Kaspersky Endpoint Security for Mac

Beskyt Mac-brugere mod de seneste trusler uden at gå på kompromis med ydeevne eller mobilitet. Kaspersky Endpoint Security for Mac giver sikkerhed uden forstyrrelser, så brugerne kan arbejde sikkert overalt, hvor inspirationen fører dem hen.


Mac-baserede virksomheder har behov for sikkerhed, der ikke kommer i vejen for deres kreative flow.

Når personalet er afhængige af ressourcetunge programmer til at løse opgaverne, er det sidste, de har brug for, en sikkerhedsløsning, der sluger processorkraft eller batterilevetid – eller at blive afbrudt af en dårligt timet opdatering.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er designet specielt til Mac – og de personer, der arbejder på dem – for at beskytte stationære og bærbare Mac-computere mod de seneste cybertrusler uden at forstyrre arbejdsprocessen.

Vores sikkerhedsløsning i flere lag komplementerer andre sikkerhedskomponenter i Kaspersky Endpoint Security for Business og fuldender IT-beskyttelse i heterogene teknologimiljøer:

 • Beskytter de mest værdifulde aktiver – dine data og din forretningsproceskontinuitet
 • Bekvemmelighed for slutbrugeren – pålidelig, ydelsesoptimeret sikkerhed, der er designet til ikke at forstyrre daglige aktiviteter.
 • Effektivitet i virksomheden – let at implementere og administrere fra samme konsol som andre sikkerhedskomponenter af Kaspersky Endpoint Security for Business.

Mac-trusler påvirker hele virksomheden

Sammenlignet med andre platforme er MacOS er forholdsvis sikker. Men Mac-specifikke trusler er ikke blot stigende – sofistikerede kriminelle opfatter dem som et springbræt til større virksomhedsnetværk. Og efterhånden som flere virksomheder bruger dem, øges mængden af Mac-specifikke trusler tilsvarende.

Alle Internetforbundne Mac-computere er sårbare over for sikkerhedsproblemer – uden undtagelser. De udsættes for samme slags trusler som Windows-systemer, herunder trojanske heste, bagdøre, ransomware og trusler, der er forbundet med softwaresårbarheder og brugerfejl. I heterogene netværk introducerer ubeskyttede Mac-enheder ofte malware, der angriber Windows-systemer.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er udviklet specielt til at håndtere disse udfordringer og giver omfattende beskyttelse til virksomheder, der er afhængige af Mac-computere.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Beskyttelse mod alle typer cybertrusler, din virksomhed møder

  Kaspersky Endpoint Security for Mac giver beskyttelse i flere lag mod kendte, ukendte og avancerede trusler. 

  Vores proaktive sikkerhedsteknologier minimerer mulighederne for, at trusler kan nå slutpunkter – og identificerer og blokerer de trusler, der når så langt.

  • Næste generations teknologier beskytter din virksomhed

   Kaspersky Labs unikke HuMachine™ -koncept er baseret på en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise. Tilsammen skaber disse et højere beskyttelsesniveau og supplerer og styrker hinanden mere effektivt, end de kan som enkeltstående komponenter. 

  • Skybaseret trusselsefterretning

   Millioner af Kaspersky-kunder over hele verden sender frivilligt anonyme data om trusler fra deres enheder til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserede trusselslaboratorium indsamler og lagrer enorme mængder metadata fra mistænkelige filer, som gør det muligt at foretage hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden for filer og URL'er uden at skulle analysere indholdet til fulde. Dette gør beskyttelse mod ukendte trusler mulig. 

  • Beskyt dit netværk mod angreb

   Kaspersky Labs Network Attack Blocker forhindrer trusler mod netværket, herunder portscanning, Denial-of-Service-angreb og buffer-overløb. Den overvåger konstant netværksaktiviteter og kører foruddefinerede svar, når der registreres mistænkelig adfærd.

  • Sikker browsing med webbeskyttelse og anti-phishing

   Kaspersky Endpoint Security for Mac bruger samme HuMachine™-tilgang til scanning af ind- og udgående trafik og blokering af skadelige scripts, så Mac-systemer holdes sikre.

   Heuristisk analyse undersøger webadresser for kendetegn, der er typiske for phishing-websteder, og forhindrer brugerne i uforvarende at besøge skadelige websteder og videregive værdifulde oplysninger.

  • Beskyttelse i real-time

   For at opspore og neutralisere trusler, før de bryder igennem virksomhedens IT-systemer og gør skade, scannes filer i realtid, før de åbnes, kopieres, køres og gemmes. 

  Lav indflydelse på brugere og IT-systemer

  Kaspersky Endpoint Security for Mac giver omfattende sikkerhed med minimal ressourcepåvirkning under scanning ved adgang. 

  • Bygget til hastighed og batterilevetid

   Kaspersky Endpoint Security for Mac er designet til at holde systemets ressourceforbrug – herunder СPU, diskforbrug og overførsler – nede på et minimum.

  • Efterretningsscanningsteknologi

   Intelligent, proprietær iSwift-/iChecker-teknologi eliminerer flere genscanninger af ofte benyttede filer, hvilket øger den samlede ydeevne markant. 

  Effektiv sikkerhedsadministration, centraliseret administration

  Alle sikkerhedsadministrationsopgaver for Mac-enheder styres via den centraliserede, stærkt integrerede administrationskonsol, der bruges til andre Kaspersky-beskyttede slutpunkter – Kaspersky Security Center. For at reducere kompleksiteten kræves der ingen ekstra værktøjer. 

  For at opnå endnu større effektivitet følger der et udvalg af ekspertudviklede prækonfigurerede politikker med – så du hurtigt kan implementere sikkerhed på tværs af netværket. 

  En lang række konfigurationsmuligheder giver dig fleksibilitet og kontrol, så du kan tilpasse løsningen til dine sikkerhedsbehov.  

   
  • Fjerninstallation

   Kaspersky Endpoint Security for Mac kan installeres, administreres og fjernes eksternt af systemadministratorer

  • Administration af sikkerhed 

   Administratorer kan bruge Kaspersky Security Center til at konfigurere og administrere beskyttelsen af Mac-enheder, implementere og opdatere programmet, anvende gruppeopgaver, politikker og profiler for politikker samt generere rapporter.

  • Automatisk opdatering

   Opdateringer til maskinlæring af matematiske modeller og applikationsmoduler er tilgængelige efter behov eller automatisk ud fra en angivet tidsplan. Systemadministratorer kan bruge administrationsserveren som en opdateringskilde og netværksagenten til transport.

  • Centraliseret sikkerhedskopiering

   Systemadministratorer kan bruge Kaspersky Security Center til at få adgang til, genskabe eller permanent slette alle filer, der registreres af Kaspersky Endpoint Security for Mac på medarbejderes maskiner.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er inkluderet i:

  • Understøttede platforme

   • MacOS Sierra, version 10.12
   • OS X El Capitan, version 10.11
   • OS X Yosemite, version 10.10
   • OS X Mavericks, version 10.9
  • Minimumhardwarekrav

   • Intel®-baseret Macintosh-computer
   • 1 GB hukommelse (RAM)
   • 1,2 GB fri diskplads
En del af

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk