Oversigt

Hvordan kan du sikre, at din IT-infrastruktur eller specifikke programmer er sikret mod potentielle cyberangreb? Ikke to IT-infrastrukturer er ens, og de stærkeste cybertrusler er skræddersyet til at udnytte bestemte sårbarheder i den enkelte organisation. En regelmæssig sikkerhedsvurdering giver en klar forståelse af din sikkerhedsposition og sikrer overholdelse af branchens bedste praksis.


 • Penetrationstestning

  Omvendt simulering drevet af viden om trusler fremhæver potentielle angrebsvektorer og giver et overblik over virksomhedens sikkerhedsposition fra en hackers synspunkt.

 • Evaluering af programsikkerhed

  Intens jagt på fejl i forretningslogikken og implementeringssårbarheder i alle typer programmer, fra store cloudbaserede løsninger til indlejrede programmer og mobilprogrammer.

 • Sikkerhedsvurdering af betalingssystemer

  Omfattende analyse af hardware- og softwarekomponenter i forskellige betalingssystemer med henblik på at afsløre potentielle svindelscenarier og sårbarheder, der kan medføre manipulation med finansielle transaktioner.

 • ICS-sikkerhedsvurdering

  Modelopbygning af sagsspecifikke trusler og vurdering af sårbarheder i industrielle kontrolsystemer og deres komponenter, som giver indsigt i den eksisterende angrebsflade og potentielle angrebs tilsvarende indvirkning på virksomheden.

 • Sikkerhedsvurdering af transportsystemer

  Specialiserede undersøgelser fokuseret på at identificere sikkerhedsproblemer i forbindelse med missionskritiske komponenter inden for moderne transportinfrastruktur fra bil- til luftfartsindustrien.

 • Vurdering af smartteknologier og IoT-sikkerhed

  Detaljeret evaluering af moderne, stærkt forbundne enheder og deres resulterende infrastruktur ved at afsløre sårbarheder i firmware-, netværks- og programlag.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Brug

 • Luk sikkerhedshuller, inden de udnyttes

  At sørge for, at din IT-infrastruktur er sikret mod potentielle cyberangreb, er en løbende Udfordring for enhver organisation. Vores aftaler om omvendt simulering af sikkerhedsvurderingen giver dig en større forståelse af sikkerhedshuller i infrastrukturen ved at afsløre sårbarheder og potentielle konsekvenser af forskellige angreb, evaluere effektiviteten af dine nuværende sikkerhedsforanstaltninger og foreslå hensigtsmæssige tiltag og forbedringer til afhjælpning.

 • Afhjælp svagheder i dine programmer

  Uanset om du udvikler virksomhedens programmer internt eller køber dem hos tredjeparter, ved du, at en enkelt kodningsfejl kan udvikle sig til en sårbarhed, der udsætter dine systemer for angreb, der resulterer i betydelige økonomiske skader eller skader på omdømmet. Efter vores anbefalinger kan sårbarheder, som afsløres i programmer, afhjælpes og således forhindre angreb.

 • Forbedr sikkerheden i branchespecifikke infrastrukturer

  Komplekse, integrerede informationssystemer, der består af forskellige hardware- og softwarekomponenter fremstillet af forskellige leverandører, er undertiden uden tanke på sikkerheden altid udsat for øget risiko for cyberangreb. Trusler, der påvirker forskellige, specialiserede IT-miljøer - økonomiske, industrielle, transportmæssige, IoT osv. - varierer i høj grad også. Kaspersky Lab er en af de meget få eksperter, der er gearet til at give en detaljeret sikkerhedsvurdering af din infrastruktur i hele dens kompleksitet.

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk