AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

Leverer mere end antivirus til Mac – for at beskytte dine personlige oplysninger

Uanset hvor sikker din Mac er mod vira, skal du stadig beskytte dig selv mod identitetstyveri og onlineangreb. Derfor leverer vores førsteklasses beskyttelse meget mere end Mac-antivirus… det er med til at beskytte dit digitale liv.

Når du er online – beskytter vi din kommunikation… når du surfer – blokerer vi trusler… når du bruger sociale medier – beskytter vi dit privatliv… når du shopper – beskytter vi dine penge.

 • Beskytter mod hackere, angribere og meget mere
 • Beskytter dit privatliv og dine personlige oplysninger
 • Beskytter penge, når du bruger netbank og shopper online

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi præsenterer patenteret, adaptiv sikkerhed. Velkommen til en helt ny cybersikkerhedstjeneste, der tilpasser sig dit liv, så du kan føle dig sikker.
FUNKTIONER OG FORDELE
  • Prisvindende sikkerhed

   Vores innovative sikkerhed beskytter dig mod virus, spyware, phishing, farlige websteder og meget mere.

  • Beskyttelse af personlige oplysninger

   Når du går online, hjælper vi med at beskytte dine personlige data, kommunikation og identitet – plus vi forhindrer trackere i at holde øje med, hvad du foretager dig online, og vi forhindrer, at dit webcam bruges til at udspionere dig.

  • Sikker forbindelse*

   Nu kan du få adgang til flere websteder og mere indhold – herunder websteder, der ligger uden for din region. Og når du opretter forbindelse til internettet – også selv om du er på et offentligt trådløst netværk – beskytter vores teknologi automatisk mod trusler, hvis din forbindelse er usikker.

   *Brugere med en gyldig licens til Kaspersky Internet Security for Mac kan få et gratis eksemplar af Secure Connection – fra Mac App Store. Bemærk, at du kan beskytte 200 MB trafik pr. dag pr. enhed – eller 300 MB pr. dag pr. enhed, hvis du tilmelder tjenesten til din My Kaspersky-konto. Tjenesten opretter automatisk forbindelse til en server, der er hurtig og tæt på det område, som du befinder dig i. Ubegrænset trafik og muligheden for at vælge område for den server, du opretter forbindelse til, er tilgængelig mod et ekstra gebyr.

  • Sikker shopping

   Alle ønsker at shoppe online og bruge netbank – uden at cyberkriminelle stjæler deres penge. Så hver gang du besøger en bank eller butiks hjemmeside, vil vi automatisk tilføje et ekstra lag af sikkerhed – for at beskytte dine penge og dine kontooplysninger.

  • Sikkerhed for børn

   Da internettet rummer så mange risici for børn, gør vores prisbelønnede forældrekontrol det nemt at beskytte dine børn, når de går online. Du kan administrere deres app-downloads, blokere videregivelse af personlige oplysninger og forhindre adgang til spil og upassende webindhold.

  • Effektiv beskyttelse

   Du vil have din Mac til at fungere, som den er designet til – og det samme vil vi. Derfor arbejder vores sikkerhed "bag kulisserne" – uden besvær.

  • Brugervenlig sikkerhed

   Din sikkerhed bør ikke stå i vejen for dig… så vi har udviklet en førsteklasses beskyttelse, der er nem at konfigurere og køre.

 • Mac-baserede stationære pc'er og bærbare computere
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder på https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1.220 MB ledig plads på harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 – 10.14

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk