PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for AWS

Automatiser sikkerhedsprovisionering, og gør organiseringen i din AWS-sky mere enkel

Sig hej! til den sikre fremtid i skyen

Evig beskyttelse til dine AWS-arbejdsbelastninger

AWS er den førende offentlige skyudbyder, der tilbyder det mest avancerede skymiljø på markedet, der omfatter enestående pålidelighed og skalerbarhed og leverer en række skyintegrerede sikkerhedsværktøjer til opbygning af grænseløse miljøer på erhvervsniveau.

Men modellen med delt sikkerhedsansvar dikterer brug af ekstra sikkerhedsfunktioner, så der opnås et elastisk cybersikkerhedslag, der dækker hele skymiljøet og beskytter de data, du har på AWS-arbejdsbelastninger.

Vores filosofi har været at skabe en perfekt afbalanceret blanding af den allerbedste beskyttelse, ressourceeffektiv cybersikkerhed og organiseringsfunktioner på erhvervsniveau til dit AWS-miljø. Vi gør dette bedre end nogen anden, bl.a. takket være integration via AWS API.

Automatiseret og sikker

Vi lader din sky og dens sikkerhedslag kommunikere og samarbejde. Integration via AWS API betyder, at du kan se ind i alle hjørner, forstå, hvordan din sky er organiseret, og provisionere dine sikkerhedsfunktioner fra ende til anden, så alle dine arbejdsbelastninger i skyen er beskyttet.

Intelligent og elastisk

Næste generation af cybersikkerhed betyder, at mennesker og maskiner arbejder sammen om at opbygge et elastisk adaptivt skysikkerhedsmiljø. Dette er hvad vi kan tilbyde, så du og din integrerede skybaserede sikkerhed kan registrere og reagere på de fleste avancerede cybertrusler.

Gennemsigtig og samlet

AWS API-integration muliggør samlet administration af alle dine IT-aktiver i virksomheden og i skyen via en enkelt konsol, hvilket giver fuld synlighed og gennemsigtighed og muliggør glidende og effektiv organisering og administration.

Velegnet til

Skyimplementering ændrer virksomheds-IT. Hos Kaspersky Lab hjælper vi med at sikre de korrekte niveauer af sikkerhed, uanset hvor komplekst dit hybride skymiljø er.

Brug

 • Ustoppelig sikkerhed til AWS EC2

  Skyimplementering har aldrig været så nem og sikker. Med Kaspersky Labs sikkerhedsløsning til AWS gør integration med AWS API det lettere at få lageroversigt over skyinfrastrukturen og automatisere provisionering af sikkerheden på alle dine AWS EC2-forekomster.

 • Giver endnu mere beskyttelse

  Vi supplerer AWS' egne skyindbyggede værktøjer med proaktiv cybersikkerhed, forebyggelse af udnyttelse, overvågning af integriteten, log-kontrol, app-styring og endda AI-assisteret runtime-beskyttelse og anti-ransomware-funktioner. Ét produkt til at bekæmpe enhver form for cybertrussel.

 • Sikkerhed 'for' og 'fra' skyen

  Den mest prisvindende, mest anerkendte og mest værdsatte beskyttelse til dine AWS EC2-forekomster er også tilgængelig i AWS MarketPlace, der hjælper med at gøre din skymigrering problemfri, enkel og sikker. Hvad kan være bedre end den bedste sikkerhed til skyen, tilgængelig fra skyen?

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Understøttede platforme

Truslerne

En enkelt inficeret skyforekomst kan have en voldsom negativ indvirkning på hele din skymigrationsstrategi. Delt sikkerhedsansvar øger behovet for passende sikkerhedsfunktioner til din AWS-skyarbejdsbelastning.

 • <p>Forkert tilpasning mellem IT- og sikkerhedsstrategier er særligt ødelæggende i skymiljøer, hvor virksomhedens bæredygtighed vil blive påvirket.</p>

  Forkert tilpasning mellem IT- og sikkerhedsstrategier er særligt ødelæggende i skymiljøer, hvor virksomhedens bæredygtighed vil blive påvirket.

 • <p>En "Kun anti-malware"-tilgang fungerer ikke i skyen; der skal flere beskyttelseslag og mere sikkerhedsstyring til for at accelerere din skyrejse</p>

  En "Kun anti-malware"-tilgang fungerer ikke i skyen; der skal flere beskyttelseslag og mere sikkerhedsstyring til for at accelerere din skyrejse

 • <p>Alvorlige brud på datasikkerheden i skyer sker oftest som følge af implementering af sikkerhedsløsninger, der mangler gennemsigtighed.</p>

  Alvorlige brud på datasikkerheden i skyer sker oftest som følge af implementering af sikkerhedsløsninger, der mangler gennemsigtighed.

 • <p>Manglende API-integration resulterer i mindre effektiv sikkerhedsprovisionering, men arbejdsbelastninger i skyen skal beskyttes, uanset om du kan se dem eller ikke.</p>

  Manglende API-integration resulterer i mindre effektiv sikkerhedsprovisionering, men arbejdsbelastninger i skyen skal beskyttes, uanset om du kan se dem eller ikke.

Alliancer

Kaspersky Security for Office 365 leverer overlegen sikkerhed med en AA-klassificering

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.