Gå til hovedindhold

Start en gratis 30-dages prøveversion af vores grundlæggende sikkerhedspakke

Kaspersky Standard
Antivirus
30 dage gratis
Vores standard sikkerhedsabonnement rummer den bedste cybersikkerhedsmotor mod vira, malware og ransomware. Det har også værktøjer, som får dine enheder til at køre hurtigt og effektivt, fjerner ubrugelig software og holder dine apps opdaterede.

Hvordan virker det?

i dag
Prøv produktet gratis i 30 dage
13.06.2024
Vi minder dig om, at der er 7 dage tilbage af din prøveperiode
20.06.2024

Sådan virker prøveabonnementet

Den gratis prøveperiode varer 30 dage. Vi minder dig om det syv dage før prøveperioden slutter. Medmindre, du opsiger abonnementet i prøveperioden, starter det årlige, betalte abonnement.

Når prøveperioden slutter, debiteres du den særlige, 12-måneders intropris. Mod slutningen af hver af de efterfølgende, årlige abonnementsperioder, opkræves du standardprisen for den fornyelsespris. Vi sender en mail om enhver kommende, automatiske fornyelse. Vi forsøger at debitere dig 15 dage før din årlige abonnementsperiode slutter, så du sikres konstant beskyttelse. Abonnementet fornyes automatisk ved slutningen af en abonnementsperiode, for den efterfølgende periode, indtil du opsiger det.

Fornyelsespriserne kan ændre sig. I så fald, giver vi dig besked via mail. Bemærk venligst, at de rabatter og tilbud, der kan være tilgængelige på nettet, på tidspunktet for din næste fornyelse, måske ikke gælder dig.

Du kan til altid stoppe den automatiske fornyelse af dit abonnement.

Hvis du opsiger det, har du stadig fuld beskyttelse, indtil udgangen af den betalte periode. Derefter stopper dit abonnement, og du vil ikke blive opkrævet for nogen efterfølgende perioder.

Du kan stoppe den automatiske fornyelse af dit abonnement via din My Kaspersky-konto. Opsig det sådan:

  • Log ind på my.kaspersky.com
  • Gå til din abonnementside
  • Klik på Administrer abonnement
  • Vælg Opsig abonnement, og følg trinene for at bekræfte opsigelsen

Du kan også stoppe den automatiske fornyelse ved at kontakte Kasperskys kundesupport.

Hvis du allerede er debiteret den næste abonnementsperiode, har du 30 dage, regnet fra faktureringsdatoen, til at bede om fuld refusion af fornyelsesbetalingen.

Når du vil bede om refusion, skal du kontakte Kasperskys kundesupport.