Gå til hovedindhold

KasperskyEndpoint Security for Mac

Kaspersky Endpoint Security for Mac beskytter mod de nyeste trusler uden at forsinke brugerne eller gå på kompromis med mobiliteten. Det leverer sikkerhed uden forstyrrelser – så brugerne kan arbejde mere sikkert, uanset hvor inspirationen fører dem hen.

Virksomheder, der bruger Mac-computere, har brug for sikkerhed, som ikke står i vejen for deres kreative flow. Hvis dit personale er afhængige af ressourcetunge programmer til at løse opgaverne, er det sidste, de har brug for, en sikkerhedsløsning, der bruger for meget processorkraft eller batterilevetid – eller at blive afbrudt bare på grund af en dårligt timet opdatering.
Kaspersky Endpoint Security til Mac beskytter stationære og bærbare Mac-computere mod de nyeste cybertrusler uden at forstyrre arbejdsprocessen.
Kaspersky Endpoint Security for Mac kan hjælpe din virksomhed med at:

 • Beskytte to af de mest værdifulde aktiver – dine data og din forretningsproceskontinuitet
 • Opretholde produktiviteten for slutbrugeren – med ydelsesoptimeret sikkerhed, der er designet til ikke at forstyrre daglige aktiviteter
 • Forbedre virksomhedens effektivitet – med sikkerhed, der er let at rulle ud, og som kan styres fra samme konsol som andre sikkerhedsfunktioner i din løsning fra Kaspersky

Mac-trusler kan påvirke hele din virksomhed

Selvom macOS er forholdsvis sikkert sammenlignet med andre platforme, er trusler rettet mod Mac-computere i stigning, og cyberkriminelle anser ofte Mac-computere som et springbræt ind i det bredere virksomhedsnetværk.

Alle Internetforbundne Mac-computere er sårbare i forhold til sikkerhed – uden undtagelser. De udsættes for mange af de samme trusler, som Windows-systemer oplever – herunder ransomware, trojanske heste og bagdøre – samt trusler, der er knyttet til brugerfejl eller softwaresvagheder. I heterogene netværk kan ubeskyttede Mac-enheder udgøre en indgang for malware, som derefter rettes mod din virksomheds Windows- og Linux-systemer.

Kaspersky Endpoint Security for Mac er udviklet til at håndtere disse udfordringer og give førsteklasses beskyttelse til virksomheder, der er afhængige af Mac-computere.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Beskyttelse mod aktuelle cybertrusler

  Kaspersky Endpoint Security for Mac giver beskyttelse i flere lag mod moderne trusler.

  Vores proaktive sikkerhedsteknologier minimerer truslers muligheder for at nå dine slutpunkter – og hjælper med at identificere og blokere trusler, der skulle få adgang til dine Mac-computere.

  • Det nye ansigt udadtil for næste generations sikkerhed – gør mere for at beskytte din virksomhed

   Kaspersky Labs HuMachine™ -koncept er baseret på en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise. Denne sammenlægning kommer til udtryk ved en ny brugergrænseflade, der hjælper med at levere beskyttelse på højere niveauer.

  • Skybaseret trusselsefterretning – øger sikkerheden

   Millioner af Kaspersky-kunder over hele verden sender frivilligt anonyme data om trusler fra deres enheder til Kaspersky Security Network. Dette skybaserede trusselslaboratorium indsamler og lagrer enorme mængder metadata fra mistænkelige filer – så det kan foretage hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden for filer og webadresser uden at skulle analysere indholdet til fulde. Dette hjælper med at beskytte virksomheder mod ukendte trusler.

  • Blokering af angreb – holder dit netværk sikkert

   Vores Network Threat Protection hjælper med at forhindre trusler mod netværk – herunder portscanning, Denial-of-Service-angreb og bufferoverløb. Det overvåger konstant netværksaktiviteter, og hvis det registrerer mistænkelig adfærd, kører Network Threat Protection foruddefinerede svar.

  • Webbeskyttelse og antiphishing – blokering af skadelige scripts og trusler

   Vores Web Threat Protection sporer næsten 100 % af trusler i ind- og udgående trafik og blokerer for skadelige scripts.

   Heuristisk analyse undersøger webadresser for kendetegn, der er typiske for phishing-websteder, for at forhindre brugerne i uforvarende at besøge skadelige websteder og videregive værdifulde virksomhedsoplysninger.

  • Webstyring – forhindrer tidsspilde

   Webstyringskomponenten kan begrænse eller blokere adgangen til bestemte kategorier af internetressourcer. Det kan forebygge tidsspilde og potentielle datalækager på sociale netværk og tjenester til onlinemeddelelser.

  • Scanning i realtid – leverer tidlig beskyttelse

   For at opspore og neutralisere trusler, før de bryder igennem virksomhedens IT-systemer og gør skade, scannes filer i realtid, før de åbnes, kopieres, køres eller gemmes.

  • Sikkerhed til andet end Mac – forhindrer trusler i at sprede sig til andre systemer

   Foruden at registrere og blokere trusler, som er rettet mod Mac-computere, holder Kaspersky Endpoint Security for Mac også øje med Windows- og Linux-trusler, der kan være på en af dine Mac-computere. Selvom disse trusler ikke udgør en potentiel fare for en Mac, kan de gøre skade på andre maskiner på dit netværk. Disse trusler kan blokeres, før de spreder sig fra din Mac og inficerer dine computere og Windows- eller Linux-servere.

  Lav indflydelse på brugere og systemer

  Kaspersky Endpoint Security for Mac leverer sikkerhed i verdensklasse med en minimal påvirkning af ressourcer – og brugerproduktivitet.

  • Effektiv ydeevne – bevarer hastighed og batterilevetid

   Kaspersky Endpoint Security for Mac er designet til effektivitet for at minimere brugen af centrale systemressourcer, herunder CPU'en og harddisken.

  • Intelligent scanningsteknologi – øger effektivitet

   Intelligent, egenudviklet iSwift/iChecker-teknologi sikrer, at ofte benyttede filer ikke scannes igen unødigt, hvilket reducerer belastningen af dine systemer.

  Central administration – forenkler sikkerhedsadministration

  Mens en række foruddefinerede sikkerhedsscenarier – og forudangivne sikkerhedspolitikker – hjælper dig med at implementere dine sikkerhedspolitikker mere effektivt, har du også fleksibiliteten til at justere parametre, så de passer til specifikke behov.

  Alle sikkerhedsfunktioner styres nemt via en enkelt administrationskonsol – Kaspersky Security Center – der også fungerer som et centralt punkt til administration af mange andre Kaspersky-sikkerhedsprogrammer.

  • Fjernimplementering – sparer tid og kræfter

   Administratorer kan installere, administrere og afinstallere Kaspersky Endpoint Security for Mac eksternt.

  • Central konsol – forenkler administrationsopgaver

   Kaspersky Security Center gør det lettere at konfigurere, installere, opdatere og administrere sikkerhed. Det forenkler anvendelsen af gruppeopgaver, politikker og politikprofiler samt generering af rapporter. Der er tre muligheder for administration:

   • Kaspersky Security Center MMC-konsol
   • Kaspersky Security Centers webkonsol
   • Kaspersky Security Centers skykonsol
  • Indbygget krypteringsadministration – beskytter værdifulde data

   Administratorer kan bruge Kaspersky Security Center-konsollen til at administrere datakrypteringsteknologier til flere platforme, herunder FileVault 2 til Mac.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mac er inkluderet i:

  Ovenstående produkter kan også købes som abonnement med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – du kan se de relevante systemkrav her

En del af: