Kaspersky Security for Virtualization | Agentless

Kaspersky Security for Virtualization Agentless er blevet specielt designet til at beskytte softwaredefinerede datacentre, som er baseret på VMware vSphere-platformen, herunder understøttelse af vShield Endpoint- og NSX-teknologier. Vores sikkerhedsløsning giver avancerede sikkerhedsfunktioner næsten uden indvirkning på platformens effektivitet. Så du kan nyde godt af en brancheførende antimalware-løsning, mens du bevarer konsolideringsforholdet.

 • Specielt designet til VMware-sikkerhed

  • Indbygget integration med VMware NSX

   Den tætte integration af Kaspersky Security for Virtualization Agentless med VMware vSphere- og NSX-platforme betyder, at infrastruktur og sikkerhedslag arbejder tæt sammen om at bringe nye automatiserings- og beskyttelsesniveauer ind i softwaredefinerede datacentre. Antimalware-scanninger og signatur- og heuristiske analyser samt blokeringsfunktionalitet ved netværksangreb overflyttes til kraftige sikkerhedsapparater og leveres til hver enkelt VM, det øjeblik den aktiveres.

   • Antimalware-beskyttelse baseret på vores prisbelønnede generator ydes øjeblikkeligt til hver VM, der administreres af VMware NSX, uden behov for installation af en agent på VM'en.
   • Komplet, fleksibel detektering af og beskyttelse mod indtrængning (Intrusion Detection and Prevention - IDS/IPS) - muligheder leveres også til alle virtuelle værter, der administreres af VMware NSX-platformen og beskytter din virtuelle infrastruktur mod de mest avancerede, netværksbaserede trusler og endog Zero-Day-sårbarheder.
  • Automatiseret udrulning til VMware NSX

   En tæt VMware NSX-integration giver mulighed for fuldt automatiseret udrulning af sikkerhedsapparater (Security Virtual Machine eller Network Attack Blocker). Disse "popper op" på hypervisoren automatisk, baseret på de sikkerhedspolitikker, der gælder for hver VM.

  • Integration af sikkerhedspolitik

   Den tætte integration med VMware NSX betyder, at hver VM nu får præcise sikkerhedsfunktioner som defineret af virksomhedens politikker.

   I et dynamisk foranderligt IT-landskab er det vigtigt at sørge for, at din sikkerhedspolitik er knyttet til en bestemt VM-funktion, ikke til en præcis placering, så de enkelte sikkerhedsfunktioner følger hver VM fra vært til vært. VMware NSX-platformen og de tilhørende sikkerhedspolitikker giver mulighed for denne funktion, som samler alle sikkerhedsindstillinger (netværk, AV osv.) i én politik. Derudover forbedrer vi VMware NSX-platformen ved at implementere de antimalware- og netværksangrebsblokerende sikkerhedspolitikker, der findes på vores Agentless-løsning.

   Denne funktion yder fuld understøttelse af opbygningen og tilpasningen af perfekt afbalancerede, softwaredefinerede datacentre.

  • Integration af sikkerhedsmærker

   Kaspersky Security for Virtualization og VMware NSX-platformen udveksler nu sikkerhedsmærker, som kan ændres ud fra specifikke regler (f.eks. malware, detekteret inde i en VM). Denne konstante vekselvirkning mellem infrastrukturen og dens sikkerhed betyder, at det softwaredefinerede datacenter kan reagere på en sikkerhedshændelse i realtid, hvilket automatisk udløser en genkonfiguration af hele den virtuelle infrastruktur, hvis det er nødvendigt.

  • Support af både NSX og vShield Endpoint

   Hvis du skifter fra eller planlægger at skifte fra vShield Endpoint til NSX-platformen, kan du fortsat sætte din lid til Kaspersky Security for Virtualization Agentless. Af hensyn til vores kunder har vi besluttet os for fuldt ud at understøtte vShield-teknologi, så længe det er nødvendigt. Så ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv kan du skifte over problemfrit og fleksibelt, i dit eget tempo, vel vidende, at Kaspersky Lab altid vil hjælpe dig.

  Automatiseret sikkerhed og overvågning

  • Komplet scanning af infrastrukturen

   Ingen "traditionel" løsning kan udføre en agentfri antimalware-scanning af en VM, der er offline. Kaspersky Security for Virtualization lancerer en avanceret funktionalitet, der scanner alle VM'er, uanset om de er online eller offline. Resultatet er en mere effektiv on-demand-scanning og bedre sikkerhedsdækning på tværs af hele infrastrukturen.

  • Avanceret SNMP-baseret overvågning

   Kaspersky Security for Virtualization kan installeres med en SNMP-agent. Den overvåger og sender omfattende oplysninger om SVM'ernes "Sundhedstilstand" til tredjeparts SNMP-overvågningsværktøjer såsom Zabbix og Nagios. SNMP-tællere omfatter generelle SVM-målinger (CPU, RAM osv.) samt specifikke målinger.

  • Organisering af sikkerhedsopgaver efter dine behov

   Der kan udføres rutinemæssige scanninger på alle VM'er ifølge din egen forudkonfigurerede tidsplan. Med Kaspersky Security for Virtualization | Agentless undgår du automatisk scanning af flere maskiner på samme tid, så du nemmere kan styre din systembelastning.

  • Fuld understøttelse af VMware vMotion

   Med fuld understøttelse af VMware vMotion sikrer Kaspersky Security for Virtualization Agentless, at sikkerheden ikke afbrydes, når en arbejdsbelastning flyttes fra én ESXi-vært til en anden. Hvis den nye vært har de nødvendige licenser, overføres sikkerheden automatisk sammen med arbejdsbelastningen, og alle sikkerhedsindstillinger og -politikker forbliver netop, som du konfigurerede dem.

  • Fuldstændig integreret med VMware vCenter Server

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless modtager oplysninger om VM'er fra VMware vCenter Server – heriblandt en liste over alle VM'er og alle relevante parametre. Ud over at give IT-administrator et større overblik, sikrer denne tætte integration med vCenter Server, at der automatisk ydes beskyttelse, hver gang dit IT-team konfigurerer en ny VM.

  • Cloud-assisted beskyttelse mod de seneste trusler, herunder helt nye

   Det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN) identificerer nye trusler og kører automatisk opdateringer på dine IT-systemer. Med en identificeringstid helt nede på 0,02 sekunder beskytter KSN dig mod Zero-Day-trusler.

  Den rigtige balance mellem beskyttelse og ydeevne

  • Prisbelønnet anti-malware-beskyttelse

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless muliggør filscanningsopgaver, som overtages fra den enkelte VM af en dedikeret SVM (Security Virtual Machine), der kører med branchens førende antimalware-generator. SVM'en er integreret med VMware vShield Endpoint eller NSX og yder kraftfuld beskyttelse af hver enkelt VM.

  • Virtual Network Intrusion Detection and Prevention (IDS/IPS)

   Kasperskys Network Attack Blocker overvåger netværkstrafikken for aktivitet, som er typisk for netværksangreb. Når der registreres et angreb, blokerer Network Attack Blocker den angribende computer. Kaspersky Security for Virtualization Agentless indeholder denne funktionalitet på netværksniveau samt understøttelse af VMware vCloud Networking and Security eller VMware NSX.

  • Bibeholder ydeevnen for virtuelle servere

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless er designet til at beskytte virtuelle servere med optimal effektivitet – og uden væsentlig indvirkning på hypervisorens ydeevne. Så du kan beskytte servere – og de fortrolige forretningsoplysninger, der er gemt på dem – mens du samtidigt bevarer alle fordelene ved virtualisering.

  • Reducerer belastningen af dine systemer, så hver værtsmaskine opnår bedre resultater

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless reducerer belastningen på hver virtuelle vært, heriblandt følgende ressourcer:

   • Hypervisor I / O
   • CPU
   • Hukommelse
   • Lager
  • Sporer automatisk scannede filer og giver større effektivitet

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless sikrer automatisk, at de senest scannede filer ikke genscannes rutinemæssigt.

  • Eliminerer "opdateringsstorme" og "scanningsstorme"

   Med kun én udgave af sikkerhedsenheden til at beskytte hele den virtuelle vært hjælper Kaspersky Security for Virtualization Agentless med at eliminere antimalware-"opdateringsstorme" og -"scanningsstorme".

  • Delt cache

   Når en fil åbnes på en VM, scanner Kaspersky Security for Virtualization Agentless automatisk filen for at sikre, at den er i orden, og gemmer derefter resultatet i et område af den delte cache (Shared Cache). Når den samme fil åbnes på en anden VM – på samme virtuelle vært – ved sikkerhedsløsningen, at en yderligere scanning ikke er nødvendig. Filen bliver kun genscannet, hvis den er blevet ændret, eller hvis brugeren kører en manuel scanning. Dette sparer en masse ressourcer – især i virtuelle pc-miljøer (VDI), hvor mange VM'er anvender identiske sæt af operativsystem- og programfiler.

   Kasperskys Shared Cache-teknologi hjælper med at forbedre IT-ydeevnen og reducere belastningen på computerinfrastrukturen – så du kan omfordele ressourcer til andre opgaver uden at slække på sikkerhedsniveauerne.

  Uovertruffen pålidelighed og administration

  • Én samlet administrationskonsol til virtuelle, fysiske og mobile enheder

   Kaspersky Security Center, som er en del af Kaspersky Security for Virtualization Agentless, indeholder én samlet administrationskonsol til styring af en lang række Kaspersky Lab-sikkerhedsteknologier. Du kan administrere beskyttelse af virtuelle, fysiske og mobile enheder og implementere ensartede sikkerhedspolitikker i hele din IT-park – alt sammen fra én konsol.

  • Implementering af løsning uden nedetid

   Under implementering er der ikke behov for at genstarte maskinen eller sætte værtsserveren i vedligeholdelsestilstand. På den måde kan dine brugere opretholde deres produktivitet – og det er helt afgørende for datacentre, der har forpligtet sig til at levere 99,999 % oppetid eller mere.

  • Bedre overblik med detaljeret rapportering

   Kaspersky Security Center gør det nemt at køre detaljerede rapporter, der giver administrator et bedre overblik over hændelser og gennemførte opgaver. Du kan køre rapporter på alle virtuelle, fysiske og mobile enheder, der er beskyttede med Kasperskys sikkerhedsteknologier, fordi Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at administrere en lang række af Kaspersky Lab-sikkerhedsprogrammer.

  • Flere licensmuligheder forenkler dine licenser og nedbringer omkostningerne

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless tilbyder et udvalg af licenser "pr. virtuelle maskine" eller "pr. core", så du kan vælge præcis den løsning, der bedst kan betale sig for din virksomhed. Hvis du driver et stort datacenter eller IaaS (Infrastructure as a Service), svinger antallet af virtuelle maskiner jævnligt, hvor en licens "pr. core" kan være mest fordelagtig.

 • VMware NSX-infrastrukturer

  • Understøttede virtualiseringsplatforme

   • VMware vSphere 6.0 med vCenter Server 6.0
   • VMware NSX for vSphere 6.2.4 (herunder NSX for vShield Endpoint)
   BEMÆRK: En licens til NSX for vSphere Advanced eller NSX for vSphere Enterprise er påkrævet for at netværkets trusselsregistreringskomponent virker

  • Understøttede Windows-baserede gæsteoperativsystemer

   • Windows 10 (32/64 bit)
   • Windows 8,1 (32/64 bit)
   • Windows 8 (32/64 bit)
   • Windows 7 SP1 (32/64 bit)
   • Windows Server 2012 R2 uden understøttelse af ReFS (Resilient File System) (64 bit)
   • Windows Server 2012 uden understøttelse af ReFS (Resilient File System) (64 bit)
   • Windows Server 2008 R2 SP1 (64 bit)
   • Windows Server 2003 R2 SP2 (32/64 bit)

  VMware vShield Endpoint-infrastrukturer

  • Understøttede virtualiseringsplatforme

   • VMware vSphere 6.0 med vCenter Server 6.0
   • VMware vShield Endpoint fra VMware vCloud Networking and Security 5.5.4.3-programpakke
   • VMware vShield Manager fra VMware vCloud Networking and Security 5.5.4.3-programpakke
  • Understøttede Windows-baserede gæsteoperativsystemer

   • Windows 10 (32 / 64-bit)
   • Windows 8.1 (32 / 64-bit)
   • Windows 8 (32 / 64-bit)
   • Windows 7 (32 / 64-bit)
   • Windows XP SP3 (32-bit)
   • Windows Server 2012 R2 uden understøttelse af ReFS (Resilient File System) (64 bit)
   • Windows Server 2012 uden understøttelse af ReFS (Resilient File System) (64 bit)
   • Windows Server 2008 R2 (64-bit)
   • Windows Server 2003 R2 (32-bit / 64-bit)
En del af

  Kaspersky Security for Virtualization

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk