Kaspersky Security for Microsoft Exchange Servers

E-mails er en af de primære distributionskanaler for crypto-lockers, malware og spam. Cyberkriminelle kan iværksætte komplekse målrettede angreb fra en enkelt e-mail, der åbnes af en enkelt bruger (f.eks. din revisor) – som, når den er åbnet, er en dør til din virksomheds fortrolige oplysninger.

For at undgå at udsætte din virksomhed for denne form for risiko og beskytte hele virksomhedens infrastruktur, har du brug for en effektiv mailserver-sikkerhedsløsning.

Kaspersky Security for Microsoft Exchange leverer førende beskyttelse mod malware og spam til dine Microsoft Exchange-mailservere med et kraftfuldt antimalware-system, omfattende antimalware-scanningsfunktioner og intelligent spam-registrering. Med det indholdsbevidste DLP-modul*og Kaspersky Private Security Network-support kan du forhindre alle følsomme virksomhedsdatalækager.

*Separat licens

Ved at beskytte dine mailservere beskytter Kaspersky Security for Microsoft Exchange hele dit virksomhedsnetværk, så du får tid til at fokusere på virksomhedens drift med tillid.

 • Hovedpunkter

  • Kraftige anti-malware- og anti-spam-systemer

   Effektive teknologier muliggør øget scanningshastighed med reduceret forbrug af systemressourcer.

  • Komplet beskyttelse

   Programmet tilbyder komplet beskyttelse af Microsoft Exchange Server og er kompatibel med DAG (Database Availability Group).

  • Fleksible indstillinger

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange tilbyder fleksible, brugervenlige indstillinger, der sikrer spam- og anti-malware-beskyttelse, der imødekommer virksomhedens IT-sikkerhedsmål.

  • Flersproget support

   Programmet udfører anti-spam-scanning af meddelelser skrevet på forskellige sprog inkl. asiatiske sprogindstillinger.

  • Forebyggelse af datalækage 

   Udgående e-mails analyseres, og meddelelser eller vedhæftede filer, der indeholder personlige eller fortrolige virksomhedsdata eller følsomme oplysninger, bliver automatisk registreret – og kan også blokeres automatisk, selvom meddelelsen eller den vedhæftede fil er blevet scannet og sendt som vedhæftet billede eller pdf. DLP -modulet indeholder prædefinerede ordlister inden for alle væsentlige lovgivningsmæssige bestemmelser, herunder HIPAA og PCI DSS.

  • Høj ydeevne

   Systemet sikrer forbedret ydelse og stabilitet med minimumshukommelseskrav.

  • Fleksibel licensering

   Du kan vælge mellem en fleksibel månedlig licens med variabel og løbende betaling eller en fast årlig licens. Managed Service Providers (informationsteknologiske udbydere) kan nemt håndtere sikkerheden eksternt for flere kunder ved brug af konsollen, der kan håndtere flere brugere.

  Effektiv anti-spam-beskyttelse via intelligent registrering

  • Intelligente spam-genkendelsesteknologier

   Programmet scanner alle meddelelser for spam på baggrund af formelle attributter – f.eks. afsenderens e-mail- og IP-adresse, meddelelsens størrelse og overskrift. Endvidere analyseres indholdet af meddelelser og vedhæftede filer med intelligente teknologier, herunder unikke grafiske signaturer, der registrerer spam i form af images. Kaspersky Linux Mail Security inkluderer integration med Kaspersky Security Network (KSN), så der kan oprettes adgang til Kasperskys cloud-baserede database og hentes oplysninger om ny spam i real-time.

  • Omdømmebaseret filtrering

   Du har nu mulighed for at anvende omdømmebaseret filtrering – en ekstra anti-spam-scanningsservice, der forøger nøjagtigheden af spam-registrering og formindsker sandsynligheden for anti-spam falske positiver.

  • Supplerende meddelelsesscanning

   For ekstra beskyttelse mod spam scannes meddelelser med DNSBL-lister over spammeres adresser og SURBL-teknologi, der registrerer spammeres URL-adresser i meddelelsen.

  • Meddelelsesklassificering

   Administratorer kan konfigurere separate behandlingsregler for hver kategori af uopfordrede e-mails – for at forebygge eventuelle tab af informationer. F.eks. kan meddelelser, der er kendt for at være spam, blokeres, mistænkelige e-mails kan føres direkte til mappen med uønskede e-mails, og formelle meddelelser – f.eks. bekræftelse af modtagelse og "læst meddelelse" – kan føres direkte til indbakken.

  • White- og Blacklister

   Der er en funktion, der giver brugerne mulighed for at oprette deres egne lister over godkendte (Whitelisted) og Blacklisted efter afsenderens SMTP- eller IP-adresse. Whitelisting kan også oprettes med modtagerens SMTP-adresse. De meddelelser, der modtages fra en Whitelisted afsender, bliver ikke scannet og leveres direkte til modtageren. Hvis adressen derimod er Blacklisted, markeres meddelelsen med en særlig overskrift og behandles iht. de regler, der er konfigureret af administratoren.

  Kraftfuld beskyttelse mod malware

  • Scanning i real-time 

   Kaspersky Security for Microsoft Exchange registrerer og fjerner alle typer malware, orme, trojanske heste og andre ondsindede objekter fra strømmen af indgående og udgående meddelelser, herunder vedhæftede filer i stort set ethvert format. Den registrerer og fjerner ikke blot kendt malware, men også potentielt farlige programmer og e-mails med makroer i MS Office-dokumenter.

  • On-demand og planlagt baggrundsscanning 

   Alle mapper og meddelelser, der er lagret på serveren, udsættes for baggrundsscanning for at sikre, at alle objekter behandles med den seneste version af antivirusdatabaserne. Opret en fleksibel baggrundsscanning, eller kør on-demand-scanning for enhver specifik postkasse til enhver tid. Alt sammen med minimal påvirkning af serverens belastning og virksomhedens produktivitet.

  • Sikkerhedskopiering

   Før meddelelser slettes, laver programmet sikkerhedskopier – så det er muligt at gendanne vigtige oplysninger, hvis der sker fejl ved forsøget på at behandle et objekt, eller hvis en meddelelse blev kategoriseret som spam ved en fejl. En lang række søgeparametre gør det nemt at søge efter et objekt i området til sikkerhedskopiering.

  Omfattende databeskyttelse

  • Registrering af fortrolige oplysninger i e-mail

   Udover at registrere specifikke typer af data - f.eks. personlige oplysninger og betalingskortoplysninger - scanner programmet også e-mails for ord eller sætninger, der er indeholdt i en række forudinstallerede, temabaserede ordlister, herunder 'Finans', 'Administrationsdokumenter' og 'Stødende sprogbrug'. Dette kan være et værdifuldt værktøj til at hjælpe virksomheder med at beskytte følsomme oplysninger og sikre overholdelse af myndighedskrav.

  • Brugerdefinerede ordlister

   Hver standardordliste opdateres regelmæssigt. Administratorer kan imidlertid også oprette deres egne ordlister, som indeholder nøgleord og sætninger, der er relevante for deres virksomhed eller specifikke projekter. Programmet vil derefter blokere udgående e-mails, der indeholder nogle af disse ord. Ordlister kan også oprettes vha. forespørgselssprog.

  • Dybdegående analyse af indhold i e-mail

   Strukturerede data kan også bruges som søgeobjekter. Dette muliggør blokering af meddelelser, der indeholder en kombination af specifikke datatyper - eller blokering af meddelelser, der indeholder data i komplekse systemer, f.eks. kundedatabaser.

  Fleksibel administration

  • Centraliseret administration og overvågning 

   En enkelt administrativ konsol med centraliseret rapportering og backup hjælper til at styre alle dine Exchange-servere. Kaspersky Security for Microsoft Exchange er integreret med Kaspersky Security Center, hvilket giver dig mulighed for at overvåge sikkerhedsstatus, vigtige hændelser og konsolideret statistik for den hele organisation i en enkelt konsol.

  • Brugerdefineret konfiguration

   Du kan konfigurere programmet, så det tilpasses jeres IT- sikkerhedspolitik og hardware funktioner. Du kan f.eks. ekskludere bestemte filtyper fra scanning, eller du kan konfigurere spam-intensitetsniveauet. Du kan også konfigurere antivirus- og anti-spam-behandlingsscenarier for forskellige meddelelseskategorier, oprette hvidlister og sortlister ud fra afsenders eller modtagers adresser og meget mere.

  • Databaseopdateringer

   Opdateringer til antivirusdatabaser er tilgængelige ved forespørgsel eller kan udføres automatisk iht. en tidsplan. Du kan enten downloade opdateringer direkte fra Kasperskys website eller fra en lokal server. Hvis det kræves, kan du opdatere antivirus- og spam-genkendelsesdatabaser separat.

  • Nem administration

   Den administrative brugergrænseflade er baseret på den populære Microsoft Management Console med ekstern administration som mulighed.

  • Detaljerede rapporter

   Du kan overvåge programdriften og antivirusbeskyttelsesstatus med de detaljerede HTML-rapporter eller ved gennemgang af Windows' hændelseslog. Du har fuldstændig kontrol over rapportgenereringens frekvens og de oplysninger, de skal indeholde. Alle rapporter kan lagres på harddisken eller sendes via e-mail.

  • Sofistikeret advarselssystem

   Som administrator kan du modtage advarsler om alle kritiske hændelser i programmets drift, enten pr. e-mail eller ved at se i Windows hændelsesloggen.

  • Rapporterer forsøg på at sende fortrolige data via e-mail

   Når programmet registrerer fortrolige oplysninger i en udgående e-mail eller en vedhæftet fil - og blokerer meddelelsen - modtager e-mailafsenderens leder en advarsel om et muligt brud på sikkerheden. Administratorer kan også få adgang til detaljeret information om hver e-mailblokerende hændelse.

  • Rollebaseret adgang

   Sikkerhedsstyring og administration af udbredelsen af fortrolige oplysninger kan tildeles forskellige medarbejdere eller jobroller.

  • Mailserver

   Produktet understøtter følgende versioner af Microsoft Exchange Server:

   • Microsoft Exchange Server 2016
   • Microsoft Exchange Server 2013 SP1
   • Microsoft Exchange Server 2010 SP3
  • Sikkerhedsserver

   Operativsystemer:

   Serveren skal køre på en af følgende versioner af Microsoft Windows:

   • Microsoft Windows Server 2016 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter
  • Administrationskonsol

   Operativsystemer:

   Serveren skal køre på en af følgende versioner af Microsoft Windows:

   • Microsoft Windows 10
   • Microsoft Windows 8.1
   • Microsoft Windows 8
   • Microsoft Windows 7 Professional, Enterprise eller Ultimate
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard eller Datacenter
   • Microsoft Windows Small Business Server 2011 SP1 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 Standard, Enterprise or Datacenter

   For installation og drift af administrationskonsollen skal du have Microsoft .NET Framework 4.5 og Microsoft Management Console 3.0 installeret/

   For at installere management plug-in, skal du have Kaspersky Security Center 10 Service Pack 2 Maintenance Release 1

  • Yderligere krav

   Produktet kræver SQL-server installeret lokalt eller eksternt. De understøttede versioner af Microsoft SQL-server er:

   • Microsoft SQL Server 2016 Express, Standard eller Enterprise
   • Microsoft SQL Server 2014 Express, Standard eller Enterprise
   • Microsoft SQL Server 2012 Express, Standard eller Enterprise
En del af

  Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?