AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beskytter dine mobile enheder og dine personlige oplysninger

Store dele af dit liv er opbevaret i dine telefoner og tablets – så du har brug for sikkerhed til mobile enheder, der hjælper med at holde det hele sikkert.

Derfor hjælper vores førsteklasses beskyttelse dig med at beskytte dit mobile liv… og beskytte følsomme de personlige oplysninger, der er gemt på dine enheder – også selv om din telefon eller tablet bliver væk eller stjålet.

 • Beskytter mod vira og farlige links
 • Beskytter fortrolige data i dine enheder

SAMMENLIGN PRODUKTER

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Vi præsenterer patenteret, adaptiv sikkerhed. Velkommen til en helt ny cybersikkerhedstjeneste, der tilpasser sig dit liv, så du kan føle dig sikker.
FUNKTIONER OG FORDELE
  • Prisvindende sikkerhed

   Vores effektive mobile antivirus- og mobile sikkerhedsteknologier hjælper med at beskytte mod trusler – ved automatisk at scanne apps og filer og give advarsler om mistænkelige websteder.

  • Beskyttelse af personlige oplysninger

   Med vores App Lock-funktion kan du oprette en hemmelig kode til at få adgang til apps, så det er nemt at beskytte dem, du ønsker. Hvis du mister eller får stjålet enheden, hjælper vores teknologi dig med at blokere og finde den samt fjerne følsomme data.

  • Sikkerhed, der leverer

   Du vil have, at dine telefoner og tablets skal fungere, som de er beregnet til - og det samme vil vi. Derfor arbejder vores sikkerhed "bag kulisserne" – uden besvær.

  • LET AT BRUGE

   Det er nemt at styre din sikkerhed – uanset hvor du går online… selv via en Android Wear-enhed.

 • Generelle krav
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og opdateringer samt adgang til visse funktioner
  Smartphones og tablets
  • Android™ 4.2 – 9.0
  • Minimumsskærmopløsning: 320 x 480

  Produktsfunktionaliteten kan i øjeblikket være begrænset på udvalgte enheder. Læs mere på http://support.kaspersky.com/10216.

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk