Skip to main
Internet Security
KasperskyInternet Security

Din onlineaktivitet og dit privatliv er beskyttet

Beskyt din browsing, shopping, chats og data på alle pc-, Mac- og Android-enheder. Få prisbelønnet antivirus samt en række værktøjer, der er bygget til at beskytte dit privatliv og din identitet. Det omfatter også:

 • Gratis VPN med op til 300 MB trafik pr. dag
 • Safe Money, der krypterer dine onlinebetalinger og -transaktioner
 • Webcam Protection forhindrer uautoriseret adgang til din computers webkamera
Windows®
macOS®
Android™
Internet Security
Internet Security
KasperskyInternet Security

Priser og ydeevne

Komplet forsvar mod cybertrusler

Beskyttelse af personlige oplysninger, du kan stole på

Sikret
netværk
Få online privatliv og frihed med VPN
 • Krypter dine data på risikable offentlige trådløse netværk
 • Skjul din IP-adresse, endda fra din internetudbyder
 • Sørg for, at dine onlinehandlinger ikke bliver logget
 • Opret forbindelse til ultrahurtige, private servere
Safe
money
Beskyt dine penge, din identitet og dit privatliv
 • Foretag betalinger via en krypteret browser
 • Stop identitetstyve med antiphishing
 • Undgå at keyloggere registrerer dine tastetryk
 • Lås dine Android-apps med ekstra sikkerhed

Hvad består Kaspersky Internet Security af?

Anti-Virus Defense
Beskyttelse på flere niveauer, der er bygget til at identificere, isolere og fjerne alle typer malware.
 • Beskyttelse mod virus i realtidScanner løbende dine enheder for vira, orme, trojanere, cryptolockers, rootkits og spyware - og beskytter dig både mod nye og velkendte trusler.
 • Automatisk forebyggelse af udnyttelse (kun Windows)Identificerer komplekse netværksudnyttelser på hele din pc. Dette omfatter detektering af EternalBlue- og SMBloris-udnyttelser, som begge kan få operativsystemer til at gå ned og gøre dine computere ubrugelige.
 • Trojan RemoverRegistrerer og fjerner trojanske hestevirus og internetorme, der sløver dine Windows-pc'er og Android-enheder. Det sker helt automatisk, så du ikke behøver at redigere systemfilerne manuelt.
 • Øjeblikkelig trusselsregistreringLeverer konstant analyse af filer, applikationer og hjemmesider i realtid, på tværs af dine computere og Android-enheder, hvilket beskytter dig og dine data via hurtig trusselsregistrering.
Anti-Hacking
Undgå, at hackere bryder ind i dine enheder og udnytter dine data for at opnå gevinst.
 • Tovejs firewall (kun Windows)Hjælper dig med at forhindre hackerangreb på din pc ved at give dig adgang til registrering af både indgående og udgående netværksforespørgsler. Gør det muligt for dig at se, vurdere og administrere alle indgående og udgående forbindelser, der er oprettet.
 • BetalingsbeskyttelseFungerer på din Mac og pc ved at omdirigere dig til en beskyttet browser i banksikringskvalitet, når du foretager en onlinetransaktion. Forhindrer, at dine kreditkortoplysninger og økonomiske data bliver opsnappet af hackere.
 • Anti-ransomware (kun Windows)Overvåger din pc i realtid for at identificere aktiviteter, der stemmer overens med ransomware-adfærd. Dette gør det muligt at blokere mistænkelig aktivitet øjeblikkeligt, så ransomware-angreb ikke låser dig ude af dine maskiner.
 • ApplåsGør det muligt at beskytte apps på dine Android-enheder ved at låse dem med en hacking-beskyttet sikkerhed. Når du har beskyttet en app, kan den kun låses op med en privat pinkode, eller ved at tegne et hemmeligt mønster på skærmen eller med dit fingeraftryk.
High Tech-beskyttelse
Højteknologisk scanning registrerer komplekse trusler såsom filløse angreb, som er svære at opdage.
 • Detektering af ondsindede linksFungerer ved at henvise til data fra Kaspersky Security Network for at analysere links på websider, du åbner, og informere dig om ondsindede webadresser og farvekodning af individuelle webadresser baseret på deres trusselsniveau.
 • Malware Defender (kun Windows)Beskytter din pc mod en række farlige og sofistikerede malwares, som fx "fileless"-malware, der er skrevet direkte til din pc's RAM, snarere end til dens harddisk
 • ProgramstyringForhindrer upålidelige apps i at tilgå kritiske systemprocesser og dine personlige data
 • Tilpasset, forstærket browserUdløser skærmadvarsler, hvis du forsøger at besøge hjemmesider, der betragtes som farlige eller potentielt farlige. Programmet foretager denne vurdering ved hjælp af en liste over de sidder, der tidligere er blevet angrebet, og spørger dig, om du ønsker at fortsætte eller ej.
Værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger
Gennemgå din browserhistorik og onlinedata, mens du blokerer webkameraspioner og stalker-apps.
 • Lynhurtigt og intelligent VPNKrypterer data, du sender og modtager, med en 256-bit AES-kode, der forhindrer kriminelle i at stjæle dine e-mails, fotos og bankoplysninger. Det skjuler også din IP-adresse, så din browsing ikke kan spores – ikke engang af din internetudbyder.
 • Anti-phishingBeskytter dig mod falske websteder og e-mails, der er lavet af cyberkriminelle for at stjæle din identitet. Den identificerer avanceret svindel og sender dig advarsler, hvis der registreres phishing-aktivitet.
 • Privat browsingForhindrer de websteder og sociale netværksplatforme, du besøger på din Mac og pc, i at spore dine aktiviteter og indsamle dine private data. Forhindrer dem i at vise dig irriterende og påtrængende annoncer.
 • Webcam-beskyttelseStopper uautoriseret adgang til din Windows-PC's webkamera, så ingen kan se på dig derhjemme. Den advarer dig, når en app forsøger at bruge dit websted, og giver dig mulighed for at blokere uønskede apps eller give tilladelse til apps, du har tillid til.
Home Protection
Funktioner, der er designet til at beskytte dig, når du bruger dit trådløse hjemmenetværk og eksterne enheder.
 • Remote Access Tool SecurityBeskytter dig mod hackere, der får fjernkontrol over din pc ved hjælp af værktøjer til fjernadgang. Identificerer værktøjer til fjernadgang og giver dig mulighed for at oprette en liste over værktøjer til fjernadgang, som du har tillid til, mens alle andre blokeres.
 • Network Attack DefenderScanner indgående trafikaktivitet for tegn på netværksangreb på din pc og Mac. Når der registreres et angreb, blokerer den netværksaktiviteten fra den angribende computer i en time og sender dig en advarsel, så du kan blokere den i længere tid.
 • Reklameblokering (kun Windows)Forhindrer irriterende visning af bannere og potentielt ondsindede annoncer, der vises på din Windows-pc. Hvis du er glad for at få vist annoncer fra bestemte websteder, kan du hvidliste disse websteder, så du fortsat får vist annoncer, når du besøger dem.
 • Keylogger-beskyttelse (kun Windows)Forhindrer automatisk keyloggere i at optage dine tastetryk på din Windows-pc, hvilket bidrager til at beskytte dine adgangskoder, bankoplysninger og andre fortrolige oplysninger, når du indtaster dem på tastaturet.
Yderligere funktioner
Værktøjer til at forbedre din sikkerhed, enhedens ydeevne og dine digitale oplevelser.
 • ProgramadministrationGiver dig mulighed for nemt at fjerne de programmer, du anser for upassende. Installation Assistant støtter dig under installationsprocessen fra internettet og sikrer, at du ikke installerer noget ekstra, udover de programmer, du har valgt.
 • Spilletilstand (kun Windows)Sikrer spil uden forstyrrrelser 24/7, ved at køre en skjult sikkerhed. Når du bruger Do-Not-Disturb-tilstanden, kører Kasperskys sikkerhedsprodukt ingen scanninger og viser ingen meddelelser. Så kan du bare se film, spille spil eller bruge apps på hele skærmen, uden nogen forstyrrelser.
 • Hurtig og let sikkerhedReducerer belastningen af din pc med 15 % og scanner efter trusler fra dine enheder, så de ikke snylter på dine ressourcer. Beskyttelsen er nem at installere på dine gamle enheder såvel som dine nye, og den vil ikke sænke enhedens ydeevne.
 • Device Security DashboardKaspersky-kontoen giver dig mulighed for at konfigurere dine individuelle funktioner og indstillinger, så du kan administrere din sikkerhed overalt og gemme dine aktiveringskoder på sikker og tryg vis.

Kundeanmeldelser

Se hvad vores kunder siger om Kaspersky Internet Security.

Én licens dækker alle dine enheder
Vælg mellem vores licensmuligheder til 1, 2, 3, 4, 5 eller 10 enheder for at få den beskyttelse, du har brug for.
01
Nem at installere på enhver enhed
Vores sikkerhed er så let, at det nemt kan installeres på dine gamle enheder såvel som på dine nye.
02
Beskyt mange forskellige enheder
03
Administrer din sikkerhed fra ét sted
GPS tracking
alerts

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan downloader og installerer jeg applikationen?

Du downloader bare softwaren fra vores hjemmeside. Når du gennemfører købet, ser du downloadlinket på siden med ordrebekræftelsen. Du får det samme link i en mail med ordrebekræftelsen. Bemærk, at du skal bruge aktiveringskoden for at benytte din sikkerhedsapp. Du finder koden på siden med ordrebekræftelsen, og får den tilsendt.

Hvor mange enheder kan jeg så beskytte?

Når du køber licensen, skal du bare vælge antallet af enheder, du vil beskytte. I løbet af licensperioden, kan du beskytte enhver kombination af enhedstyper, op til det samlede antal enheder, din licens dækker. Du kan fx vælge en licens til tre enheder, der beskytter en Windows-pc, en Macbook og en Android-telefon. Derudover kan du altid skifte enhederne, og fx fjerne en Macbook og tilføje en iPad i stedet.

Får jeg den nyeste version?

Ja, du får den nyeste version af programmet samt alle de opgraderinger, der lanceres i din abonnementsperiode.

Hvor hurtigt kan jeg begynde at bruge applikationen?

Du kan downloade, installere, aktivere og begynde at bruge softwaren umiddelbart efter købet.

Hvilke betalingsmetoder bruger I?

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express og Paypal. Alle transaktionerne på vores hjemmeside er helt sikre.

Vælg den beskyttelse, der passer til dig

Udforsk sikkerhedsfunktionerne i hvert enkelt af vores produkter nedenfor

Systemkrav

Operativsystem
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 eller højere
 • Android 5.0 eller højere
 • iOS 12.0 eller højere
Tekniske krav
 • Internetforbindelse
 • Hukommelse RAM: Min. 1 GB (pc) eller 2 GB (Mac)
 • Diskplads: Min. 1,5 GB (pc) eller 2,6 GB (Mac)
Sprog
 • Dansk