Skip to main
Total Security
KasperskyTotal Security

Alle dine sikkerhedsbehov i ét produkt

Få den uovertrufne følelse af sikkerhed med prisvindende beskyttelse mod hackere, virus og malware. Plus betalingsbeskyttelse og værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, der beskytter dig mod alle udefrakommende trusler. Omfatter følgende Premium-funktioner:

 • Gratis VPN med op til 300 MB trafik pr. dag
 • Gratis Kaspersky Password Manager Premium
 • Gratis Kaspersky Safe Kids Premium
Windows®
macOS®
Android™
iOS®
Total Security
Total Security
KasperskyTotal Security

Priser og ydeevne

Komplet forsvar mod cybertrusler

Beskyttelse af personlige oplysninger, du kan stole på

Sikret
netværk
Få online privatliv og frihed med VPN
 • Krypter dine data på risikable offentlige trådløse netværk
 • Skjul din IP-adresse, endda fra din internetudbyder
 • Sørg for, at dine onlinehandlinger ikke bliver logget
 • Opret forbindelse til ultrahurtige, private servere
Safe
money
Beskyt dine penge, din identitet og dit privatliv
 • Foretag betalinger via en krypteret browser
 • Stop identitetstyve med antiphishing
 • Beskyt dine adgangskoder i en privat boks
 • Lås dine Android-apps med ekstra sikkerhed
Hold dine børn beskyttede både i den digitale og i den virkelige verden
01
GPS-sporing og alarmer
Find dine børn på et kort, definer et sikkert område, hvor de kan være, og få besked, hvis de forlader det.
GPS-sporing og alarmer
badge
GPS
-sporing
02
Sikker søgning på YouTube
03
Hjemmesidefiltre
04
Skærmtid og brug af apps
GPS-sporing og alarmer
badge
GPS
-sporing
Sikker søgning på YouTube
Sikker søgning på
YouTube
Hjemmesidefiltre
Hjemmesidefiltre
Skærmtid og brug af apps
Forældrekontrol

Hvad består Kaspersky Total Security af?

Anti-Virus Defense
Flerlags beskyttelse designet til at forhindre og neutralisere malware.
 • Beskyttelse mod virus i realtidScanner løbende dine enheder for vira, orme, trojanere, cryptolockers, rootkits og spyware - og beskytter dig både mod nye og velkendte trusler.
 • Automatisk forebyggelse af udnyttelse (kun Windows)Identificerer komplekse netværksudnyttelser på hele din pc. Dette omfatter detektering af EternalBlue- og SMBloris-udnyttelser, som begge kan få operativsystemer til at gå ned og gøre dine computere ubrugelige.
 • Trojan RemoverRegistrerer og fjerner trojanske hestevirus og internetorme, der sløver dine Windows-pc'er og Android-enheder. Det sker helt automatisk, så du ikke behøver at redigere systemfilerne manuelt.
 • Øjeblikkelig trusselsregistreringLeverer konstant analyse af filer, applikationer og hjemmesider i realtid, på tværs af dine computere og Android-enheder, hvilket beskytter dig og dine data via hurtig trusselsregistrering.
Anti-Hacking
Forhindrer uautoriseret adgang og kapring af din computer og mobile enheder.
 • Tovejs firewall (kun Windows)Hjælper dig med at forhindre hackerangreb på din pc ved at give dig adgang til registrering af både indgående og udgående netværksforespørgsler. Gør det muligt for dig at se, vurdere og administrere alle indgående og udgående forbindelser, der er oprettet.
 • BetalingsbeskyttelseFungerer på din Mac og pc ved at omdirigere dig til en beskyttet browser i banksikringskvalitet, når du foretager en onlinetransaktion. Forhindrer, at dine kreditkortoplysninger og økonomiske data bliver opsnappet af hackere.
 • Anti-ransomware (kun Windows)Overvåger din pc i realtid for at identificere aktiviteter, der stemmer overens med ransomware-adfærd. Dette gør det muligt at blokere mistænkelig aktivitet øjeblikkeligt, så ransomware-angreb ikke låser dig ude af dine maskiner.
 • ApplåsGør det muligt at beskytte apps på dine Android-enheder ved at låse dem med en hacking-beskyttet sikkerhed. Når du har beskyttet en app, kan den kun låses op med en privat pinkode, eller ved at tegne et hemmeligt mønster på skærmen eller med dit fingeraftryk.
High Tech-beskyttelse
Avanceret scanning for at registrere filløs malware og Zero-Day-trusler.
 • Detektering af ondsindede linksFungerer ved at henvise til data fra Kaspersky Security Network for at analysere links på websider, du åbner, og informere dig om ondsindede webadresser og farvekodning af individuelle webadresser baseret på deres trusselsniveau.
 • Malware Defender (kun Windows)Beskytter din pc mod en række farlige og sofistikerede malwares, som fx "fileless" malware, der er skrevet direkte til din pc's RAM, snarere end til harddisken.
 • ProgramstyringForhindrer upålidelige programmer i at tilgå kritiske systemprocesser og personlige data.
 • Tilpasset, forstærket browserUdløser skærmadvarsler, hvis du forsøger at besøge hjemmesider, der betragtes som farlige eller potentielt farlige. Programmet foretager denne vurdering ved hjælp af en liste over de sidder, der tidligere er blevet angrebet, og spørger dig, om du ønsker at fortsætte eller ej.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Krypter dine personlige data og browserdata, mens du forhindrer cyberkriminelle i at spionere.
 • Lynhurtigt og intelligent VPNKrypterer data, du sender og modtager, med en 256-bit AES-kode, der forhindrer kriminelle i at stjæle dine e-mails, fotos og bankoplysninger. Det skjuler også din IP-adresse, så din browsing ikke kan spores – ikke engang af din internetudbyder.
 • Anti-phishingBeskytter dig mod falske websteder og e-mails, der er lavet af cyberkriminelle for at stjæle din identitet. Den identificerer avanceret svindel og sender dig advarsler, hvis der registreres phishing-aktivitet.
 • Privat browsingForhindrer de websteder og sociale netværksplatforme, du besøger på din Mac og pc, i at spore dine aktiviteter og indsamle dine private data. Forhindrer dem i at vise dig irriterende og påtrængende annoncer.
 • Webcam-beskyttelseStopper uautoriseret adgang til din Windows-PC's webkamera, så ingen kan se på dig derhjemme. Den advarer dig, når en app forsøger at bruge dit websted, og giver dig mulighed for at blokere uønskede apps eller give tilladelse til apps, du har tillid til.
Udvidet beskyttelse
Beskyttelsesfunktioner til dit hjem, dit trådløse netværk og dine eksterne enheder.
 • Password ManagerSikrer dine adgangskoder, bankkortoplysninger og fortrolige dokumenter i en krypteret boks, der kun kan låses op med en masteradgangskode. Desuden genererer den stærke adgangskoder, der hjælper dig med at sikre din kontobeskyttelse.
 • Network Attack DefenderScanner indgående trafikaktivitet for tegn på netværksangreb på dine computere. Når der registreres et angreb, blokerer den netværksaktiviteten fra den angribende computer i en time og sender dig en advarsel, så du kan blokere den i længere tid.
 • Reklameblokering (kun Windows)Forhindrer irriterende visning af bannere og potentielt ondsindede annoncer, der vises på din Windows-pc. Hvis du er glad for at få vist annoncer fra bestemte websteder, kan du hvidliste disse websteder, så du fortsat får vist annoncer, når du besøger dem.
 • Keylogger-beskyttelse (kun Windows)Forhindrer automatisk keyloggere i at optage dine tastetryk på din Windows-pc, hvilket bidrager til at beskytte dine adgangskoder, bankoplysninger og andre fortrolige oplysninger, når du indtaster dem på tastaturet.
Beskyttelse af børn
Avanceret forældrekontrol til at spore, filtrere og beskytte dine børns onlineaktiviteter.
 • Blokering af voksenindholdGør det muligt at forhindre dine børn i at besøge hjemmesider med upassende indhold, som fx porno, gambling og vold. Du kan vælge at blokere adgangen eller få besked, hvis dit barn besøger uønskede sider på deres computere eller Android-enheder.
 • Administration af skærmtidGiver dig mulighed for at administrere dine børns skærmtid på hver enhed og blokere computeren eller Android-enheden, når den angivne tidsgrænse er nået. Desuden kan du se rapporter, der fortæller, hvordan dine børn bruger deres enheder, så du kan identificere områder, der giver anledning til bekymring.
 • Sikker søgning på YouTubeGiver dig mulighed for at overvåge dine børns YouTube-søgehistorik og blokere søgeresultater om ting, som fx alkohol, tobak og gambling på computere og Android-enheder.
 • GPS-børnetrackerGiver dig mulighed for at se de nøjagtige opholdssteder for dine børn i realtid på et digitalt kort. Desuden kan du angive et "sikkert område", hvor dine børn skal opholde sig, og med det samme finde ud af, om de forlader det, ved hjælp af en advarsel, der sendes direkte til dine enheder.

Kundeanmeldelser

Find ud af, hvad vores kunder har at sige om Kaspersky Total Security

Én licens dækker alle dine enheder
Vælg mellem vores licensmuligheder til 1, 2, 3, 4, 5 eller 10 enheder for at få den beskyttelse, du har brug for.
01
Nem at installere på enhver enhed
Vores sikkerhed er så let, at det nemt kan installeres på dine gamle enheder såvel som på dine nye.
GPS tracking & alerts
02
Beskyt mange forskellige enheder
03
Administrer din sikkerhed fra ét sted
GPS tracking & alerts
GPS tracking
alerts

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan downloader og installerer jeg applikationen?

Du downloader bare softwaren fra vores hjemmeside. Når du gennemfører købet, ser du downloadlinket på siden med ordrebekræftelsen. Du får det samme link i en mail med ordrebekræftelsen. Bemærk, at du skal bruge aktiveringskoden for at benytte din sikkerhedsapp. Du finder koden på siden med ordrebekræftelsen, og får den tilsendt.

Hvor mange enheder kan jeg så beskytte?

Når du køber licensen, skal du bare vælge antallet af enheder, du vil beskytte. I løbet af licensperioden, kan du beskytte enhver kombination af enhedstyper, op til det samlede antal enheder, din licens dækker. Du kan fx vælge en licens til tre enheder, der beskytter en Windows-pc, en Macbook og en Android-telefon. Derudover kan du altid skifte enhederne, og fx fjerne en Macbook og tilføje en iPad i stedet.

Får jeg den nyeste version?

Ja, du får den nyeste version af programmet samt alle de opgraderinger, der lanceres i din abonnementsperiode.

Hvor hurtigt kan jeg begynde at bruge applikationen?

Du kan downloade, installere, aktivere og begynde at bruge softwaren umiddelbart efter købet.

Hvilke betalingsmetoder bruger I?

Du kan betale med Visa, Mastercard, American Express og Paypal. Alle transaktionerne på vores hjemmeside er helt sikre.

Vælg den beskyttelse, der passer til dig

Udforsk sikkerhedsfunktionerne i hvert enkelt af vores produkter nedenfor

Systemkrav

Operativsystem
 • Windows 11, 10, 8.1, 8, 7
 • Mac OS X 10.12 eller højere
 • Android 5.0 eller højere
 • iOS 12.0 eller højere
Tekniske krav
 • Internetforbindelse
 • Hukommelse RAM: Min. 1 GB (pc) eller 2 GB (Mac)
 • Diskplads: Min. 1,5 GB (pc) eller 3,1 GB (Mac)
Sprog
 • Dansk