Kaspersky Endpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac beskytter dig mod de nyeste trusler – uden at forsinke brugerne eller gå på kompromis med mobiliteten. Det leverer sikkerhed uden forstyrrelser – så brugerne kan arbejde mere sikkert, uanset hvor inspirationen fører dem hen.

Virksomheder, der er afhængige af Mac-computere, har brug for sikkerhed, som ikke står i vejen for deres kreative flow. Hvis dit personale er afhængige af ressourcetunge programmer til at løse opgaverne, er det sidste, de har brug for, en sikkerhedsløsning, der sluger processorkraft eller batterilevetid – eller at blive afbrudt af en dårligt timet opdatering.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er designet specielt til Mac – og de personer, der arbejder på dem – for at beskytte stationære og bærbare Mac-computere mod de seneste cybertrusler uden at forstyrre arbejdsprocessen.

Kaspersky Endpoint Security for Mac kan hjælpe din virksomhed med at:

 • Beskytte to af de mest værdifulde aktiver – dine data og din forretningsproceskontinuitet
 • Opretholde produktiviteten for slutbrugeren – via ydelsesoptimeret sikkerhed, der er designet til ikke at forstyrre daglige aktiviteter
 • Forbedre virksomhedens effektivitet – med sikkerhed, der er let at rulle ud, og som kan styres fra samme konsol som andre sikkerhedsfunktioner i din sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab

  Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier og True Cybersecurity for Business, her.

  Mac-trusler kan påvirke hele din virksomhed

  Sammenlignet med andre platforme er macOS forholdsvis sikker. Men antallet af trusler, der er rettet specifikt mod Mac-computere er i stigende vækst, og cyberkriminelle betragter ofte Mac-computere som et springbræt til et bredere virksomhedsnetværk.

  Alle Internetforbundne Mac-computere er sårbare i forhold til sikkerhed – uden undtagelser. De udsættes for mange af de samme trusler, som Windows-systemer lider under – herunder ransomware, trojanske heste og bagdøre – samt trusler, der er knyttet til brugerfejl eller softwaresvagheder. I heterogene netværk kan ubeskyttede Mac-enheder udgøre en indgang for malware, som er rettet mod virksomhedens Windows- og Linux-systemer.

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er udviklet til at håndtere disse udfordringer og give førsteklasses beskyttelse til virksomheder, der er afhængige af Mac-computere.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Beskyttelse mod aktuelle cybertrusler

  Kaspersky Endpoint Security for Mac giver beskyttelse i flere lag mod kendte, ukendte og avancerede trusler.

  Vores proaktive sikkerhedsteknologier hjælper til at minimere truslers muligheder for at nå dine slutpunkter – og hjælper med at identificere og blokere trusler, der skulle få adgang til dine Mac-computere.

  • Det nye ansigt udadtil for næste generations sikkerhed – gør mere for at beskytte din virksomhed

   Kaspersky Labs HuMachine™ -koncept er baseret på en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise. Denne sammenlægning kommer til udtryk ved en ny brugergrænseflade, der hjælper med at levere beskyttelse på højere niveauer.

  • Skybaseret trusselsefterretning – øger sikkerheden

   Millioner af Kaspersky Lab-kunder over hele verden sender frivilligt anonyme data om trusler fra deres enheder til Kaspersky Security Network. Dette skybaserede trusselslaboratorium indsamler og lagrer enorme mængder metadata fra mistænkelige filer – så det kan foretage hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden for filer og webadresser uden at skulle analysere indholdet til fulde. Dette hjælper med at beskytte virksomheder mod ukendte trusler.

  • Blokering af angreb – holder dit netværk sikkert

   Vores Network Attack Blocker hjælper med at forhindre trusler mod netværket – herunder portscanning, Denial-of-Service-angreb og buffer-overløb. Det overvåger konstant netværksaktiviteter og, hvis det registrerer mistænkelig adfærd, kører Network Attack Blocker foruddefinerede svar.

  • Webbeskyttelse og anti-phishing – blokering af skadelige scripts og trusler

   Vores HuMachine™-koncept sporer næsten 100 % af trusler inkorporeret i ind- og udgående trafik og blokerer for skadelige scripts.

   Heuristisk analyse undersøger webadresser for kendetegn, der er typiske for phishing-websteder – for at forhindre brugerne i uforvarende at besøge skadelige websteder og videregive værdifulde virksomhedsoplysninger.

  • Webstyring – forhindrer tidsspilde

   En ny webstyringskomponent kan begrænse eller blokere adgangen til bestemte kategorier af internetressourcer. Det kan forebygge tidsspilde og potentiel datalækage via sociale netværk og tjenester til onlinemeddelelser.

  • Scanning i realtid – leverer tidlig beskyttelse

   For at opspore og neutralisere trusler, før de bryder igennem virksomhedens IT-systemer og gør skade, scannes filer i realtid – før de åbnes, kopieres, køres og gemmes.

  • Sikkerhed til andet end Mac – forhindrer trusler i at sprede sig til andre systemer

   Foruden at registrere og blokere trusler, som er rettet mod Mac-computere, holder Kaspersky Endpoint Security for Mac også øje med Windows- og Linux-trusler, der kan være på en af dine Mac-computere. Selvom disse trusler ikke nødvendigvis udgør en risiko for en Mac-computer … Kan de sprede sig og gøre skade på andre maskiner på netværket. Det er grunden til, at Kaspersky Endpoint Security for Mac hjælper med at sikre, at Windows- og Linux-baserede trusler – der findes på dine Mac-computere – kan blokeres, før de spreder sig fra din Mac og inficere dine pc'er og Windows- eller Linux-servere.

  Lav indflydelse på brugere og systemer

  Kaspersky Endpoint Security for Mac leverer sikkerhed i verdensklasse med en minimal påvirkning af ressourcer – og brugerproduktivitet.

  • Effektiv ydeevne – øger hastighed og batterilevetid

   Kaspersky Endpoint Security for Mac er udviklet til effektivitet … for at minimere brugen af vigtige systemressourcer – herunder CPU, diskforbrug og overførsler.

  • Intelligent scanningsteknologi – giver højere effektivitet

   Intelligent, proprietær iSwift-/iChecker-teknologi eliminerer flere genscanninger af ofte benyttede filer, hvilket reducerer belastningen af dine systemer markant.

  Central administration – forenkler sikkerhedsadministration

  Mens en række foruddefinerede sikkerhedsscenarier – og forudangivne sikkerhedspolitikker – hjælper dig med at implementere dine sikkerhedspolitikker mere effektivt, har du også fleksibiliteten til at justere parametre, så de passer til specifikke behov.

  Alle sikkerhedsfunktioner styres nemt via en enkelt administrationskonsol – Kaspersky Security Center – som også fungerer som et centralt punkt til administration af mange andre Kaspersky Lab-sikkerhedsprogrammer.

  • Fjernimplementering – sparer tid og kræfter

   Administratorer kan installere, administrere og afinstallere Kaspersky Endpoint Security for Mac … eksternt.

  • Central konsol – forenkler administrationsopgaver

   Kaspersky Security Center giver administratorer en central administrationskonsol, der gør det enklere at konfigurere, implementere, opdatere og administrere sikkerheden. Det er med til at forenkle anvendelsen af gruppeopgaver, politik og politikprofiler samt generering af rapporter.

  • Indbygget krypteringsadministration – beskytter værdifulde data

   Administratorer kan bruge Kaspersky Security Center-konsollen til at administrere datakrypteringsteknologier til flere platforme, herunder FileVault 2 til Mac.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er inkluderet i:

  Ovenstående produkter kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

 • De mest komplette, opdaterede krav kan ses under Kaspersky Knowledge Base.

  • Generelle krav

   • Intel®-baseret Mac-computer
   • 1 GB hukommelse (RAM)
   • 1,2 GB ledig plads på harddisken
  • Operativsystemer

   • macOS 10.12 eller nyere
   • OS X 10.9 eller nyere
En del af:

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk