AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Internet Security for Mac

KasperskyInternet Security for Mac

 

En smartere måde at beskytte dit digitale liv

Da hackere og angreb altid udgør en risiko, giver Kaspersky Internet Security for Mac dig meget mere end blot Mac-sikkerhed.

Den hjælper med at beskytte dig mod phishing og farlige websteder… og den beskytter din identitet og dit privatliv – ved at hjælpe med at beskytte dine personoplysninger, blokere sporingsenheder og stoppe webkameraspioner.

 • Beskytter mod online trusler m.m.
 • Hjælper dig med at holde dit privatliv… privat
 • Øger sikkerheden, når du bruger netbank og shopper online

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKTIONER OG FORDELE
  • Den SIKRER – med prisbelønnet beskyttelse

   Cloudbaseret sikkerhed hjælper med at beskytte din Mac mod inficeringer, og advarer dig om farlige links på websteder.

  • Den BESKYTTER – dine personlige oplysninger og meget mere

   Phishing, sporing og spionage via webkamera hjælper cyberkriminelle med at trænge dybt ind i dit private liv – og tilmed stjæle din identitet. Vi hjælper dig med at beskytte følsomme oplysninger, forhindrer, at aktiviteter på nettet kan spores, og forhindrer, at dit webkamera udspionerer dig.

  • Den OPRETTER FORBINDELSE – mere sikkert

   Når du går online – også, når du benytter offentlig Wi-Fi – er vi med til at beskytte din kommunikation, din identitet og dine data. Så du kan surfe på nettet, gå på de sociale medier og streame uden bekymringer... mens vi hjælper med at beskytte dit privatliv.*

   *Brugere med en gyldig licens til Kaspersky Internet Security for Mac kan få et gratis eksemplar af Secure Connection – fra Mac App Store.

  • Den BESKYTTER – online shopping og netbank

   Vi tilføjer ekstra sikkerhedslag… for at forhindre tyvene i at stjæle dine penge. Når du bruger netbank eller shopper, kontrollerer vores enestående Safe Money-teknologi, at webstedet er sikkert, så du ikke bliver narret af et falsk websted, hvorefter webstedet åbnes i en særlig, beskyttet tilstand.

  • Den VÆRNER OM - dine børn online

   Fordi der er så mange farer for børn online, har vi gjort det nemmere for dig at navigere dine børn i sikkerhed. Du kan blokere upassende websteder og indhold og styre, hvordan dine børn bruger sociale netværk.

  • EFFEKTIVT – vores sikkerhedsforanstaltninger virker ikke forstyrrende

   Vi har kombineret sikkerhed og effektivitet - så din Mac kan fungere lige så effektivt, som den var designet til… og du kan gøre flere af de ting, du virkelig gerne vil.

  • ENKELT – så du kan komme videre med dit travle liv

   Det er nemt at konfigurere og styre din sikkerhed – du kan gå på nettet alle steder fra – og sagkyndig teknisk support er kun et klik væk.

 • Generelle krav
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  • Webcam Protection-funktionen er tilgængelig for et udvalg af kompatible webkameraer. Du finder en komplet liste over kompatible enheder på https://support.kaspersky.com/14248#block1
  • 1220 MB MB ledig plads på harddisken
  • Hukommelse (RAM): 2 GB
  • macOS 10.12 – 10.13

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk