Hvad er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlænger din licens automatisk, uden du behøver at løfte en finger. Før dit abonnement udløber, vil du blive opkrævet et fornyelsesgebyr for at holde din beskyttelse kørende. Vi minder dig om kommende betalinger på forhånd via e-mail. Du kan annullere automatisk fornyelse når som helst – i så fald skal du forny din licens manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerligt abonnement og uafbrudt beskyttelse til dine enheder

Du sparer tid: Intet besvær med faktureringsoplysninger og aktiveringskoder

Du bevarer kontrollen: Vi minder dig om kommende faktureringsdatoer, og du kan afmelde dig til hver en tid

* Priserne for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. På tidspunktet for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion kan andre online tilbud og rabatter være aktuelle, men ikke være gældende for dit abonnement. Vi sender dig mindst en e-mail med en påmindelse herom. Du vil også modtage en e-mailbekræftelse på den pris, du skal betale for indgåelse af aftale om den automatiske fornyelsesfunktion, og varigheden af dit nye abonnement, før det automatisk forlænges. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.

FORRETNINGSMULIGHED

Der omtales flere og flere brud på IT-sikkerheden i medierne, og derfor er forbrugerne ivrige efter at finde mere effektive måder til at beskytte deres privatliv, penge og digitale aktiver mod malware og internetbaserede angreb. Uanset om du er en internetudbyder, en mobiltjenesteudbyder, en bank, et forsikringsselskab, en udbyder af finansielle tjenesteydelser eller et spil-community – eller om du leverer næsten enhver anden type onlineservice til kunder eller abonnenter – Kasperskys abonnementsservice kan hjælpe dig med at øge din indtjening ved at opfylde dine kundernes krav om større sikkerhed.

Ved at indgå et partnerskab med Kaspersky Lab – en af verdens førende inden for produkter til cybersikkerhed – kan du tilbyde dine kunder en tjeneste med merværdi, der:

 • Opfylder dine kunders behov for effektiv sikkerhed mod internettrusler.
 • Beskytter en række platforme – pc og Mac og Android-telefoner og -tablets
 • Giver forskellige sikkerhedsmuligheder – fra antivirus-abonnementer til vores ultimative sikkerhedsløsning
 • Gør det muligt for dig at få en ekstra, rentabel månedlig indtjeningskilde
 • Hjælper dig med at øge kundetilfredsheden og forbedre kundefastholdelsesgrad
 • Forbedrer sikkerheden i hele dit abonnents-/kundenetværk

 

… og reducerer samtidig belastningen på dit supportteam – fordi færre af dine kunder bliver ofre for malware-angreb og brud på sikkerheden.

Vis PDF*

Fordele for dig

At tilbyde dine kunder en af Kaspersky Labs prisbelønnede sikkerhedsprodukter – for en månedlig abonnementspris – hjælper dig med at generere værdifulde indtægter til din virksomhed, mens du tilbyder dine kunder vigtige sikkerhedsteknologier.

 • Øget salg – med en prognosevenlig, regelmæssig, månedlig indtjening
 • Reducér dine driftsomkostninger ved at minimere uønsket trafik på dit netværk
 • Brand din virksomhed som en leverandør, der interesserer sig for kundernes sikkerhed
 • Differentiér dine tilbud, og få et konkurrenceforspring
 • Styrk dit brand – via et samarbejde med en af verdens førende virksomheder inden for sikkerhedsløsninger

… og fordele for dine kunder

Prisbelønnede sikkerhedsløsninger – på abonnementsbasis – hjælper ikke kun med at beskytte dine kunder mod nutidens malware og internetfarer. De får også:

 • Fleksibilitet – så de kan tilføje eller opgradere sikkerhedsløsninger, når det er nødvendigt
 • Chancen for en gratis prøveperiode for deres valg af et Kaspersky Lab-produkt
 • Nem budgettering – via månedlige "mikrobetalinger" i stedet for årlige gebyrer
 • Bekvemmelighed – de kan tilføje et abonnement til deres eksisterende betalinger til dig

En lille indsats – en stor gevinst

Det er hurtigt og nemt at tilføje Kaspersky Labs abonnementsservice til din portefølje af tjenester. Det er nemt at blive registreret, der er ingen registreringsgebyr – og vores marketingspecialister kan endda fremsende en lang række materialer, som kan hjælpe dig med at fremme abonnementer for sikkerhedsløsninger i din kundebase.

 • Kaspersky Lab – og dets partnere – kan tilbyde teknisk ekspertise for at hjælpe dig med at tilføje den nye service til dine onlinetilbud
 • Produktbeskrivelser, "oversigter over servicefordele", billeder og grafik er tilgængelige til brug på din hjemmeside og i salgsfremmende e-mails/kommunikation.
 • Særlige begivenheder og pressekonferencer kan arrangeres i forbindelse med en tilføjelse til din serviceportefølje.
 • Support til markedsføringskommunikation er også en mulighed – herunder pressemeddelelser, artikler og nyhedsbreve.
 • Så snart en kunde køber et abonnement, får vedkommende adgang til teknisk support fra Kaspersky Labs eksperter – så dit supportteam ikke belastes.

Du får også lejlighed til at promovere deres nye tjeneste via én af Kaspersky Labs gratis utility apps, der er tilgængelige for millioner af brugere hvert år.

Skræddersy dit tilbud

Uanset om du ønsker at tilbyde dine kunder blot et af vores produkter eller et udvalg af sikkerhedsmuligheder. Vi har løsninger til næsten alle sikkerhedsmæssige krav inden for forbruger-it:

Og hvis nogle af dine kunder er små og mellemstore virksomheder, Kaspersky Small Office Security sikkerhed kan hjælpe dem til at køre ubesværet.

Vis PDF*

 

Tilmelding

 • 1

  Registrering

  Klik her for at få adgang til den online registreringsblanket. Det er hurtigt og nemt at udfylde formularen ... og efter du har udfyldt alle sektioner, skal du blot klikke på knappen "Send" for at sende din ansøgning til os.

 • 2

  Vi kontakter dig

  Når vi har sikret os, at du er berettiget til programmet, sender vi dig yderligere oplysninger (herunder programmets vilkår og betingelser).

 • 3

  Tilmeld dig

  Så snart du har underskrevet partnerskabsaftalen, kan vi påbegynde den rent tekniske integration – for at tilføje abonnementet til dine online-tilbud.

 • 4

  Det er "go-time"!

  Nu er du klar til at starte salg af services til dine kunder og dermed etablere en ny indtægtskilde for din forretning… men du er ikke alene – Kaspersky Labs marketingsteam står klar med support hele vejen igennem.

BLIV PARTNER NU

APS-CERTIFICERING

Hvis du har integreret Odin Automation Platform, kan du meget hurtigt begynde at sælge Kaspersky Lab- produkter via et abonnement.

Kaspersky Lab har Odin APS-certificering for Kaspersky APS-pakken, der gør det muligt at varetage alle Kaspersky Labs forbrugerprodukter, og som omfatter prioriteret teknisk support fra Odin.

Med APS-certificering af Kaspersky APS-pakken fås Kaspersky xSP-tillægstjenester til nem integration og hurtig distribution i skyen af skyudbydere gennem deres kanaler og til deres kunder.

   Læs mere

HVORFOR KASPERSKY LAB?

Kaspersky Lab er verdens største privatejede leverandør af løsninger til cybersikkerhed.

I årenes løb har vi fået anerkendelse for vores imponerende track record, der dokumenterer succes i en lang række uafhængige tests. For nylig blev Kaspersky Internet Security blandt 24 kåret som leverandør af det bedste beskyttelsesprogram. Udvælgelsen blev foretaget baseret på en AV-Test af en uafhængig part, og foregik over en lang periode på seks måneder.

Dit partnerskab med Kaspersky Lab betyder, at du kan tilbyde dine kunder en sikkerhedsløsning med en god historik.

 • De er allerede 400 millioner brugere af Kaspersky Labs sikkerhedsteknologier
 • 270.000 erhvervskunder har valgt Kaspersky Lab
 • Kaspersky Lab sikkerhedsprodukter sælges i 200 lande

Over 300 virksomheder har allerede tilsluttet sig Kaspersky abonnementsserviceprogram og har etableret nye indtægtskilder ved at tilbyde deres kunder forbedret sikkerhed.

Vis PDF*

Nogle af vores partnere

Succeshistorier

NIFTY Corporation

Løsning: Endpoint Security

NIFTY, der blev lanceret i 1986 med hovedkontor i Tokyo, er nu et datterselskab...

Telefonica

Løsning: Cybersecurity Services

Telefonica er en af verdens største udbydere af bredbånd og telekommunikation...

FÅ MERE AT VIDE*
Vis alle casestudier

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk