Kaspersky Security for Virtualization

Kaspersky Security for Virtualization Beskyt din virtuelle infrastruktur

 • Antimalwarebeskyttelse og IDS/IPS til virtuelle servere og VDI
 • Sikkerhed til VMware-, Citrix-, Microsoft- og KVM-platforme
 • Effektiv, men let sikkerhed til XenDesktop og Horizon
 • Arbejder sammen med din infrastruktur og styrker dens funktioner
 • Perfekt afbalanceret beskyttelse uden påvirkning af ydeevnen
  • Agentfri sikkerhed integreret i VMware NSX

   Indbygget integration af Kaspersky Security for Virtualization Agentless med VMware vSphere- og NSX-platforme betyder, at infrastruktur og sikkerhedslag arbejder sammen og bringer nye automatiserings- og beskyttelsesniveauer ind i softwaredefinerede datacentre. Antimalware-scanninger og signatur- og heuristiske analyser samt blokeringsfunktionalitet ved netværksangreb overflyttes til kraftige sikkerhedsapparater (SVM'er) og leveres til hver enkelt VM, det øjeblik den aktiveres.

  • Antimalware til alle virtuelle platforme

   Kasperskys prisbelønnede antimalware-system yder automatisk beskyttelse af alle virtuelle maskiner (VM) i realtid – on-access og on-demand – på de mest populære virtualiseringsplatforme, herunder VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM.

   Kaspersky Security for Virtualization er mere end bare ""udviklet til"" virtualiseringsplatforme: Den benytter disse platformes kerneteknologier og optimerer både platformens og sikkerhedsløsningens sikkerhedsfunktioner. Med Kaspersky Security for Virtualization arbejder din infrastruktur og sikkerhedsløsning sammen om at opnå maksimal effektivitet.

  • Avanceret netværksbeskyttelse og IDS/IPS

   Kaspersky Security for Virtualization giver også beskyttelse af netværk. Afhængigt af konfigurationen leveres den enten via en dedikeret SVM (Security Virtual Machine) eller via mekanismer baseret på gæstemaskiner. I sidstnævnte tilfælde tillader en fleksibel Application Firewall-netværksstyring – ikke kun på protokolniveau, men også på programniveau. Network Attack Blocker er et kompakt men effektivt IDS/IPS-system, der er i stand til at genkende og blokere både kendte og ukendte netværksbaserede angreb, herunder også de angreb, som udnytter specifikke former for sårbarheder.

  • Til Windows-servere i fuld version og Server Core-tilstand

   Kaspersky Security for Virtualization understøtter Windows Server-operativsystemer, der kører både i fuld version og i Server Core-tilstand. Dette er især vigtigt nu, hvor virksomheder implementerer flere og flere servere med kritiske infrastrukturer uden brugergrænseflader i Server Core-tilstand (f.eks. domænecontrollere, DHCP, DNS).

  • Sikkerhed i flere lag til VDI-miljøer

   Enestående beskyttelse i flere lag til VMware Horizon og Citrix XenDesktop uden at påvirke hverken slutbrugeroplevelsen eller VDI-platformens reaktionstid.

   Vores lette løsning yder enestående sikkerhed til VDI og yder beskyttelse mod avancerede trusler, herunder krypto-malware og Zero-Day-angreb samt sårbarheder uden programrettelser. Det opnår vi ved at lagdele trusselsregistrering og blokeringsteknologier (herunder heuristiske teknologier, adfærdsanalyse og Automatic Exploit Prevention eller AEP) højere end traditionel beskyttelse på filniveau. Ekstra proaktive sikkerhedslag som web-, enheds- og programstyring forøger yderligere modstandsdygtighed over for angreb markant.

  • Undgå ressourceoverlapning

   En dedikeret SVM (Virtual Machine) installeret på en hypervisor betyder, at filscanningsopgaver kan køres eksternt, hvilket minimerer en eventuel indvirkning på VM-drift og -ydeevne.

   Spidsbelastninger i ressourceforbrug reduceres også via intelligent organisering af scanningsopgaver, der automatiserer kører ved at gruppere og optimere scanningsopgaver på flere VM'er

  • Delt cache

   I miljøer med stort forbrug kopieres filer ofte på tværs af flere VM'er. I modsætning til forældede sikkerhedsprodukter, der scanner hver enkelt forekomst af filen på hver eneste VM, omfatter Kaspersky Security for Virtualization delt cache-teknologi. En enkelt forekomst af flere identiske filer scannes, og resultatet lagres i den delte cache, hvilket markant reducerer scanningsaktiviteter og forbedrer den samlede VM-ydeevne.

  • Integration Server giver bedre effektivitet

   Kaspersky Security for Virtualization Agentless Integration Server understøtter samspillet mellem VMware vCenter-server og SVM. Denne server henter oplysninger om den VMware-beskyttede infrastruktur – både om hypervisorer, og de VM'er, der anvendes på dem. En enkelt Integration Server kan knyttes til flere VMware vCenter-servere for at skaffe endnu flere oplysninger fra din VMware-baserede, virtuelle infrastruktur, og således optimere informationssøgningsprocesser for at bevare platformressourcer.

   Da Kaspersky Security for Virtualization Light Agent Integration Server overfører oplysninger fra SVM til Light Agents, der er installeret på den enkelte, beskyttede, virtuelle maskine, kan Integration Server bruges til at skaffe oplysninger SVM'er til Light Agents, hvis Multicast ikke kan anvendes.

  • Central administrationsenhed

   Kaspersky Security Center giver administratorer et overblik via ét skærmbillede af alle de endpoints, der beskyttes af Kasperskys sikkerhedsteknologier, heriblandt virtuelle servere og stationære computere samt fysiske og mobile enheder.

  • Cloud-assisted sikkerhed

   Integration med det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN) forsvarer proaktivt virtuelle servere og stationære pc'er mod øget forekomst af global malware: Nye trusler kan identificeres på helt ned til 0,02 sek.

  • Beskyt din investering

   Da Kaspersky Security for Virtualization er blevet specifikt udviklet til at beskytte virtuelle maskiner (VM'er), hjælper det virksomheder med at vedligeholde en høj maskintæthed og høj ydeevne – hvilket beskytter din investering i forbindelse med virtualisering og eliminerer opdaterings- og scannings-"storme" samt sårbarhedsvinduet eller huller i sikkerheden.

  • Optimal effektivitet

   Takket være integrationsmulighederne med de mest populære virtualiseringsplatforme, herunder VMware NSX, sikrer vores sikkerhedsløsning, at infrastrukturen og dens IT-sikkerhedsløsning arbejder sammen og sikrer optimal effektivitet. Vores førsteprioritet er at yde de bedste beskyttelsesmuligheder, som er korrekt afbalanceret med en avanceret ydeevne.

  • Bibeholder ydeevne for virtualieringsplatforme

   For at sikre din investering i virtualisering og fortsat levere det anslåede finansielle afkast, er det af afgørende betydning at opretholde sikkerheden uden at påvirke ressourcer og konsolideringsforhold i negativ retning. Kaspersky Security for Virtualization giver et meget mindre ressourceforbrug end traditionelle løsninger, optimerer scanningsopgaver på filniveau, finjusterer beskyttelsesteknologier og styrer scanningsopgaver for at bevare ydeevnen for virtualiseringsplatforme.

   I stedet for en traditionel sikkerhedsagent på den enkelte, virtuelle maskine tilbyder Kaspersky Security for Virtualization en mere effektiv metode til beskyttelse af det virtuelle miljø. På den måde belaster du dine processorer, hukommelse, lagring og I/O mindst muligt:

   • Microsoft Hyper-V-, Citrix XenServer-, KVM- og VMware vSphere-miljøer kan sikres via en enkelt Security Virtual Machine (SVM) på hver virtuel vært og en let agent installeret på hver VM.
   • VMware vSphere-miljøer kan også sikres vha. en agentløs sikkerhedsløsning – så kun én udgave af sikkerhedssoftwaren beskytter hver VM, der kører på en virtualiseringsvært.
  • Forbedrer VDI-slutbrugeroplevelsen

   Vores løsningsarkitektur forbedrer dine slutbrugeres oplevelse markant og fremmer en forbedret VDI-sikkerhed uden at gå på kompromis med ydeevne eller vigtige parametre som login-tid og opstartstid.

  • Overlegen sikkerhed

   Kaspersky Labs nyeste, prisbelønnede antimalware-system kombinerer signaturbaserede med proaktive og cloud-baserede teknologier for at kunne levere enestående registreringsprocenter, herunder beskyttelse mod helt nye trusler.

  • Fælles styring og fuld synlighed

   Fra én samlet administrationskonsol kan dit IT-team styre sikkerheden for alle dine VM'er sammen med andre Kaspersky Lab-sikkerhedsprodukter, som du kører i din fysiske infrastruktur og dine mobile enheder. Samtidig med at Kaspersky Lab gør det nemmere for dit team at administrere hybride miljøer, der kombinerer virtuelle, fysiske og mobile platforme, hjælper vi dig med at implementere dine virtualiseringsprojekter i den hastighed, der passer til din virksomhed.

  • Optimering af sikkerhedsomkostningerne

   Fordi vi giver dig et udvalg af licenser "pr. VM" (herunder "pr. stationær pc" og "pr. server") eller "pr. core", kan du vælge den mest omkostningseffektive licensmodel for din virksomhed. Vælg vores agentøse sikkerhedsløsning, og driv din virksomhed fremad med vores Light agent-løsning, eller benyt en kombination af begge dele – én licens til det hele.

Kaspersky Security for Virtualization

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?