AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Total Security

KasperskyTotal Security

 

Beskyttelse mod ransomware

Med alle deres apps og enheder – plus alle de websteder, som de besøger – skal der meget til at beskytte dine familiemedlemmer mod hackere, angreb og ransomware.

Det er derfor, vi hjælper dig med at beskytte din familie – på alle enheder, så I kan shoppe, surfe, streame og være på de sociale medier… helt sikkert.

 • Beskytter privatlivets fred, adgangskoder, filer og fotos
 • Øger sikkerheden, når du bruger netbank og shopper online
 • Medvirker til at sikre dine børn online...hele vejen

Nogle funktioner er ikke tilgængelige for visse typer enheder.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKTIONER OG FORDELE
  • Den SIKRER – med prisbelønnet beskyttelse

   Vores sikkerhed er med til at blokere ransomware, identitetstyveri, vira, spam, farlige websteder og bannerreklamer*.

   *Kun til pc'er

  • Den UNDERSTØTTER – pc, Mac og mobil

   Vi hjælper med at sikre en hvilken som helst kombination af computere og Android-enheder, som du og din familie bruger… og hvis en telefon eller tablet forsvinder, kan fjernstyring hjælpe med at låse den forsvundne enhed, slette data på den, og finde den igen.

  • Den FORSVARER – beskytter din families personlige oplysninger og meget mere

   Phishing, sporing og spionering kan gøre stor skade, og derfor hjælper vi dig med at beskytte din families personlige data, forhindrer, at deres onlineadfærd spores**, og vi stopper spioner fra at få adgang til din families webkameraer**… ny, patenteret teknologi forhindrer lydovervågning – ved at forhindre uautoriseret adgang til mikrofondata*. Vores App Lock-funktion betyder, at din familie kan tilføje sikkerhedskodelåsning til apps på Android-enheder.

   *Kun til pc'er
   **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

  • Den OPRETTER FORBINDELSE – mere sikkert

   Når din familie går online – selvom de bruger offentlig Wi-Fi – hjælper vi med at beskytte jeres kommunikation, identitet og data.** Så du og din familie kan surfe, streame og være på de sociale medier... mens vi hjælper med at beskytte deres privatliv.**

   **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

  • Den BESKYTTER – handel online og netbank

   Vi tilføjer et ekstra lag af sikkerhed…for at forhindre tyvene i at stjæle din families penge. Når et familiemedlem klikker for at få adgang til et af deres foretrukne websteder for at shoppe eller bruge netbank kontrollerer vores enestående Safe Money-teknologi, at webstedet er sikkert, og sikrer, at din familie ikke bliver narret af en falsk hjemmeside, og åbner derefter webstedet i en særligt beskyttet tilstand.**

   **Fås kun til pc'er og Mac-computere.

  • Den FORBEDRER – dine børns sikkerhed

   Når dine børn bruger deres mobiltelefoner eller computere til at surfe, spille og være på de sociale medier, giver vi dig adgang til effektive metoder, der sikrer dem i den digitale verden… hele vejen. Du kan regulere brugen af apps og enheder – og kontrollere dit barns placering og få en advarsel, hvis vedkommende forlader det "sikre område", som du definerer.

  • Det SPARER – både tid og besvær

   Det er nemmere, hurtigere og mere sikkert at logge på websteder og konti online – uden at du behøver at huske alle adgangskoderne. Hele familiens adgangskoder opbevares forsvarligt – klar til brug fra computer, tablet, telefon eller familiens gratis My Kaspersky-konto.

  • Den BEVARER – dyrebare filer

   Ved at oprette sikkerhedskopier af jeres filer kan du og din familie være sikret mod tab af jeres dyrebare billeder, musik eller minder – og datakryptering hjælper med til at gøre filer ulæselige for hackere.*

   Online backupservice leveres af Dropbox. I øjeblikket giver Dropbox's standardbetingelser op til 2 GB gratis. Den maksimale kapacitet for gratis storageservice kan variere i overensstemmelse med ændringer i Dropbox's standardbetingelser. Ekstra backupkapacitet er til rådighed mod betaling.

   *Kun til pc'er

  • Den er EFFEKTIV – så sikkerheden ikke virker forstyrrende

   Vi har kombineret sikkerhed og effektivitet – så alle din families enheder kan fungere effektivt, som de var designet til… og I som familie kan gøre flere af de ting, som I virkelig gerne vil.

  • ENKELT – så du kan komme videre med dit travle liv

   Det er nemt at styre din families sikkerhed - du kan gå på nettet alle steder fra - og sagkyndig teknisk support er kun et klik væk.

 • På alle enheder
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-teknologi kører kun på pc'er og Mac-computere. Funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder ved at besøge: https://support.kaspersky.com/14102#block1 (til pc'er) https://support.kaspersky.com/14248#block1 (til Mac-computere)
  Windows®-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1500 MB ledig plads på harddisken
  • Microsoft® Internet Explorer® 101 eller nyere
  • Microsoft .NET Framework 4 eller nyere
  • Microsoft Windows® 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro / Enterprise2 / 8.1-opdatering 3
  • Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate – SP1 eller nyere3
   • Processor: 1 GHz eller kraftigere
   • Hukommelse (RAM): 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
  Windows-baserede tablets (system med en Intel®-processor)2
  • Microsoft Windows 101 Home / Pro / Enterprise2 3
  • Microsoft Windows 8 & 8.1 / Pro (64-bit3)
  • Minimumsskærmopløsning: 1024 x 600
  Mac-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • 1800 MB ledig plads på harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 – 10.13
  Android-smartphones og -tablets4
  • Android™ 4.15 – 8.1
  • Minimumsskærmopløsning: 320x480
  iPhone og iPad6
  • iOS® 10.05 eller nyere

  Bemærk, at vi ikke understøtter beta-versioner/forhåndsvisninger af nye operativsystemer. Kun de endelige, officielt lancerede operativsystemer understøttes af produktet.

  1 Hvis du benytter Windows 10, kan det være nødvendigt at downloade og installere hjælpeprogrammer til Kaspersky Lab-sikkerhedssoftware. Produktet er ikke beregnet til at køre på Windows 10/S mobile udgaver.

  2 Tjenesten Kaspersky Safe Kids er ikke tilgængelig for denne version af operativsystemet eller disse typer enheder.

  3 Nogle produktfunktioner er muligvis ikke tilgængelige på 64-bit operativsystemer. Læs mere på https://support.kaspersky.com/13812.

  4 Kaspersky Internet Security for Android-funktionaliteten kan være begrænset på visse enheder. Læs mere på http://support.kaspersky.com/10216 . Hvis du bruger Kaspersky Safe Kids på Xiaomi©- eller ASUS©-enheder, skal du besøge http://support.kaspersky.com/12980 for flere oplysninger om opsætning og brug af tjenesten.

  5 Tjenesten Kaspersky Safe Kids fungerer på Android™ 4,4 - 8,1, iOS® 10,0 eller nyere.

  6 Kun Kaspersky Password Manager, Kaspersky Safe Kids og Kaspersky Safe Browser er tilgængelige på disse platforme.

Anmeldelser

 • Excellent-produkt. Let at bruge. God pris og fremragende kundeservice. Vi har total sikkerhed for alle produkter og enheder. Kaspersky-produkterne gør arbejdet for os, mens vi udfører vores arbejde på bedste måde - uden bekymringer eller problemer. Godt gået, team!

  John Doen
 • Jeg kan varmt anbefale Kasperskys sikkerhedssoftware. Har prøvet andre produkter, men vender altid tilbage til det bedste i branchen.

  Riley
 • Jeg har været kunde hos Kaspersky i flere år, og dette er langt det bedste! 'Safe Money'-funktionen er enestående! Denne funktion blokerer AL onlineregistrering af oplysninger, når du bruger Safe Money. Desuden beskytter den dine økonomiske transaktioner! Jeg er en stolt kunde og fortæller alle om Kaspersky!

  Toyguru64

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk