SubtitleProtection and control you can trust - for every endpointBeskyttelse og kontrol, du kan stole på - til alle slutpunkter

For lokal installation af administrationskonsollen skal du downloade og installere Kaspersky Security Center nedenfor. Under implementeringsprocessen for slutpunkter kan du downloade alle de nødvendige distributioner direkte fra administrationskonsollen. Du finder en komplet beskrivelse af implementeringsprocessen i lynvejledningen.

Hvis du foretrækker at bruge dette produkt ved hjælp af en cloud-konsol1, skal du oprette en konto via denne side.

Hvis du foretrækker det, kan du installere sikkerhedsprogrammer direkte på arbejdsstationer, servere og mobilenheder, der kører på alle nedenstående platforme. Du skal blot downloade så mange af programmerne, som du har brug for, og benytte installationsguiden. Installationen er ligetil, og du kan til enhver tid se i vores onlinehjælp.

NYESTE VERSIONER

Kaspersky Security Center

Kaspersky Endpoint Security for Windows, Mac, Linux

Kaspersky Security for Windows Server

Kaspersky Security for Mobile

1Ikke alle funktioner og funktionaliteter kan administreres via cloud-konsollen. Du finder de komplette oplysninger i onlinehjælpen.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk