Gå til hovedindhold

KasperskyHybrid Cloud Security for Microsoft Azure

Sikkerhed i skyen, som bare virker

Vi har udviklet en enestående flerlagsbeskyttelse til arbejdsbelastninger i Microsoft Azure. Imødekom dit delte sikkerhedsansvar med en perfekt afbalanceret kombination af konstant og adræt sikkerhed og uovertruffen effektivitet, der beskytter dine data mod de mest avancerede nuværende og fremtidige trusler uden at gå på kompromis med skymiljøets ydeevne. Med Kaspersky Labs omfattende løsning til Microsoft Azure kan du være sikker på, at sikkerheden for alt, hvad du har lagt i skyen, overholder virksomhedens standarder, og at dine data og brugere er sikret på alle tidspunkter.

  • Skyvenlig beskyttelse

   Fås som Azure-udvidelser, så du kan provisionere cybersikkerhedsfunktioner direkte i dine arbejdsbelastninger i skyen, så dine virksomhedsprogrammer, der altid kører, er i sikkerhed.

  • Indbygget tilvejebringelse af sikkerhed

   Cybersikkerhed, der bliver en naturlig del af dit skyøkosystem, takket være strømlinet sikkerhedsprovisionering og overvågning via integration i Azure Security Center.

  • Næste generations sikkerhed - nu i Microsoft Azure public cloud!

   Næste generation af cybersikkerhed betyder, at mennesker og maskiner arbejder sammen om at opbygge et elastisk adaptivt skysikkerhedsmiljø. Dette er hvad vi kan tilbyde, så du og din integrerede skybaserede sikkerhed kan registrere og reagere på de fleste avancerede cybertrusler.

  • Synlighed og styring på tværs af skyer

   En Kaspersky Security Center-konsol med et enkelt skærmbillede byder på samlet administration af alle dine aktiver i skyen - uanset deres placering. Dette giver fuld synlighed og gennemsigtighed og muliggør ubesværet og effektiv tilvejebringelse og administration.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Hybrid Cloud Security for Microsoft Azure er en del af

En del af:

Kaspersky Security for Virtualization