Kaspersky Endpoint Security for Windows (til filservere)

Kaspersky Endpoint Security for Windows kombinerer beskyttelse i flere lag, kryptering, effektive styringsværktøjer og centraliseret administration for optimeret ydeevne og pålidelig beskyttelse mod alle typer cybertrusler med minimal forstyrrelse af arbejdsgangen.


Kasperskys analytikere registrerer mere end 300.000 unikke stykker malware hver dag – målrettede angreb og malware-kampagner, udnyttelse af sårbarheder i operativsystemer og applikationer samt phishing- og ransomeware-angreb er stigende. Ved at kombinere branchens førende sikkerhedsteknologier, slutpunktskontrol og datakryptering i én integreret løsning, beskytter Kaspersky Endpoint Security for Windows din virksomhed mod kendt masse-malware og avancerede trusler. Og vores unikke HuMachine™-tilgang, der er drevet af en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise, beskytter dine Windows-baserede slutpunkter, enheder og servere med minimal afbrydelse for dine brugere eller IT-systemer.

En funktionsrig applikation i Kaspersky Endpoint Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Windows:

 • Beskytter dine mest værdifulde aktiver – dine data og din forretningsproceskontinuitet
 • Bekvemmelighed for slutbrugeren – pålidelig, ydelsesoptimeret sikkerhed med minimal indvirkning på ressourcerne
 • Sikrer virksomhedens effektivitet – let at implementere og administrere fra samme konsol som andre sikkerhedskomponenter af Kaspersky Endpoint Security for Business.
FUNKTIONER OG FORDELE
 • Beskyttelse i flere lag – maksimal brugereffektivitet

  Kaspersky Endpoint Security for Windows giver alsidig beskyttelse mod alle typer trusler, din virksomhed møder. Vores proaktive sikkerhedsteknologier minimerer mulighederne for, at trusler kan nå slutpunkter – og identificerer og blokerer de trusler, der når så langt. Skybaseret trusselsefterretning muliggør hurtig reaktion på trusler med et minimum af falske positiver, så arbejdsgangen ikke forstyrres. 

  • Leverandør af næste generations teknologier 

   Kaspersky Labs unikke HuMachine™ -koncept er baseret på en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise. Ved at arbejde sammen, maksimeres hvert enkelt elements styrke og giver højere niveauer af beskyttelse. 

  • Udnyttelse af styrken ved skybaseret trusselsefterretning

   Millioner af Kaspersky-kunder over hele verden sender frivilligt anonyme data om trusler fra deres enheder til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserede trusselslaboratorium indsamler og lagrer enorme mængder metadata fra malware, som gør det muligt at foretage hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden for filer og URL'er uden at skulle analysere indholdet til fulde. Dette giver øjeblikkelig beskyttelse mod nyligt opståede trusler. 

  • Registrering af mistænkelige aktiviteter* 

   Ved at registrere og analysere mistænkelige aktiviteter på arbejdsstationer, hjælper vores System Watcher-teknologi med at beskytte mod nye trusler, herunder ransomware. I tilfælde af malware-angreb blokeres malwaren, og enhver handling, der måtte være foretaget, tilbageføres automatisk.

   * fås kun til arbejdsstationer

  • Beskyttelse mod udnyttelse*

   Sammen med vores Vulnerability Monitor hjælper Kaspersky Labs innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) til at sikre, at malware ikke kan udnytte sårbarheder i operativsystemer eller applikationer, der kører på dit netværk. AEP overvåger især de applikationer, der oftest er truede – herunder Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – og leverer et ekstra lag af sikkerhedsovervågning og beskyttelse mod ukendte trusler. 

   * fås kun til arbejdsstationer

  • Beskyttelse af virksomhedsnetværket

   Antallet af trusler, der retter sig mod virksomhedens netværk – herunder portscanning, Denial of Service-angreb og buffer-overløbsangreb – er stigende. Network Attack Blocker-teknologien i Kaspersky Endpoint Security for Windows overvåger og registrerer skadelige aktiviteter på virksomhedens netværk – og lader dig konfigurere, hvorvidt du ønsker at blokere disse aktiviteter.

  Fleksible styringsværktøjer til forbedret sikkerhed og øget produktivitet

  Indbygget betjeningsmuligheder for programmer, websteder og enheder til arbejdsstationer giver dig mulighed for at administrere programmer på firmanetværket til webbrug og minimere risikoen for malware og datatab. Application Startup Control til Windows-baserede filservere er tilgængeligt fra sættet med betjeningsværktøjsfunktioner. 

  • Positivlistning og sortlistning for programstyring

   Der er tusinder af nye programmer på markedet, og antallet vokser hver dag. Det er en udfordring at holde styr på, hvilke der kan være farlige, og hvilke der ikke er. Programstyring kan hjælpe med at beskytte systemer mod ondsindet software ved at give administratorer total kontrol over, hvilke typer programmer der må køre på netværket.  

   Du kan vælge mellem en tilgang med positivlistning eller sortlistning. Med en positivliste er det muligt for systemadministratorer at aktivere en Default Deny-politik, der blokerer alle applikationer – medmindre de er på din positivliste. Kaspersky-kunder kan oprette deres egne positivlister ved manuelt at føje software til sikre lister, eller de inkludere Kaspersky Labs kategoriliste. Vores interne positivlistelaboratorium kontrollerer konstant programmer for sikkerhedsproblemer og føjer dem til den kategoriserede database over positivlistede programmer (denne database indeholder over 1,3 milliarder unikke filer – med 1 million filer, der tilføjes hver dag). 

   Kaspersky-kunder har adgang til at bruge denne database, som den er, eller de kan tilpasse den til deres virksomheds specifikke krav.  Kontroltilstanden sikrer, at der ikke finder utilsigtet blokering af virksomhedskritiske programmer sted, og at der ingen uønskede virkninger er på funktionalitet og produktivitet. Disse løbende opdaterede databaser tilhørende sikre programmer er kernen i tilgangen med dynamisk positivlistning og giver ekstra effektivitet og sikkerhed, så administratorer kan koncentrere sig om andre opgaver.

   En anden mulighed er et Default Allow-scenarie, hvor systemadministratorerforbyder bestemte apps og tillader alt, der ikke er på sortlisten. Standardlisten kan begrænse/forhindre programmer fra sortlisten – spil, torrent-klienter og anden potentielt risikabel software i at køre i dit netværk. Systemadministratorer kan enten oprette egne lister eller bruge Kaspersky Labs kategorier til at oprette lister, hvilket sparer tid og sikrer præcision i din sortlistningsstrategi.

  • Styring af programrettigheder 

   Nogle programmers aktiviteter kan betragtes som høj risiko – selvom programmerne i sig selv ikke er klassificerede som skadelige – og disse aktiviteter skal kontrolleres. Kasperskys programrettighedsstyring (Host-Based Intrusion Prevention System – HIPS) begrænser aktiviteterne inden for slutpunktet i henhold  til det tillidsniveau, der er blevet knyttet til programmet, og begrænser programmers adgang til bestemte ressourcer, herunder system- og brugerfiler. Programmers adgang til lyd- og videooptagende enheder kan også styres.

  • Styring af brugen af enheder på dit netværk

   For at administrere enhedsbrug på dit netværk gør Kasperskys enhedsstyring det muligt for dig at konfigurere styring baseret på tidspunkt på dagen, geografisk placering eller enhedstype. Du kan justere styringen i Active Directory og bruge masker til at sætte flere enheder på din positivliste efter behov. Kaspersky Endpoint Security for Windows logger også alle slette- og kopieringsoperationer, der er blevet udført på flytbare enheder, og administrerer filens brugerrettigheder til læse- og skriveoperationer på USB, cd/dvd osv.

  • Styring af onlineadgang

   Kasperskys webstyringsværktøjer giver dig mulighed for at konfigurere internetadgangspolitikker og tillade eller nægte adgang til visse webressourcer efter indholdstype, ressourcetype eller -navn eller URL og kan justeres efter Active Directory for at indstille brugerbaserede politikker.

  Databeskyttelse til mistede eller stjålne enheder med kryptering

  Kaspersky Endpoint Security for Windows' krypteringsfunktioner føjer endnu et beskyttelsesniveau til bærbare pc'er, tablet-pc'er, USB-pinde og andre flytbare medier, mens dine data er beskyttede i tilfælde af tab eller tyveri. Microsoft BitLocker-administration er den tilgængelige krypteringsmulighed for servere.

  • Stærk, kompatibel kryptering

   Kaspersky Endpoint Security for Windows bruger krypteringsalgoritmen AES-256 og understøtter Intel AES-NI for at kunne levere stærk, hurtig kryptering til beskyttelse af fortrolige oplysninger. Hvis filer eller systemer går tabt eller bliver stjålet, kan uautoriserede ikke få adgang til de krypterede data. Vores kodning er fuldt kompatibel med FIPS 140-2.

  • Fuld diskkryptering og kryptering på filniveau

   Fuld diskkryptering (Full Disk Encryption, FDE) arbejder på de fysiske sektorer på disken og gør det nemt at køre en strategi til "kryptering af alt på én gang". Kryptering på filniveau (File-Level Encryption, FLE) aktiverer sikker deling af data på tværs af netværket. Begge krypteringstilstande fås til både harddiske og flytbare drev.  Microsoft BitLocker-administration gør det muligt at bruge krypteringsteknologi, der er indlejret i operativsystemet, for at forbedre hardwarens kompatibilitet og samtidig minimere brugerpåvirkningen

  • Forenklet login og understøttelse af smartcard/token 

   Single Sign-On understøttes, mens understøttelse af smartcard/token gør tofaktorgodkendelse mulig som en løsning til krypterede maskiner for at give ekstra sikkerhed.

  Centraliseret administration reducerer IT-kompleksitet

  Alle sikkerhedsfunktioner til Windows-baserede slutpunkter konfigureres og fjernstyres via Kaspersky Security Center for at skære igennem IT-kompleksiteten og nedsætte den tid, der bruges på at administrere din IT-sikkerhed. Implementer og administrer Kaspersky Endpoint Security for Windows på tværs af virksomhedens netværk, definer specifik anti-malware, styring af slutpunkter samt datakrypteringsparametre inden for en enkelt politik, og opret og tilpas en lang række sikkerhedsrapporter.

  Sikkerhed, der minimerer påvirkning af systemer og brugere

  Kaspersky Lab security technologies are designed with a light resource footprint and to have a minimal impact on user experience, ensuring that you don’t sacrifice productivity for security. Constant improvements in performance are validated by independent industry tests.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Windows er inkluderet i:

  • Hardwarekrav

   • Intel Pentium 1 GHz eller hurtigere
   • 1 GB RAM
   • 2 GB ledig plads på harddisken
  • Desktop-operativsystemer

   • Microsoft Windows 10 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8.1 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 8 Pro / Enterprise x86 / x64
   • Microsoft Windows 7 Professional / Enterprise / Ultimate x86 / x64 SP1 or later
  • Server-operativsystemer

   • Microsoft Windows Server 2016 х64
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard х64
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation / Standard х64
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard х64
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard / Enterprise х64 SP1 eller nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard / Enterprise х64 SP2 eller nyere
En del af

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?