Gå til hovedindhold

KasperskyHybrid Cloud Security for AWS

AWS er den førende offentlige skyudbyder, der tilbyder det mest avancerede skymiljø på markedet, der omfatter enestående pålidelighed og skalerbarhed og leverer en række skyintegrerede sikkerhedsværktøjer til opbygning af grænseløse miljøer på erhvervsniveau.

Men modellen med delt sikkerhedsansvar dikterer brug af ekstra sikkerhedsfunktioner, der kræver et elastisk cybersikkerhedslag, som dækker hele skymiljøet og beskytter de data, du har på AWS-arbejdsbelastninger.

Kaspersky Hybrid Cloud Security tilbyder den bedste, ressourceeffektive beskyttelse, som kan administreres på tværs af hele dit AWS-miljø - og flere steder - og det administrerer cybersikkerhedsbehov for hele din hybridinfrastruktur. Bl.a. takket være AWS API-integration, gør Kaspersky Hybrid Cloud Security oplevelsen med Amazon Web Services så ubesværet, som det er sikkert.

FUNKTIONER OG FORDELE
  • Indbygget administration af cloudsikkerhed

   Vi lader din sky og dens sikkerhedslag kommunikere og samarbejde. Integration via AWS API betyder, at du kan se ind i alle hjørner, forstå, hvordan din sky er organiseret, og provisionere dine sikkerhedsfunktioner fra ende til anden, så alle dine arbejdsbelastninger i skyen er beskyttet.

  • Fleksibel licensering

   Du kan enten medbringe din egen Kaspersky Hybrid Cloud Security-licens til at sikre dine AWS-arbejdsopgaver - eller nyde godt af en indbygget, løbende AWS-betalingsfremgangsmåde - hvad end der er mest praktisk for dig.

  • Næste generations sikkerhed - nu i AWS public cloud!

   Næste generation af cybersikkerhed betyder, at mennesker og maskiner arbejder sammen om at opbygge et elastisk adaptivt skysikkerhedsmiljø. Dette er hvad vi kan tilbyde, så du og din integrerede skybaserede sikkerhed kan registrere og reagere på de fleste avancerede cybertrusler.

  • Synlighed og styring på tværs af skyer

   AWS API-integration muliggør samlet administration af alle dine IT-aktiver i virksomheden og i skyen via en enkelt konsol, hvilket giver fuld synlighed og gennemsigtighed og muliggør glidende og effektiv organisering og administration.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS er en del af

En del af:

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS