Hvad går den automatiske fornyelsestjeneste ud på?

Uafbrudt beskyttelse   - Dit abonnement fornyes automatisk og yder således kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

De nyeste funktioner - du har altid adgang til vores nyeste versioner

Beskyttelse, der kan overføres – det er nemt at beskytte en ny pc med det samme abonnement.

Du kan når som helst afmelde denne tjeneste

Hvordan virker det?

Hvordan bliver mit abonnement automatisk fornyet?

Vær opmærksom på, at du ikke behøver at gøre noget for at forny dit abonnement. Forud for abonnementets udløb modtager du en e-mail med angivelse af beløbet, og hvornår det bliver opkrævet. Du kan annullere den automatiske fornyelsestjeneste eller lade være med at gøre noget. Du kan nemt annullere den automatiske fornyelsestjeneste ved at følge de angivne links i e-mailen. Beløbet hæves på det samme betalingskort, som du brugte til det oprindelige køb. Du vil herefter modtage en bekræftelses-e-mail efter vellykket fornyelse. Din Kaspersky Lab-software bliver fornyet automatisk. Du behøver ikke en ny aktiveringskode eller at gøre noget andet for at forblive beskyttet i den næste periode. Licensen forlænges automatisk, og du forbliver beskyttet uden overhovedet at skulle trykke på en knap.

Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt at hæve beløbet på kortet (hvis f.eks. kreditkortet er udløbet), modtager du en påmindelse pr. e-mail, hvori du bliver bedt om at opdatere dine kredit-eller betalingskortoplysninger. Hvis du ikke selv kan løse problemet straks og dit abonnement udløber, skal du gå til Kaspersky Labs fornyelses og opgraderingscenter.

Bemærk: Den nye licensperiode begynder, så snart du gennemfører købet. For at få mest mulig værdi for pengene bør du ikke vente med at aktivere licensen.

Hvordan annullerer jeg den automatiske fornyelsestjeneste?

Hvis du vil annullere den automatiske fornyelsestjeneste, skal du logge på Kontooplysninger og følge nedenstående anvisninger:

  • Indtast ordrenummeret i afsnittet "Hurtig ordresøgning". Det kan findes på ordrebekræftelsessiden eller i ordrebekræftelses-e-mailen, som du modtog ved det oprindelige køb.
  • Indtast Adgangskoden, som også kan findes i ordrebekræftelses-e-mailen.
  • Når du er logget på, vil du kunne se knapperne Annuller og Fornyelse.
  • Hvis du trykker på Annuller, stopper den automatiske fornyelsestjeneste. Dit produkt vil stadig være aktivt, indtil abonnementets udløbsdato.

Eller

Annuller den automatiske fornyelsestjeneste ved at sende en anmodning til kundeservice og følge anvisningerne nedenfor

  • Indtast ordrenummeret i formularen. Det kan findes på ordrebekræftelsessiden eller i ordrebekræftelses-e-mailen, som du modtog ved det oprindelige køb.
  • Angiv og bekræft den e-mailadresse, du brugte ved købet.
  • Under afsnittet "Vælg et emne:" vælg "Abonnementsanmodning" i rullemenuen, og vælg "Annuller automatisk fornyelse af mit abonnement".
  • Klik på knappen "Send e-mail" for at indsende anmodningen.
  • Du modtager derefter en e-mail med en bekræftelse på, at din anmodning om annullering af den automatiske fornyelsestjeneste bliver behandlet.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk