True Cybersecurity til virksomheder
fra Kaspersky Lab

True Cybersecurity forebygger ikke blot it-sikkerhedshændelser. Den forudsiger, registrerer og reagerer på dem – effektivt, fleksibelt og sikkert.

3 grunde til at vælge True Cybersecurity

HuMachine Intelligence, der registrerer effektivt

Vores enestående registreringsevner opnås gennem anvendelse af vores globale cyberhjerne i kombination med algoritmer til maskinindlæring, drevet af enestående menneskelig ekspertise

Fleksibel og
adaptiv sikkerhed

Vores løsninger er udviklet til at fungere i et hvilket som helst it-miljø, understøtte enhver forretningsproces og levere skalerbar håndtering af it-sikkerhedsrisici

HuMachine Intelligence
Det nye grundlag for effektiv registrering

HuMachine Intelligence™ er en effektiv metode til at beskytte kunderne mod de mest sofistikerede trusler samt alle andre former for cyberangreb.

Vores beskyttelse er baseret på vores globale cyberhjerne i kombination med algoritmer til maskinindlæring og drevet af enestående menneskelig ekspertise fra vores sikkerhedsteams, der sætter vores teknologier til at tage kampen op mod nye trusler.

Næste generations teknologier

Vores sikkerhedsløsninger til virksomheder indeholder et udvalg af næste generations teknologier, herunder intelligent adfærdsanalyse og maskinindlæringsalgoritmer. Denne kombination af avanceret teknologi og vores tilgang med flere lag spiller en vigtig rolle i opnåelsen af branchens højeste registreringsfrekvens, hvilket løbende dokumenteres i uafhængige test. Næste generations teknologier danner også grundlaget for vores højtprofilerede løsning, som registrerer komplekse og målrettede angreb – Kaspersky Anti Targeted Attack-platformen.

FÅ FLERE OPLYSNINGER OM TRUE CYBERSECURITY-LØSNINGER OG -TJENESTER
Til små og mellemstore
virksomheder
Til
Enterprise