteknologier for at skabe en yderst personlig løsning, der tilpasser sig din livsstil for at beskytte dig. Der er adskillige egenskaber, der gør tjenesten unik, herunder:

  Patenteret adaptiv sikkerhed . Adaptiv sikkerhedsteknologi er pr. definition skræddersyet, så den passer til din livsstil inden for rammerne af det konstant skiftende cybersikkerhedslandskab. Teknologien forudser fare, advarer dig, når der er behov for handling, og opdaterer automatisk dine enhedsindstillinger, når behovet opstår. Ikke alene beskytter den dig mod direkte cybertrusler, den sørger også for, at de ting, du holder af, er sikre.

  Kontobaseret kontrol . Tjenesten er knyttet til abonnementsejerens My Kaspersky-konto i stedet for en licens. Det betyder, at indstillingerne for sikkerhedsadministration, der findes i My Kaspersky, giver dig mulighed for at konfigurere din sikkerhed, som du vil. Og hvis du køber vores Family-udgave, bliver du hovedkontoejer – hvilket gør det muligt at dele med venner og familie. I dette tilfælde vil hver enkelt have sin egen My Kaspersky-konto, og løsningen tilpasser sig efter deres personlige behov og adfærd online.

  Fleksibilitet for platformbrugere . Tjenesten fungerer på Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du har brug for at administrere din konto fra en delt enhed, kan den tilgås via My Kaspersky-webstedet.

  Banebrydende innovation . Tjenesten er i konstant udvikling. Alle de nyeste værktøjer, funktioner og teknologier vises først i Kaspersky Security Cloud.

 • Hvordan kan jeg være sikker på, at de adaptive sikkerhedsteknologier træffer beslutninger, som jeg er enig i?

  Afhængigt af typen af truslen reagerer Kaspersky Security Cloud enten ved at implementere sikkerhed automatisk – når truslen er alvorlig, og handling er nødvendig – eller ved at opfordre dig til at handle gennem simple advarsler på dine enheder. Når det drejer sig om meddelelser, kan du vælge at acceptere eller ikke acceptere de forslag, den kommer med – og hvorvidt du vil skride til handling.

 • Hvorfor bruges "cloud" i navnet på tjenesten, hvis den er installeret på en enhed?

  Vi har tilføjet ordet "cloud" til navnet på tjenesten, fordi vi ønskede at understrege, at den ikke er knyttet til en bestemt enhed, men i stedet fungerer som en enkeltstående tjeneste – selvom den er installeret på flere enheder. Dette er vores første skridt mod at skabe beskyttelse "ud over" enheden – sikkerhed, der tager dine onlinevaner, valg og præferencer i betragtning for at beskytte dig døgnet rundt. Derudover er noget af den påkrævede data, der kræves af tjenesten, hentet fra Kaspersky Labs cloud. Dette omfatter en sikkerhedsvurdering af Wi-Fi-netværket, du vil oprette forbindelse til, eller den kategori af hjemmeside, du er ved at åbne – begge er nødvendige for at starte sikker VPN – eller en beskrivelse af dine interesser, så tjenesten kan give dig de nødvendige sikkerhedsmæssige nyheder og tips.

 • Hvilke oplysninger vil Kaspersky Lab have om mig, hvis jeg begynder at bruge Kaspersky Security Cloud?

  Statistikkerne, som tjenesten sender til Kaspersky Lab, er anonyme, hvor det er muligt, indeholder ikke brugerens følsomme personlige oplysninger – f.eks. om religion, politisk overbevisning, seksuelle præferencer, sundhed osv. – og er ikke tilskrevet en bestemt person. Disse statistikker indsamles for at forbedre tjenesten og give mere pålidelig beskyttelse til vores brugere. Den komplette liste over behandlet data er tilgængelig i de aftaler, som brugeren frivilligt accepterer.

 • Hvis jeg får Kaspersky Security Cloud Family, vil familiemedlemmer så kunne se hinandens onlineaktiviteter?

  Nej, det vil de ikke. Som abonnementsejer kan du invitere op til 19 familiemedlemmer til at bruge tjenesten eller dens specifikke funktioner, men hvert familiemedlem vil have sin egen private My Kaspersky-konto.

ANMELDELSER

 • Kaspersky is a familiar name in security, but its newest product, Security Cloud, is a new take on antivirus software. Security Cloud is a subscription service that protects your PC or Mac, plus your Android or Apple iOS mobile devices, and gives you access to some of Kaspersky's other security tools

 • KSC has been designed to use Adaptive Security. This feature involves additional protection being turned on in situations when the user makes an unsecured Wi-Fi connection and advice given when a password might be under the threat of being hacked

 • Kaspersky's recently-launched Security Cloud is the latest weapon in the evolving war against online threats, one which uses remote computing power to arm customers with an array of powerful and constantly updating security tools.

Det er dit valg

Vores produkter og tjenester har modtaget adskillige priser fra førende testlaboratorier og publikationer fra sikkerhedsbranchen.

Find flere oplysninger på www.kaspersky.com/top3.

Priser

Systemkrav

Pе alle enheder
 • Internetforbindelse er pеkrжvet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
 • Webcam Protection-teknologi kшrer kun pе pc'er og Mac-computere. Funktionen er tilgжngelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder ved at besшge: support.kaspersky.com/14098 (til pc'er) og support.kaspersky.com/14304 (til Mac-computere)
 • Windows ®-baserede stationжre pc'er og bжrbare computere
  • 1500 MB ledig plads pе harddisken
  • Microsoft ® Internet Explorer ® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise 2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise 2 / 8.1 update 3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller nyere3
  • Processor: 1 GHz eller nyere
  • Hukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  Windows-baserede tablets (system med en Intel ®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minimumsskжrmoplшsning: 1024 x 768

  1 Hvis du benytter Windows 10, kan det vжre nшdvendigt at downloade og installere hjжlpeprogrammer til Kaspersky Lab-sikkerhedssoftware. Produktet er ikke beregnet til at kшre pе Windows 10 mobile/S udgaver.
  2 Tjenesten Kaspersky Safe Kids er ikke tilgжngelig for denne type enhed eller version af operativsystemet.
  3 Nogle produktfunktioner er muligvis ikke tilgжngelige pе 64-bit operativsystemer. Besшg support.kaspersky.com/14303 for at fе flere oplysninger.

 • Mac-baserede stationжre pc'er og bжrbare computere
  • 1800 MB ledig plads pе harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 - 10.14
 • Android-smartphones og -tablets4
  • Android™ 4.2 eller nyere5
  • Minimumsskжrmoplшsning: 320x480

  4 The Kaspersky Internet Security for Android-funktionaliteten kan vжre begrжnset pе visse enheder. Lжs mere pе https://support.kaspersky.com/14911 for at fе flere oplysninger. Hvis du bruger Kaspersky Safe Kids pе Xiaomi©- eller ASUS©-enheder, skal du besшge https://support.kaspersky.com/12980 for at fе flere oplysninger om konfiguration og brug af tjenesten.
  5 Kaspersky Safe Kids kшrer pе Android™ 4.4 – 9.

 • iPhone og iPad
  • iOS® 11.x eller nyere

*Bemærk, at Kaspersky Security Cloud-funktionalitet kan være begrænset på visse enheder og operativsystemer. Besøg help.kaspersky.com for at få yderligere oplysninger.

Vi understшtter ikke beta-versioner/forhеndsvisninger af nye operativsystemer. Kun de endelige, officielt lancerede operativsystemer understшttes af produktet.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk