AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Internet Security for Android

KasperskyInternet Security for Android

 

Beskyt dit mobile liv

Din telefon og tablet kan være lige så sårbare som din pc. Det er derfor, at du skal beskytte dit mobile liv, når du surfer eller er på de sociale medier.

Vores effektive mobile antivirus blokerer malware og farlige link – og vi hjælper dig med at bortfiltrere uønskede opkald og sms'er og beskytte dine personlige oplysninger. Hvis din enhed bliver væk, kan vores fjernværktøjer hjælpe med at forhindre, at dine personlige oplysninger falder i de forkerte hænder.

 • Blokerer farlige apps, websteder og weblink
 • Beskytter dine personlige data på mistede enheder
 • Hjælper med at beskytte din private oplysninger og din personlige kommunikation

Nogle funktioner er kun tilgængelige i Premium-versionen.

SAMMENLIGN PRODUKTER

FUNKTIONER OG FORDELE
  • BESKYTTER – dine telefoner og tablets fra digitale farer

   Mobil malware og mobile angreb er i stigning. Derfor hjælper vores kraftfulde mobile antivirus- og sikkerhedsteknologier med at beskytte dig mod trusler – ved automatisk at scanne apps og filer og blokere mistænkelige websteder og farlige links inde i tekster. 

  • FORSVARER – dine private kommunikationsdetaljer

   Fordi du har så mange personlige data gemt på dine mobile enheder, kan vi hjælpe dig med at beskytte dine kontakter, opkald, sms, logge, og også beskytte dine dyrebare minder eller din kommunikation på de sociale medier. Dette gøres ved at tilføje en sikkerhedskode til vigtige apps.

  • EFFEKTIVT – vores sikkerhedsforanstaltninger virker ikke forstyrrende

   Når du er "på farten", skal din mobile antivirus & sikkerhed ikke sinke dit mobile liv. Derfor kombinerer vores antivirus og sikkerhed beskyttelse og effektivitet - så dine mobile beskeder og onlineaktiviteter er sikrere… ikke langsommere. 

  • ENKELT – så du kan komme videre med dit travle liv

   Det er nemt at styre din sikkerhed – du kan gå på nettet alle steder fra – og sagkyndig teknisk support er kun et klik væk.

 • Generelle krav
  • Internetforbindelse er påkrævet – til produktaktivering og -opdateringer samt adgang til visse funktioner
  Android smartphones og tablets
  • Android™ 4.1 – 8.1
  • Minimumsskærmopløsning: 320 x 480

  Produktsfunktionaliteten kan i øjebilkket være begrænset på udvalgte enheder. Besøg http://support.kaspersky.com/10216 for flere oplysninger.

ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVILKET PRODUKT DER ER DET RIGTIGE FOR DIG?

Uanset hvad du har brug for at beskytte – og hvilke enheder du bruger – kan vi hjælpe. Klik på knappen nedenfor… og vi hjælper dig med at afgøre, hvilken sikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab, der passer bedst til dig.

Resource Center

 • Beskyttelse af trådløse netværk

  Beskyttelse af trådløse netværk

  Se hvilke enkle forholdsregler, du kan tage for at beskytte dit trådløse netværk og router.

 • Hvad er en trojansk virus?

  Hvad er en trojansk virus?

  Trojanske heste er ondsindede programmer, der udfører handlinger, som ikke er godkendt af brugeren.

 • Types of Malware

  Types of Malware

  Få flere oplysninger om de mange forskellige typer malware - og den lange række af ondsindede programmer inden for hver type.

 • Spam og phishing

  Spam og phishing

  Spam er det elektroniske modstykke til den 'uønskede post', der bliver smidt på din dørmåtte eller i din postkasse.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk