AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Beskytter dig og din familie mod ransomware og meget mere

Din familie er dyrebar – så giv den vores ultimative beskyttelse.

Kaspersky Total Security beskytter din familie – når I surfer, shopper, bruger sociale medier eller streamer. Derudover lagrer ekstra beskyttelse af personlige oplysninger sikkert jeres adgangskoder og vigtige dokumenter… beskytter filer og dyrebare minder… og hjælper med at beskytte børn mod digitale farer.

 • Beskytter privatlivet, adgangskoder, filer og billeder
 • Beskytter penge, når du bruger netbank og shopper online
 • Beskytter dine børn… ikke kun online

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi præsenterer patenteret, adaptiv sikkerhed. Velkommen til en helt ny cybersikkerhedstjeneste, der tilpasser sig dit liv, så du kan føle dig sikker.
FUNKTIONER OG FORDELE
  • Prisvindende sikkerhed

   Innovativ sikkerhed beskytter familien mod virus, ransomware, spyware, phishing, farlige websteder, spam, bannerreklamer* og meget mere.

   *Kun til pc.

  • Pc, Mac og mobil

   Vi hjælper dig med at sikre din familie – på alle enheder. Og hvis en Android-tablet eller -telefon bliver væk, hjælper vi dig med at beskytte alle de data, der er lagret i hukommelsen… og vi hjælper dig med at finde enheden.

  • Beskyttelse af personlige oplysninger

   Sporing og spionage kan invadere din families privatliv – og phishing kan stjæle dens identitet. Derfor hjælper vi dig med at forhindre, at din families onlineaktiviteter bliver sporet**, beskytter personoplysninger og forhindrer, at familiens egne webcams bruges til at udspionere familiemedlemmer**.

   **Til pc og Mac.

  • Sikker forbindelse

   Med vores VPN-forbindelse kan din familie få adgang til flere websteder og mere indhold – herunder websteder, der ligger uden for din region. Og når et familiemedlem opretter forbindelse til internettet – også selvom de befinder sig på et offentligt trådløst netværk – beskytter vores teknologi automatisk mod trusler, hvis deres forbindelse er usikker.***

   ***Bemærk, at du kan beskytte 200 MB trafik pr. dag pr. enhed – eller 300 MB pr. dag pr. enhed, hvis du tilmelder tjenesten til din My Kaspersky-konto. Tjenesten opretter automatisk forbindelse til en server, der er hurtig og tæt på det område, som du befinder dig i. Ubegrænset trafik og muligheden for at vælge område for den server, du opretter forbindelse til, er tilgængelig mod et ekstra gebyr.

  • Safe Money

   Når familien bruger netbank eller shopper online, tilføjer vi et ekstra sikkerhedslag – for at overvåge deres internetforbindelse og hjælpe med at holde deres penge og kontooplysninger sikre.**

   **Til pc og Mac.

  • Safe Kids

   Vi hjælper dig med at beskytte dine børn på deres computere eller mobile enheder – ved at blokere onlinetrusler samt upassende websteder og indhold… og hjælper dig med at regulere, hvor meget tid børn tilbringer på deres enheder, administrere deres brug af apps og holde øje med dit barns færden.****

   **** Webkontrol til iOS-enheder er tilgængelige via browsing i Kaspersky Safe Kids-appen. App-administrationsfunktioner er ikke tilgængelige til iOS-enheder.

  • Administration af adgangskoder

   Nu behøver ingen at huske alle deres individuelle adgangskoder. Hver adgangskode opbevares sikkert og er klar til nem adgang fra pc, Mac og mobil… hjælper din familie med at logge på deres foretrukne websteder og onlinekonti – hurtigt og sikkert.

  • Beskyttelse af billeder og filer

   Uerstattelige billeder, musik og minder skal alle beskyttes mod tab eller tyveri – så vi hjælper dig med at oprette sikkerhedskopier… og vi krypterer din families fortrolige filer, så hackere ikke kan læse dem.*

   *Kun til pc.

  • Sikker – ikke langsom

   Du vil have, at din families enheder skal udføre det, de er beregnet til – og det samme gør vi. Derfor arbejder vores sikkerhed "bag kulisserne" – uden besvær.

  • LET AT BRUGE

   Sikkerheden bør ikke sinke din familie… så vores ultimative beskyttelse er nem at konfigurere og køre – på alle familiens enheder.

 • På alle enheder
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-teknologi kører kun på pc'er og Mac-computere. Funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder ved at besøge: https://support.kaspersky.com/14102#block1 (til pc'er) https://support.kaspersky.com/14248#block1 (til Mac-computere)
  Windows®-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1.500 MB ledig plads på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 10 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1-opdatering3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic & Premium / Professional / Ultimate – SP1 eller nyere3
  • Processor: 1 GHz eller kraftigere
  • Hukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  Windows-baserede tablets (system med en Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2, 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minimumsskærmopløsning: 1024 x 600
  Mac-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1.800 MB ledig plads på harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 – 10.14
  Android-smartphones og -tablets4
  • Android™ 4.25 – 9.0
  • Minimumsskærmopløsning: 320 x 480
  iPhone og iPad6
  • iOS® 10.05 eller nyere

  Bemærk, at vi ikke understøtter beta-versioner/forhåndsvisninger af nye operativsystemer. Kun de endelige, officielt lancerede operativsystemer understøttes af produktet.

  1 Hvis du benytter Windows 10, kan det være nødvendigt at downloade og installere hjælpeprogrammer til Kaspersky Lab-sikkerhedssoftware. Produktet er ikke beregnet til brug på Windows 10 Mobile/S-udgaver.

  2 Tjenesten Kaspersky Safe Kids er ikke tilgængelig for denne version af operativsystemet eller disse typer enheder.

  3 Nogle produktfunktioner er måske ikke tilgængelige på 64-bit operativsystemer. Læs mere på https://support.kaspersky.com/13812.

  4 Kaspersky Internet Security for Android-funktionaliteten kan være begrænset på visse enheder. Læs mere på http://support.kaspersky.com/10216. Hvis du bruger Kaspersky Safe Kids på Xiaomi©- eller ASUS©-enheder, skal du besøge >http://support.kaspersky.com/12980 for flere oplysninger om opsætning og brug af tjenesten.

  5 Tjenesten Kaspersky Safe Kids fungerer på Android™ 4.4 - 9.0, iOS® 10,0 eller nyere.

  6 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgængelige på disse platforme.

Anmeldelser

 • Excellent-produkt. Let at bruge. God pris og fremragende kundeservice. Vi har total sikkerhed for alle produkter og enheder. Kaspersky-produkterne gør arbejdet for os, mens vi udfører vores arbejde på bedste måde - uden bekymringer eller problemer. Godt gået, team!

  John Doen
 • Jeg kan varmt anbefale Kasperskys sikkerhedssoftware. Har prøvet andre produkter, men vender altid tilbage til det bedste i branchen.

  Riley
 • Jeg har været kunde hos Kaspersky i flere år, og dette er langt det bedste! 'Safe Money'-funktionen er enestående! Denne funktion blokerer AL onlineregistrering af oplysninger, når du bruger Safe Money. Desuden beskytter den dine økonomiske transaktioner! Jeg er en stolt kunde og fortæller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk