Gå til hovedindhold
Kaspersky Endpoint Security for Business


Næste generations adaptive beskyttelse mod cybertrusler

Adaptiv beskyttelse mod avancerede cybertrusler
 • Beskytter alle slutpunkter, uden at koste kassen
 • Strømliner centraliseret sikkerhedsadministration med en sky- eller webkonsol
 • Minimer antallet af hændelser med automatisk behandling
Kompatibel med:
 • Windows®
 • macOS®
 • Android™
 • iOS®
 • Linux®

Pålidelig sikkerhed på flere platforme

Vores beskyttelse i flere lag er baseret på maskinel indlæringsteknologi og fremragende Threat Intelligence. Vi dækker jer ind mod filløse trusler, udnyttelser, rootkits og mange andre trusler.

Automatiserer rutineopgaver

Automatiserer kritiske, men stadig krævende rutineopgaver, f.eks. sårbarhed og administration af programrettelser, administration af kryptering og regler og politikker for reduktion af angrebsflade – på en enkel måde.

Fleksibel implementering

Hurtig og nem implementering i skyen, i det lokale miljø og i hybridtilstand – og endda i et air-gapped netværk. Har I brug for at løfte jeres installation til skyen efter brug i det lokale miljø? Guiden gør det for jer.

Vælg funktionspakken

Beskyttelse og integration
Unified Endpoint Management, ML-drevet trusselsbeskyttelse til Windows, Linux, Mac, Android, iOS og integration med EDR.
Alt i Select, plus udvidet beskyttelse af applikationsservere
Alt i Advanced, plus web- og e-mail-relatered trafikbeskyttelse på gatewayniveau
Applikations-, web- og enhedskontrol
Cloud-baseret styring til finjustering af politikker og forebyggelse af krænkelser
Alt i Select, plus registrering af unormal adfærd på pc'er og serverkontrol
Alt i Advanced, plus trafik- og webkontroller på gateway-niveau
Avanceret automatisering af opgaver
Aktiverer sikkerhedsdelegering, patches og administration af kryptering
Alt i Advanced, plus strømlining af web- og e-mails gateway-konfiguration
Anti-spamfunktion
Leverer omgående beskyttelse mod spam.
EDR-funktionssæt
Tilføjelsen sikrer dynamisk trusselsemulering, automatisk IoC-generering og meget mere ...
Tilføjelsen sikrer dynamisk trusselsemulering, automatisk IoC-generering og meget mere ...
Tilføjelsen sikrer dynamisk trusselsemulering, automatisk IoC-generering og meget mere ...
Installationsvejledning
Implementerer Kaspersky Endpoint Security for Business eksternt på flere enheder, let og lige til via cloud- eller webkonsollen.
Se videoen 

Det smarte valg i forbindelse med sikkerhed

Vær forberedt - håndter de risici, som angrebene skaber for din virksomhed, med Kaspersky.

Ydeevne og beskyttelse i flere lag

Sikkerheden bør ikke sinke jer, da vores sikkerhed har minimal indflydelse på systemydeevnen. Og hvis I kommer under angreb, vil afhjælpningsprogrammet annullere de fleste skadelige handlinger, så brugerne kan fortsætte med arbejdet uden afbrydelse

Det rette fundament

Læg et stærkt fundament for fremtiden med en problemfri opgradering til EDR, gateway-beskyttelse og cloud-sikkerhed ved brug af forskellige sikkerhedsværktøjer i kraft af en enkelt løsning, der giver maksimal effektivitet og bekvemmelighed.

Administrationskonsol med "det bedste fra begge verdener"

I skyen, lokalt eller begge dele? Du bestemmer – og vi leverer samlet administration via skykonsollen eller traditionel konsolimplementering lokalt, i AWS- eller Azure-skymiljøer. Implementer sikkerhed og politikker hurtigt og nemt med et af vores forudkonfigurerede scenarier.

Avanceret slutpunktskontrol

Identificerer sårbarheder og anvender de nyeste programrettelser for at lukke angrebenes adgangspunkter og lader jer styre, hvilke programmer der må køre på jeres servere. Suppleret med web- og enhedskontroller i virksomhedsklassen og registrering af unormal adfærd, der tilpasser sig jeres brugeres handlinger med maskinel indlæring og leverer endnu bedre beskyttelse, uden at det går ud over produktiviteten.

Hvad kunderne har at sige

Mest testet, flest priser

Den mest testede.
Mest prisvindende.

Du kan roligt regne med, at Kasperskys produkter får topresultater og sætter branchens standarder, når det gælder avanceret sikkerhed.
Se alle priserne

Kundernes foretrukne

Kaspersky har opnået 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms – fire gange i træk.

Maks. årlige priser

Udråbt til bedste beskyttelse, bedste ydeevne og bedste brugervenlighed i 2021. AV-TEST Institute anerkendte Kasperskys høje pålidelighed i forbindelse med cybertrusler. Priserne påskønnede og anerkendte det forsknings- og udviklingsarbejde, som Kaspersky udfører for at udvikle effektiv beskyttelse mod alle former for cyberangreb.

Godkendt erhvervsløsning

Løsningen modtager typisk karakteren ""Godkendt"", når den er med i ""Main Test Series Business"" fra AV-Comparatives. Leverer et høj beskyttelsesniveau mod RealWorld-trusler med den laveste grad af falske postive.

Topplaceringer

Kaspersky Endpoint Security har opnået den højeste rating TopRated uafbrudt siden 2017. Kaspersky er førende hvad angår antallet af årlige priser i en periode på 11 år, siden der har været uddelt priser: 44 i alt, herunder 22 for forbrugerprodukter, 21 for erhvervsløsninger og 1 for bedste innovation.

Best Enterprise Endpoint

Løsningen blev kåret til “Best Enterprise Endpoint 2020” af SE Labs for kombinationen af vellykkede offentlige test, private bedømmelser og feedback fra kunder. I 2021 fik løsningen den højeste klasse "AAA" i alle kvartalsvise certificeringer, samt den højeste samlede nøjagtighedsvurdering i tre test og et TOP3-resultat i den fjerde test.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du tilbyde dette produkt som MSP?

 • Lad Kaspersky Endpoint Security for Business hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse med værdiskabende it-sikkerhedstilbud og enestående service, så du kan slå konkurrenterne på et overfyldt MSP-marked.

 • Lever sikkerhedstjenester, der er skræddersyet til dine kunders behov med detaljerede funktionsindstillinger.

 • Lever maksimal værdi til dine kunder med de omfattende muligheder i vores produkter til virksomheder.

 • Få fordel af forudsigelige månedlige tilbagevendende indtægter, højere rentabilitet og, ved at levere større værdi, øget kundefastholdelse og evnen til hurtigere at tiltrække flere nye kunder.

Brug for hjælp til det næste skridt?

Vi er her for at hjælpe dig – på din måde

 • Hjælp mig med at vælge

  Er du i tvivl om, hvilken beskyttelse, du skal vælge?
 • Prøveversioner

  Tag dig god tid og prøv alting, før du køber.
 • Find en partner

  Find en forhandler af Kasperskys sikkerhed, nær dig.
 • Kontakt os

  Angiv dine kontaktoplysninger og få mere at om vores produkter.

Gartners ansvarsfraskrivelse
GARTNER er et registreret vare- og servicemærke, som tilhør Gartner, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og internationalt og bruges heri med deres tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes. Denne grafik blev udgivet af Gartner, Inc. som en del af et større forskningsdokument og bør evalueres i sammenhæng med hele dokumentet. Gartner anbefaler ikke nogen forhandler, noget produkt eller nogen tjeneste, der er angivet i sine forskningspublikationer, og råder ikke teknologibrugere til blot at vælge de leverandører, der har opnået den højeste vurdering eller andre betegnelser. Gartners forskningspublikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og bør ikke opfattes som faktiske udsagn. Gartner fraskriver sig alle garantier, udtrykte eller underforståede, med hensyn til denne forskning, herunder garantier mht. salgbarhed eller egnethed til bestemte formål. GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS’ CHOICE-logoet er et vare- og servicemærke, som tilhører Gartner, Inc. og/eller dets datterselskaber og bruges her med deres tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes. ”Gartner Peer Insights Customers Choice” udgør subjektive meninger fra individuelle slutbrugeranmeldelser, scorer og data, som er anvendt ift. en dokumenteret metode; de repræsenterer ikke synspunkterne fra Gartner eller dets tilknyttede selskaber og udgør heller ikke en anbefaling fra disse.