Vores unikke erfaring og viden

Den hastige udbredelse af nye teknologier giver mennesker nye muligheder. Den deraf følgende, voksende afhængighed af it gør dog cybertrusler til et globalt problem. Da IT-branchen er blevet så vigtig for verden, så er ekspertisen inden for IT-sikkerhed blevet dobbelt så vigtig. Hos Kaspersky forstår vi verdens cybertrusselsbillede, og vore eksperter besidder stor viden og erfaring i at konstatere og neutralisere alle former for ondsindede programmer. Den omfattende ekspertise, vi har opbygget gennem årene i kampen mod større it-trusler, er vores mest værdifulde aktiv.

Vores Global Research and Analysis Team (GReAT) er en elitegruppe af førende sikkerhedseksperter, der opererer over hele verden og leverer brancheførende antitrussel-efterretninger og -forskning.

Holdet er kendt for opdagelsen og dissekeringen af verdens mest avancerede trusler, herunder cyberspionage- og cybersabotagetrusler som bl.a. Flame and miniFlame, Gauss, RedOctober, NetTraveler, Icefog, Careto/The Mask, Darkhotel, Regin, Cloud Atlas, Epic Turla, Equation and Duqu 2.0. For at skildre de banebrydende, ondsindede cyberkampagner, der har været efterforsket af GReAT, har Kaspersky igangsat Targeted Cyberattack Logbook.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk