Kaspersky løsninger og tjenester

En hjørnesten i vores forretningsstrategi er at omdanne vores førende sikkerhedsefterretningstjeneste til en reel beskyttelse af vores kunder og løse nuværende og kommende cybertrusler.

Vores portefølje omfatter løsninger, der passer til en lang række kunder. Vi beskytter private brugere, små virksomheder, mellemstore virksomheder og koncerner mod forskellige typer af trusler og giver dem praktiske redskaber til at styre og administrere deres sikkerhed.

Vi giver private brugere beføjelse over en lang række produkter, der beskytter alle hjørner af livet mod cyberkriminalitet. Vi forstår de små virksomheders behov og har en unik, flerstrenget løsning specielt tilegnet dem, og som forener nem administration og effektiv beskyttelse. Vi dækker alle større virksomheders behov med vores komplette selskabsplatform, der medvirker til at forhindre alle former for cybertrusler, registrerer selv de mest avancerede angreb, reagerer på sikringsrelaterede hændelser og forudser udviklingen i trusselsbilledet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af løsninger og tjenester, der spænder lige fra sikring af alle noder i virksomhedens netværk, herunder mobile og bærbare enheder, til beskyttelse af datacentre og industrielle miljøer som helhed.

Som en teknologiorienteret virksomhed investerer vi kraftigt i forskning og udvikling for at understøtte de innovative idéer, som vi tror på. Derfor er ca. en tredjedel af virksomhedens medarbejdere forsknings- og udviklingsspecialister, som udvikler og vedligeholder alle vores løsninger, hvilket er nøglen til at skabe en holistisk tilgang til sikkerhed.

Kaspersky tildeles konsekvent topkarakterer i flere uafhængige tests end nogen anden leverandør.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk