Med et bredt udvalg af supportprogrammuligheder giver Kaspersky Lab dig mulighed for at vælge det serviceniveau, der er ideelt for din virksomhed:

product-box-core

MSA Start

Vores basispakke viser, at kvalitetssupport stadig er til at betale - for enhver virksomhed. Med MSA Start får du prioriteret support ved kritiske hændelser - inden for normal kontortid via internettet, telefon eller e-mail - fra vores tekniske eksperter.

Læs den nu Kontakt os
product-box-core

MSA Plus

Vælg MSA Plus for en hurtigere respons ved alvorlige hændelser. Du kan indberette hændelser via internettet, e-mail eller en dedikeret telefonisk hotline. Ordningen dækker op til 12 hændelser om året for din virksomhed - med en garanteret svartid på 6 åbningstidstimer.

Læs den nu Kontakt os

Kaspersky Professional ServicesNår du installerer eller opgraderer dine Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger, er der intet behov for at omdirigere dit interne IT-team væk fra andre aktiviteter. Med vores IT-sikkerhed eksperts store erfaring får du hjælp med alle aspekter af implementering, konfiguration og opgradering af Kaspersky Labs produkter i hele din IT-infrastruktur:

product-box-core

Kaspersky Consultancy Service

On-site eller ekstern vurdering med tilpasset service, som kan omfatte bedste praksis, rådgivning, særlig uddannelse eller fejlfinding for at sikre maksimal værdi ved brugen af Kaspersky Lab-produkter. Denne service er typisk dedikeret til at hjælpe kunder i store projekter og med løbende driftssupport og vedligeholdelse af den implementerede løsning.

Kontakt os
product-box-core

Kaspersky Configuration Service

On-site eller remote vurdering med konfiguration af Kaspersky Lab-produkter baseret på kundernes krav, sikkerhedspolitikker og miljøanalyser med mål for at opnå de mest effektive indstillinger af konfigurationen og politikker. Denne service gælder også for de enkelte komponenter i Kaspersky Lab-produkterne.

Kontakt os
product-box-core

Kaspersky Health Check Service

On-site eller remote vurdering af din aktuelle implementering, samt konfiguration af Kaspersky Lab´s sikkerheds- og systemadministrations produkter (inkl. detaljeret rapport med anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din IT-sikkerhed og -effektiviteten ved brug af de seneste Kaspersky Lab sikkerheds- og systemadministrations produkter).

Kontakt os
product-box-core

Kaspersky New StartUp Service

On-site eller remote - design, implementering og konfiguration af dine valgte Kaspersky Lab sikkerheds- og/eller systemadministrations produkter.

Kontakt os
product-box-core

Kaspersky Upgrade Service

På stedet eller eksternt - opgradering af dine eksisterende Kaspersky Lab sikkerheds- og/eller systemadministrationsprodukter.

Kontakt os

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk