Kaspersky Security Cloud

Kaspersky®Security Cloud

Din vej til al vores bedste beskyttelse

Få alle vores bedste apps og funktioner under én konto

Få alle vores bedste apps og funktioner under én konto

 • 6 førsteklasses produkter og apps til Windows, macOS, Android og iOS – alt sammen på ét sted og fyldt med hundredvis af funktioner
 • Omfatter antivirus, anti-ransomware, mobil sikkerhed, administration af adgangskoder, VPN* og forældrekontrol
 • Plus privatindstillingsværktøjer, registrering af datalæk, Wi-Fi-sikkerhed og betalingsbeskyttelse – alt sammen nemt at administrere eksternt


  * Bemærk, at du kan beskytte op til 500 MB data pr. dag pr. enhed under din KSC-licens. Du kan få adgang til at beskytte ubegrænsede data og vælge det land, hvor den server, du opretter forbindelse til, skal stå, mod yderligere betaling.
Drag fordel af personlig beskyttelse

Drag fordel af personlig beskyttelse

 • Find ud af, om dine private kontooplysninger bliver lækket, og få råd om, hvad du skal gøre
 • Få besked i realtid, hvis en ukendt app forsøger at oprette forbindelse til dit webcam eller din mikrofon*
 • Og få personlige alarmer og advarsler sendt direkte til dine enheder for at holde dig sikker

  *PC, Mac og Android

Øg ydeevnen for dine enheder

Øg ydeevnen for dine enheder

 • Drag fordel af skybaseret sikkerhed, der holder dine enheder hurtige og nemme at bruge
 • Forudse og løs problemer med harddisken med målinger, der rapporterer om dens tilstand
 • Administrer lagerplads og batterilevetid på dine Android-enheder med specialbyggede værktøjer

Kortlæg dataudslip, og få hjælp til at administrere dem

Vi overvåger konstant offentlige databaser, så vi kan fortælle dig øjeblikkeligt, hvis data fra dine onlinekonti bliver lækket – og give dig gode råd om, hvordan du håndterer situationen.

Se, om det virker på din enhed

Gennemse

Kaspersky Security Cloud Personal
Kaspersky
Security Cloud
Personal
content/da-dk/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-personal-v2.svg

Bedst til individuelle brugere

3 eller 5 enheder

Fleksible forældrekontrollerGratis prøveversion
Kreditkort er ikke påkrævet til prøveversionen
Kaspersky Security Cloud Family
Kaspersky
Security Cloud
Family
content/da-dk/images/b2c/ksc/buyblock/background-ksc-family-v2.svg

Bedst til familier

20 enheder

Fleksible forældrekontrollerGratis prøveversion
Kreditkort er ikke påkrævet til prøveversionen

Frequently Asked Questions

Hvorfor besluttede I at introducere en ny tjeneste?

Alles oplevelser af at bruge deres enheder og internettet er forskellige. Hos Kaspersky mener vi, at sikkerhed bør tilpasse sig efter dig, ikke omvendt. Dette er grunden til, at vi introducerer Kaspersky Security Cloud – en helt ny løsning, der tager hver persons individualitet og sikkerhedsbehov i betragtning. Den kan tilpasse sig efter dig og levere den rette beskyttelse på det rette tidspunkt. Vores patenterede Adaptive Security-teknologier giver ekstra fleksibilitet til vores prisbelønnede beskyttelse med flere lag. Det betyder, at både enkeltpersoner og familier kan få sikkerhed skræddersyet til deres unikke behov og på forskellige enheder – som en del af en abonnementsmodel under en enkelt konto.

Og i en tid, hvor teknologier bliver mere og mere avancerede, mener vi, at denne nye tilgang til cybersikkerhed kommer på det helt rette tidspunkt. F.eks. viser forskning, at en gennemsnitlig voksen internetbruger nu har op til 14 konti, tjenester eller programmer, som er beskyttet med adgangskoder, over flere enheder på forskellige måder. Dette betyder, at du har aldrig været mere udsat for cybertrusler, end du er i dag. Men nu kan du med Kaspersky Security Cloud beskytte alle dele af din digitale verden med ro i sindet.

Hvordan adskiller Kaspersky Security Cloud sig fra andre produkter?

Vores virusbeskyttelse er blevet finpudset til perfektion i løbet af de sidste to årtier. Vi har taget alt det bedste fra vores prisbelønnede løsninger og tilføjet vores patenterede, adaptive sikkerhedsteknologier for at skabe en yderst personlig løsning, der tilpasser sig din livsstil for at beskytte dig. Der er adskillige egenskaber, der gør tjenesten unik, herunder:

Patenteret adaptiv sikkerhed. Adaptiv sikkerhedsteknologi er pr. definition skræddersyet, så den passer til din livsstil inden for rammerne af det konstant skiftende cybersikkerhedslandskab. Teknologien forudser fare, advarer dig, når der er behov for handling, og opdaterer automatisk dine enhedsindstillinger, når behovet opstår. Ikke alene beskytter den dig mod direkte cybertrusler, den sørger også for, at de ting, du holder af, er sikre.

Kontobaseret kontrol. Tjenesten er knyttet til abonnementsejerens My Kaspersky-konto i stedet for en licens. Det betyder, at indstillingerne for sikkerhedsadministration, der findes i My Kaspersky, giver dig mulighed for at konfigurere din sikkerhed, som du vil. Og hvis du køber vores Family-udgave, bliver du hovedkontoejer – hvilket gør det muligt at dele med venner og familie. I dette tilfælde vil hver enkelt have sin egen My Kaspersky-konto, og løsningen tilpasser sig efter deres personlige behov og adfærd online.

Fleksibilitet for platformbrugere. Tjenesten fungerer på Windows, Mac, iOS og Android. Og hvis du har brug for at administrere din konto fra en delt enhed, kan den tilgås via My Kaspersky-webstedet.

Banebrydende innovation. Tjenesten er i konstant udvikling. Alle de nyeste værktøjer, funktioner og teknologier vises først i Kaspersky Security Cloud.

Hvordan kan jeg være sikker på, at de adaptive sikkerhedsteknologier træffer beslutninger, som jeg er enig i?

Afhængigt af typen af truslen reagerer Kaspersky Security Cloud enten ved at implementere sikkerhed automatisk – når truslen er alvorlig, og handling er nødvendig – eller ved at opfordre dig til at handle gennem simple advarsler på dine enheder. Når det drejer sig om meddelelser, kan du vælge at acceptere eller ikke acceptere de forslag, den kommer med – og hvorvidt du vil skride til handling.

Hvorfor bruges "cloud" i navnet på tjenesten, hvis den er installeret på en enhed?

Vi har tilføjet ordet "cloud" til navnet på tjenesten, fordi vi ønskede at understrege, at den ikke er knyttet til en bestemt enhed, men i stedet fungerer som en enkeltstående tjeneste – selvom den er installeret på flere enheder. Dette er vores første skridt mod at skabe beskyttelse "ud over" enheden – sikkerhed, der tager dine onlinevaner, valg og præferencer i betragtning for at beskytte dig døgnet rundt. Derudover er noget af den påkrævede data, der kræves af tjenesten, hentet fra Kasperskys cloud. Dette omfatter en sikkerhedsvurdering af Wi-Fi-netværket, du vil oprette forbindelse til, eller den kategori af hjemmeside, du er ved at åbne – begge er nødvendige for at starte sikker VPN – eller en beskrivelse af dine interesser, så tjenesten kan give dig de nødvendige sikkerhedsmæssige nyheder og tips.

Hvilke oplysninger vil Kaspersky have om mig, hvis jeg begynder at bruge Kaspersky Security Cloud?

Statistikkerne, som tjenesten sender til Kaspersky, er anonyme, hvor det er muligt, indeholder ikke brugerens følsomme personlige oplysninger – f.eks. om religion, politisk overbevisning, seksuelle præferencer, sundhed osv. – og er ikke tilskrevet en bestemt person. Disse statistikker indsamles for at forbedre tjenesten og give mere pålidelig beskyttelse til vores brugere. Den komplette liste over behandlet data er tilgængelig i de aftaler, som brugeren frivilligt accepterer.

Hvis jeg får Kaspersky Security Cloud Family, vil familiemedlemmer så kunne se hinandens onlineaktiviteter?

Nej, det vil de ikke. Som abonnementsejer kan du invitere op til 19 familiemedlemmer til at bruge tjenesten eller dens specifikke funktioner, men hvert familiemedlem vil have sin egen private My Kaspersky-konto.

Det er dit valg

Vores produkter og tjenester har modtaget adskillige priser fra førende testlaboratorier og publikationer fra sikkerhedsbranchen.
 • AV-Comparatives Award: Product of the Year
 • AV-Test Award: Best Performance 2015
 • MRG Award: Online Banking Browser Security
Find flere oplysninger på www.kaspersky.dk/top3.
Priser

Systemkrav

 • På alle enheder
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-teknologi kører kun på pc'er og Mac-computere. Funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder ved at besøge: https://support.kaspersky.com/14987 (til pc'er) og https://support.kaspersky.com/15196 (til Mac-computere)
  Windows®-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1500 MB ledig plads på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1 update3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate — SP1 eller nyere3
  • Processor: 1 GHz eller nyere
  • Hukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  Windows-baserede tablets (system med en Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minimumsskærmopløsning: 1024 x 768

  1 Hvis du benytter Windows 10, kan det være nødvendigt at downloade og installere hjælpeprogrammer til Kaspersky-sikkerhedssoftware. Produktet er ikke beregnet til at køre på Windows 10 mobile/S udgaver.
  2 Tjenesten Kaspersky Safe Kids er ikke tilgængelig for denne type enhed eller version af operativsystemet.
  3 Nogle produktfunktioner er muligvis ikke tilgængelige på 64-bit operativsystemer. Besøg support.kaspersky.com/14303 for at få flere oplysninger.


  *Bemærk, at Kaspersky Security Cloud-funktionalitet kan være begrænset på visse enheder og operativsystemer. Besøg help.kaspersky.com for at få yderligere oplysninger.

  Vi understøtter ikke beta-versioner/forhåndsvisninger af nye operativsystemer. Kun de endelige, officielt lancerede operativsystemer understøttes af produktet.