Kaspersky Endpoint Security for Windows (til filservere)

Til bærbare og stationære computere, tablets og servere

Windows' dominans i erhvervslivet gør det til et konstant mål for cyberkriminelle.


At sætte sin lid til indbyggede sikkerhedsfunktioner er ikke nok til at beskytte virksomheden mod næste generations cybertrusler. Tilføjelse af flere usammenhængende teknologier fører imidlertid til administrativ kompleksitet – og reducerer effektiviteten.

Kaspersky Endpoint Security for Windows er verdens mest testede og mest prisbelønnede sikkerhedsprogram med næste generations teknologier til at beskytte alle Windows-slutpunkter – og dataene på dem.

Programmet kombinerer næste generations trusselsbeskyttelse i flere lag, ekstra proaktive lag som f.eks. program-, web- og enhedsstyring, administration af sårbarheder og programrettelser, datakryptering og omfattende værktøjssæt til systemadministration i en EDR-klar slutpunktsagent.

Dette flagskibsprodukt i Kaspersky Labs forretningsportefølje er rigt på funktioner og fordele:

 • Beskytter dine mest værdifulde forretningsaktiver – dine data, dit renommé og kontinuitet i dine forretningsprocesser.
 • Sikrer effektivitet – nem at implementere og administrere fra en enkelt konsol med fælles politikker.
 • Giver den bedst mulige beskyttelse af kunderne, som dokumenteret ved uafhængige test.
 • Fremsynet produktforskning og udviklingsstrategi – alle teknologier udvikles internt med henblik på ægte integration og innovation.
 • Passer ind i eksisterende infrastrukturer.

Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier og True Cybersecurity for Business her.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • ML-understøttet trusselsbeskyttelse, som er effektiv selv uden regelmæssige opdateringer

  Vores omfattende og uafhængigt dokumenterede løsninger understøttes af næste generations beskyttelse i flere lag, som minimerer mulighederne for trusler i at nå slutpunkter, samtidig med at de pålideligt identificerer og blokerer dem, der gør.
  Adskillige signaturløse komponenter, som f.eks. HIPS, KSN, adfærdsregistrering, forebyggelse af sårbarhedsudnyttelse og andre, giver et produkt mulighed for at registrere trusler, selv uden hyppige opdateringer. Beskyttelsen understøttes af statisk maskinlæring (ML) fra forudgående og dynamisk maskinlæring (ML) til efterudførelsesfaser. Adfærdsregistrering analyserer den faktiske procesaktivitet i realtid og afslører dens skadelige karakter. Alt, hvad der derefter behøves, er at markere alarmen, afslutte processen hvorefter afhjælpningsgeneratoren foretager en tilbageførsel af ændringerne.

  • Få øje på angreb og indtrængen hurtigere

   Kaspersky Endpoint Security for Windows-hændelser kan integreres med slutpunktsregistrering og -respons (EDR), der kører som dens sensorer på arbejdsstationer og servere. Dette giver mulighed for at indfange og analysere store mængder data på stedet uden at påvirke brugerens produktivitet. Den leverer avanceret trusselsjagt efter tegn på indtrængen – som f.eks. filtyper, der matcher kompromitteringsindikatorer (IOC).

  • Forebyggelse af eksponering via netværk

   Beskyttelsen mod netværkstrusler i Kaspersky Endpoint Security for Windows identificerer netværksangreb på virksomhedens netværk og blokerer dem. Malware, der benytter et bufferoverløbsangreb, kan f.eks. ændre en proces, der allerede er downloadet i hukommelsen, og på den måde udføre den ondsindede kode. Beskyttelsen mod netværkstrusler er den eneste komponent, der kan forebygge spredningen af inficeringer på denne måde.

  • Reducer ejeromkostningerne

   Vores matematiske model analyserer mere end 100.000 prøvefunktioner og bruger 10 millioner adfærdslogfiler til "indlæring" i modellerne – i én 2 Mb pakke på klientsiden. Omfanget af viden i vores systemdatabaser udgør 50 TB data og +4 milliard hash-filer, men disse enorme mængder af efterretningsdata påvirker ikke dine systemressourcer.

   Hver del af næste generations teknologi er udviklet til at levere den hurtigste reaktionstid, den laveste rate af falske positiver og det højeste beskyttelsesniveau, som dokumenteret af uafhængige test. Denne høje ydeevne optimeres til at bruge færre ressourcer og mindre energi på at forbedre de samlede ejeromkostninger (TCO).

   Med introduktionen af vores skytilstand for beskyttelseskomponenter gør den nyeste version af Kaspersky Endpoint Security for Windows følgende:

   • Reducerer installationsstørrelsen til det halve, hvilket giver hurtig implementering
   • Reducerer disk- og RAM-forbruget
   • Reducerer netværksbelastningen.

  • Tag hånd om farerne ved browsing – i realtid

   Alene i 2017 registrerede Kaspersky Labs teknologier mere end 199 millioner unikke URL-adresser som ondsindede. Selv et foretrukket, betroet websted eller virksomhedsknudepunkt kan kompromitteres, hvilket gør de daglige aktiviteter usikre.

   Kaspersky Endpoint Security for Windows understøttes af Kaspersky Security Network (KSN), vores skyassisterede, globale trusselsefterretningsnetværk. Millioner af globalt distribuerede knudepunkter indsender trusselsefterretninger fra den virkelige verden til vores systemer, hvilket sikrer hurtig reaktion, næsten i realtid, på selv den nyeste, fremvoksende eller mere omsiggribende trussel – herunder masseangreb.

   KSN tilføjer yderligere et sikkerhedslag til slutpunktet og sikrer, at der foretages hurtige, præcise beslutninger om URL- eller filsikkerheden uden at skulle analysere deres indhold til bunds – med reaktionstider helt ned til 0,02 sekunder, hvilket er markant hurtigere end traditionelle beskyttelsesmetoder.

   Kaspersky Endpoint Security for Windows leverer beskyttelse til forskellige browsere uden alvorlige begrænsninger i valg af version eller operativsystem. Slutbrugerens oplevelse er problemfri og uden afbrydelser.

  • Bloker ransomware, filløse angreb og administrative kontoovertagelser

   Cyberkriminelle benytter værktøjer og scripts til at indsamle administratoradgangskoder, der giver mulighed for fjernadministration af inficerede værter. De kan også bruge legitime hjælpeprogrammer til at starte filløse angreb – hvilket gør det umuligt for traditionelle beskyttelsesgeneratorer at blokere dem. Dette forværres af den næsten konstante udvikling af trusler samt udbredelsen af ransomware – 2017 vil altid blive husket for det enorme antal krypteringer ved angreb med ransomware. Kaspersky Lab benytter adfærdsanalyse til at registrere disse fremtidige trusler – identificerer dem ud fra deres faktiske adfærd snarere end deres emulerede aktivitet i indtrængningsforebyggelsesfasen.

   Ved at registrere og analysere mistænkelig aktivitet på arbejdsstationer, delte mapper og filservere kan Kaspersky Labs adfærdsregistrering beskytte mod nye, avancerede trusler som f.eks. ransomware. I tilfælde af en vellykket angrebsregistrering omvender den automatiske tilbageførsel eventuelle foretagne handlinger, og malwaren blokeres.

  • Afskærmning af almindelig software mod nuldagsangreb

   Kaspersky Labs beskyttelse mod udnyttelse af sårbarheder forhindrer malware i at aktivere og udnytte software og udnytte sårbarheder i operativsystemer. De mest udsatte programmer – herunder Adobe® Reader, Microsoft® Internet Explorer®, Microsoft® Office® og Java – overvåges og leverer et ekstra lag af beskyttelse mod ukendte nuldagstrusler.

  • Se næste generations teknologi i aktion

   Vores kombination af menneskelig ekspertise med "Big Data"-trusselsefterretning og maskinlæring videregiver oplysninger til vores brancheførende efterretningsvirksomhed, som ikke blot forhindrer cybersikkerhedshændelser, men forudser, registrerer og reagerer på dem – og du kan se resultaterne i aktion, få vist hvert beskyttelseslag, registrerede og blokerede, logførte og sikrede trusler.

  En enkelt administrationskonsol til blandede IT-miljøer

  Berøringsfølsom styring og administration af alle slutpunkter fra en konsol med en enkelt "glasrude" – brug mindre tid og færre ressourcer på at administrere IT-aktiver og sikkerhed. Definer og gengiv specifikke indstillinger og parametre fra en universel politik.

  • Implementering på tværs af forskelligartede og gennemhullede netværk

   Unikke guider til nem implementering på tværs af netværket, med eller uden Active Directory-domæne. Implementering og fastholdelse af slutpunktsbeskyttelse, selv om netværkene er fysisk adskilt fra internettet.

  • Skalerbar styring

   Tildel forskellige slutpunktsgrupper eller administrative opgaver til forskellige administratorer via den rollebaserede model, og tilpas ledelseskonsollen, så hver enkelt administrator kun har adgang til de værktøjer og data, der er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Beskyttelse mod forsøg på manipulation

   Kaspersky Endpoint Security for Windows sikrer integriteten af dens egen beskyttelses- og systemsikkerhed, herunder forsøg på at deaktivere den. F.eks. opfanges og blokeres en hackers forsøg på at foretage ændringer i beskyttelseskomponenterne.

  Kryptering og databeskyttelse til enhver virksomhed

  Beskyttelse af fortrolige data på computere, tablets, servere og flytbare enheder med Kaspersky Endpoint Security for Windows' brugertransparente, FIPS 140-2-certificerede kryptering.

  • Undgå databrud

   Uanset om det drejer sig om en stjålet bærbar computer eller en mistet lagringsenhed, gør kryptering følsomme data ubrugelige for kriminelle eller uautoriserede personer. Kaspersky Endpoint Security for Windows bruger den avancerede krypteringsstandards, AES (Advanced Encryption Standard), 256 bit-algoritme og understøtter Intel® AES-NI for hurtig kryptering.

  • Beskyt data i ro og mag

   FDE (Full Disk Encryption) kører på den fysiske harddisk, hvilket gør det nemt at køre en "kryptér alt på én gang"-strategi uden at skulle være afhængig af slutbrugere, der skal bestemme, hvilke elementer, der skal krypteres. Kryptering af hele harddisken muliggør godkendelse inden opstart og garanterer et manipulationssikkert miljø uden for operativsystemet – som et betroet godkendelseslag.

  • Sikker deling af data og sikkerhedskopiering

   Kasperskys kryptering på filniveau muliggør kryptering af data i specifikke filer og mapper på et vilkårligt drev. Dette giver systemadministratorer mulighed for at kryptere filer automatisk, baseret på egenskaber som placering og filtype – og denne kryptering kan gennemføres på oplysninger, der er oprettet i alle typer programmer. Brugere kan også nemt oprette krypterede, selvudpakkende pakker – hvilket sikrer, at data beskyttes, når de gemmes i en sikkerhedskopi eller deles via flytbare enheder, e-mail, netværk eller internettet.

  • Central administration og centralt valg

   Det er god praksis at anvende krypteringsindstillinger under den samme politik som antimalwarebeskyttelse, enhedsstyring og andre sikkerhedsindstillinger for slutpunktet. Det giver mulighed for en bedste praksis-tilgang med integrerede, sammenhængende politikker – IT kan tillade tilslutning af godkendte USB-enheder til en bærbar computer og kan også håndhæve krypteringspolitikker på enheden. Alt sammen via den samme enkeltkonsol, der benyttes til at administrere Kaspersky Labs slutpunktssikkerhed.

   I tilfælde af tab af adgangskode eller beskadigelse af drevet kan data stadig gendannes og afkodes ved hjælp af en særlig, centralt administreret genopretningsprocedure. Indbygget Microsoft® BitLocker®-administration giver mulighed for kryptering indlejret i operativsystemet, så du kan beslutte, hvilken teknologi, der skal anvendes og styres via enkeltkonsollen.

  Cloud-baseret styring til finjustering af politikker og forebyggelse af krænkelser

  Beskyttelse mod værtsindtrængning, centraliseret web-, enheds- og programstyring reducerer angrebsoverfladen og bidrager til at holde brugerne sikre og produktive. Kaspersky Lab har sit eget dedikerede, dynamiske hvidlistelaboratorium, som vedligeholder en konstant overvåget og opdateret database med mere end 2,5 milliarder pålidelige programmer. Denne database synkroniseres automatisk med slutpunkter for at forenkle rutinearbejdet for administratorer.

  For at lette administrationen styres effektive slutpunktskontroller fra samme konsol, der er tæt integreret med Active Directory og næste generations antimalwarebeskyttelse. Dette gør konfigurationen af generelle politikker hurtig og nem.

  • Reducer eksponeringen for angreb

   Ved hjælp af dynamisk hvidlistning reducerer programstyring eksponeringen for nuldagsangreb betydeligt ved at give total kontrol over, hvilken software, herunder specifikke versioner, der får lov til at køre. Dette omfatter IT-skyggescenarier, hvor medarbejdere f.eks. installerer ikke-virksomhedsrelateret og uproduktiv software eller spil på en enhed, så virksomhedens netværk udsættes for fare. Sortlistede programmer blokeres, mens godkendte og pålidelige programmer fra den dynamiske hvidlistedatabase fortsat kører problemfrit.

  • Reguler adgangen til følsomme data- og optageenheder

   Nogle programmers aktiviteter kan betragtes som høj risiko – selvom programmerne i sig selv ikke er klassificerede som skadelige – og disse aktiviteter skal kontrolleres.

   Vores løsning begrænser adgangsrettigheder til programmer i henhold til tildelte tillidsniveauer og begrænser adgangen til ressourcer som f.eks. følsomme data. Beskyttelse mod værtsindtrængning arbejder i takt med lokale og cloud-baserede (KSN) omdømmedatabaser og begrænser adgangen til vigtige systemressourcer, lyd- og videooptageenheder.

   Kaspersky Labs enorme lager med HIPS-standardindstillinger og begrænsninger i forbindelse med forskellige programmer medvirker til at aflaste administratorer og giver dem samtidig fuld kontrol over bestemte, individuelle indstillinger.

  • Stop trusler mod offentligt tilgængelige Wi-Fi- eller USB-enheder

   For at forhindre brugere i at oprette forbindelse til potentielt usikre offentlige Wi-Fi-netværk kan du generere en liste over pålidelige netværk ud fra navn, krypterings-/godkendelsestype – eller forhindre oprettelse af en netværksbro ved at blokere endnu en aktiv netværksforbindelse.

   Deaktivering af en USB-port afhjælper ikke nødvendigvis problemet med den flytbare enhed, fordi det kan påvirke andre brugeres produktivitet – f.eks. ved ikke at kunne oprette forbindelse til et 4G-modem. Kaspersky Labs enhedsstyring løser dette ved at give en mere detaljeret styring på netværksforbindelses- og enhedstypeniveau. Integrationen med Kaspersky Labs krypteringsteknologier giver dig mulighed for at anvende krypteringspolitikker til bestemte drevtyper samt:

   • Oprette regler for tilladte enheder
   • Opstille læse-/skriverettigheder for enheder
   • Logføre sletnings-/kopieringsfunktioner
   • Strømline enhedsstyring med Active Directory-brugere

  • Kontrollér upassende brug af ressourcer

   Undgå tidsspilde og potentiel datalækage via sociale netværk og tjenester til onlinemeddelelser med webstyring. Administratorer kan overvåge, sortere og styre, hvilke websteder medarbejderne har adgang til, direkte ved slutpunktet. Når indstillingerne er synkroniseret med slutpunktet, håndhæves politikkerne, selv om brugeren ikke er på virksomhedens netværk.

   Fleksible politikker muliggør acceptabel søgning på sociale medier på bestemte tidspunkter af dagen, mens integrationen med Active Directory betyder, at politikker hurtigt og nemt kan anvendes på tværs af virksomheden.


  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Endpoint Security for Windows er inkluderet i:

 • De mest komplette, opdaterede krav kan ses i Kaspersky Knowledge Base.

  • Generelle krav

   • 2 GB ledig plads på harddisken
   • Intel Pentium 1 GHz processor (der understøtter SSE2-instruktionssættet eller tilsvarende)
   • RAM: 1 GB til et 32-bit operativsystem (2 GB til et 64-bit operativsystem)
  • Operativsystemer

   • Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x86 / x64*
   • Microsoft Windows 8.1 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 / x64 SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2019 x64
   • Microsoft Windows Server 2016 x64**
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard / Foundation / Essentials x64 Edition eller højere
   • Microsoft Windows MultiPoint Server 2012 x64 Edition
   • Microsoft Windows Small Business Server 2011 Essentials / Standard x64 Edition
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise x86/x64 Edition SP1 eller højere

   * Få oplysninger om understøttelse af Microsoft Windows 10-operativsystemet i artikel 13036 i videnbasen for teknisk support.
   **Få oplysninger om understøttelse af Microsoft Windows Server 2016-operativsystemet i artikel 13036 i videnbasen for teknisk support.

  • Virtuelle platforme

   • VMWare Workstation 12
   • VMWare ESXi 6.5
   • Microsoft Hyper-V 2016
   • Citrix XenServer 7.2
   • Citrix XenDesktop 7.14
   • Citrix Provisioning Services 7.14
  • Versionskrav for abonnement

   Dette program fås som en del af Kaspersky Endpoint Security for Business og kan købes på abonnement med fleksibel månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land og programmets systemkrav her.

En del af

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk