<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt="" />

AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security 2017

 

Beskyt din familie

Når familien er online, kan du sikre, at de ikke blot har internetadgang… de er også beskyttet.

Prisbelønnet sikkerhed hjælper dig med at sikre din familie - og deres personlige oplysninger, penge og dyrebare minder - på pc, Mac, Android, iPhone og iPad.

 • Beskytter din families personlige oplysninger, minder og data
 • Øger sikkerheden ved nethandel og netbank
 • Beskytter børn - via Kaspersky Safe Kids

Funktionerne afhænger af den benyttede type enhed.

SAMMENLIGN PRODUKTER

  • SIKKERHED – Beskytter mod vira, angreb, spyware, cyberkriminalitet m.m.

   Fordi du har brug for at beskytte din familie mod aktuelle digitale risici, beskytter vores cloud-baserede sikkerhed mod infektioner og angreb, blokerer bannere* og spam, holder software opdateret og advarer om farlige websteder.

   *Fås kun til pc'er.

  • PC, MAC OG MOBIL – Én licens beskytter familiens mange enheder

   Vi bruger alle flere enheder – og de har alle brug for beskyttelse. Uanset hvilken kombination af computere og mobilenheder familien har, hjælper vi dig med at beskytte dem alle – og låse, afbryde og lokalisere Android-telefoner og -tablets, hvis de bliver stjålet eller mistes.

  • PERSONLIGE OPLYSNINGER – Beskytter familiens privatliv og personlige oplysninger

   Fordi snushaner og phishere benytter mange måder at stjæle følsomme oplysninger på, kan vi hjælpe dig med at beskytte personlige oplysninger, forhindre overvågning** af onlineaktiviteter, blokere uautoriseret adgang til familiens webkameraer** og beskytte data, når familien er online på et offentligt netværk*.

   *Fås kun til pc'er.
   **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

  • PENGE – Giver ekstra sikkerhed ved indkøb på internettet og brug af netbank

   Hver gang familien er online for at foretage indkøb på internettet eller benytte netbank, kan de cyberkriminelle følge med. Vores unikke sikkerhed medvirker således til at beskytte penge og kontooplysninger – for at forhindre svindlerne i at stjæle dem.**

   **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

  • BØRN – Beskytter børn mod flere farer... via Kaspersky Safe Kids

   Internettet kan være et farligt sted for børn. Kaspersky Safe Kids hjælper dig med at finde frem til bedre måder at sikre dine børn på – på pc, Mac, iPhone, iPad og Android-enheder. Med planlægning af brug af enheder, GPS-sikkerhedszoner, meddelelser om mistænkelige aktiviteter og oversigter over, hvad de søger efter, ser og deler… kan du holde forbindelsen med dine børn og beskytte dem.

  • ADGANGSKODER – Gemmer alle adgangskoder sikkert, så det er hurtigt og nemt at få adgang til dem

   Det er ikke længere nødvendigt at huske de mange forskellige komplekse adgangskoder til alle websteder og konti, du benytter. Nu behøver hvert enkelt familiemedlem*** kun at huske deres egen masteradgangskode – og de kan få adgang til alle deres individuelle adgangskoder fra deres pc, Mac, Android-telefon og -tablet, iPhone og iPad.

   ***Antallet af brugere afhænger af, hvilken licens der købes.

  • FILER – Sikrer værdifulde filer, billeder, musik og minder

   Fordi du ikke ønsker at miste uerstattelige filer, hjælper vi dig med at sikkerhedskopiere familiens dyrebare minder. Du kan også kryptere filer – så familiens filer ikke kan læses, hvis de mistes eller bliver stjålet.*

   *Fås kun til pc'er.

  • YDEEVNE – Får enheder til at blive ved med at yde det, de er beregnet til

   Sikkerheden bør ikke sænke hastigheden for familien. Derfor har vi arbejdet hårdt – ved at kombinere beskyttelse og ydeevne – på at sikre, at computere og mobilenheder ikke behøver at arbejde så hårdt… og hele familien kan komme videre i deres travle hverdag. 

  • ENKELHED – Forenkler familiesikkerheden med enkel onlinestyring

   Ingen ønsker at spilde tiden med at skulle sætte sig ind i avanceret sikkerhed. Derfor giver vi dig en gratis My Kaspersky-konto, som gør det nemt at administrere familiens sikkerhed, uanset hvor du er online.

 • For alle enheder
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-teknologi kører kun på pc'er og Mac-computere. Funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder ved at besøge: http://support.kaspersky.com/12732#block1 (til pc'er) http://support.kaspersky.com/12476#block1 (til Mac-computere)
  Windows®-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1020 MB ledig plads på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 81 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows® 102 Home / Pro / Enterprise4
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise3 / 8.1 update4
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate – SP1 eller nyere4
  • Microsoft Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business3 / Enterprise3 / Ultimate – SP15 eller nyere4
  • Microsoft Windows XP Home3/Professional (32-bit) SP3 eller nyere / Professional (64-bit4) SP2 eller nyere6
   • Processor: 1 GHz eller hurtigere
   • Hukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  Windows-baserede tablets (system med en Intel®-processor)3
  • Microsoft Windows 102 Home / Pro / Enterprise4
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit4)
  • Mindste skærmopløsning: 1024 x 600
  Mac-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1110 MB ledig plads på harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • OS X 10.117 – macOS 10.12
  Android-smartphones og -tablets8
  • Android™ 4.1 – 7.1
  • Minimum skærmopløsning: 320x480
  iPhone og iPad9
  • iOS® 9.0 eller nyere
  Windows Phone®10
  • Windows Phone 8

  Bemærk, at vi ikke understøtter beta-versioner/forhåndsvisninger af nye operativsystemer. Kun de endelige, officielt lancerede operativsystemer understøttes af produktet.

  1 Hvis du anvender Microsoft Internet Explorer 8, kan vi ikke garantere, at My Kaspersky-portalen, sikkerhedsadministrationsfunktionerne og Kaspersky Safe Kids fungerer korrekt.

  2 For at sikre fortsat kompatibilitet med Windows 10 skal du sørge for at downloade og installere alle tilgængelige rettelser til din Kaspersky Lab-sikkerhedssoftware. Produktet er ikke beregnet til at køre på Windows 10 mobile udgaver.

  3 Tjenesten Kaspersky Safe Kids er ikke tilgængelig for denne version af operativsystemet eller disse typer enheder.

  4 Nogle produktfunktioner er muligvis ikke tilgængelige på 64-bit operativsystemer. Læs mere på https://support.kaspersky.com/13015.

  5 Brug Microsoft Vista SP2 eller nyere for at bruge tjenesten Kaspersky Safe Kids på Microsoft Vista Home Basic / Home Premium / Ultimate.

  6 Hvis du anvender Microsoft Windows XP, er produktet ikke beregnet til at køre på FAT32-filsystemet. For at få fuld funktionalitet i Kaspersky Password Manager skal du bruge en af følgende browsere: Mozilla™ Firefox™ 50 eller nyere / Google Chrome™ 50 eller nyere / Yandex.Browser 15 eller nyere.

  7 Kaspersky Safe Kids kører på macOS 10.10 – 10.12.

  8 Kaspersky Internet Security for Android-funktionaliteten kan være begrænset på visse enheder. Besøg http://support.kaspersky.com/mobile/kisandroid for flere oplysninger.

  9 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgængelige på disse platforme.

  10 Kun Kaspersky Safe Browser er tilgængelig på denne platform.

Anmeldelser

 • Excellent-produkt. Let at bruge. God pris og fremragende kundeservice. Vi har total sikkerhed for alle produkter og enheder. Kaspersky-produkterne gør arbejdet for os, mens vi udfører vores arbejde på bedste måde - uden bekymringer eller problemer. Godt gået, team!

  John Doen
 • Jeg kan varmt anbefale Kasperskys sikkerhedssoftware. Har prøvet andre produkter, men vender altid tilbage til det bedste i branchen.

  Riley
 • Jeg har været kunde hos Kaspersky i flere år, og dette er langt det bedste! 'Safe Money'-funktionen er enestående! Denne funktion blokerer AL onlineregistrering af oplysninger, når du bruger Safe Money. Desuden beskytter den dine økonomiske transaktioner! Jeg er en stolt kunde og fortæller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.