Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile Sikkerhed og administration til mobile enheder

Kaspersky Security for Mobile er en løsning med et mobilt forsvar mod trusler (Mobile Threat Defense, MTD) og administration af mobile trusler (Mobile Threat Management, MTM), der hjælper virksomheder med at sikre, at deres mobile medarbejdere kan bruge mobilenheder til at udføre arbejdsopgaver… uden risiko for, at følsomme virksomhedsdata eller kritiske forretningsprocesser bringes i fare.

Det kombinerer brancheførende anti-malware, antispam, webstyring, programstyring og enhedsstyring – samt funktioner til tyveribeskyttelse. For at forenkle administrationsopgaver styres alle funktioner fra en enkelt administrationskonsol, der giver administratorer centraliseret kontrol over vigtige MTD- og MTM-opgaver.

Kaspersky Security for Mobile er tilgængelig som en selvstændig løsning – for virksomheder, der ønsker at føje mobil beskyttelse i verdensklasse til deres eksisterende IT-sikkerhedsforanstaltninger.

For virksomheder, der ønsker at beskytte endnu mere af deres IT-miljø, er Kaspersky Security for Mobile også inkluderet i Kaspersky Endpoint Security for Business Select, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Total Security.

Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier og True Cybersecurity for Business her.

 • Hvad enten din virksomhed anvender virksomhedsejede, personligt aktiverede (company-owned, personally enabled, COPE) smartphones og tablets, eller du har introduceret et Bring Your Own Device-initiativ (BYOD), kan processen med at administrere og sikre mobile enheder være vanskelig og tidskrævende.

  Med telefoner og tablets, der kan få adgang til virksomhedssystemer – og lagre store mængder følsomme virksomhedsdata – er beskyttelse af mobile enheder lige så vigtigt som beskyttelse af alle andre slutpunkter i din virksomhed.

  Kaspersky Security for Mobile beskytter mobile enheder – plus de data, der er lagret på dem – og giver dig det overblik og den kontrol, du har brug for til nemmere at administrere alle telefoner og tablets med adgang til din virksomheds systemer og data.

  • Beskytter mod mobile trusler

   Vores avancerede antimalware-teknologi beskytter mobile enheder mod en lang række trusler, herunder ransomware, trojanske heste og phishing-angreb. Fleksible konfigurationsværktøjer giver dig detaljeret kontrol over, hvilke programmer der må køre på de enkelte enheder. Og det er nemt at anvende forskellige politikker for individuelle brugere – eller for bestemte grupper af brugere.

  • Reducerer risikoen for tab af data

   En tredjedel af alle mobile enheder forsvinder eller bliver stjålet hvert år, og med så stort et antal er risikoen for at blive ramt af en datasikkerhedshændelse markant – for enhver virksomhed.

   Hertil kommer, at medarbejderne bruger svage adgangskoder – eller kører usikre og inficerede programmer – dette medfører yderligere risici.

   Kaspersky Security for Mobile gør det let for virksomheder at håndhæve brug af stærke adgangskoder og forhindre uautoriserede og usikre apps i at starte. Derudover kan administratorer gennemtvinge brug af datakryptering – så data, der mistes eller bliver stjålet, vil være i et ulæseligt format.

   Hvis en telefon eller tablet mistes eller bliver stjålet, hjælper en særlig tyverisikringsfunktionalitet dig med at beskytte følsomme data, der er lagret på enheden. Fjernbetjente værktøjer gør det muligt for brugere at blokere adgang til programmer og data på den forsvundne enhed, slette data fra enheden og finde enhedens omtrentlige placering.

  • Forenkler mobil styring af slutpunkter

   Den typiske medarbejder har i gennemsnit tre mobilenheder – og det er mange telefoner og tablets, din virksomhed skal beskytte.

   Kaspersky Security for Mobile hjælper dig med at administrere og beskytte en lang række mobilenheder – herunder Android og iOS – ved hjælp af den samme centrale administrationskonsol, der giver dig kontrol over langt de fleste andre Kaspersky Lab-sikkerhedsteknologier til virksomheder. Denne samlede, centrale konsol kan hjælpe med at gøre administrative opgaver nemmere – på tværs af alle dine slutpunkter, herunder mobilenheder.

  Sådan køber du

  Kaspersky Security for Mobile er tilgængelig som en selvstændig løsning – for virksomheder, der ønsker at føje mobil beskyttelse i verdensklasse til deres eksisterende IT-sikkerhedsforanstaltninger.

  Det er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business indeholder Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

 • Mobil sikkerhed

  I 2017 registrerede Kaspersky Lab mere end 5,5 millioner ondsindede installationspakker målrettet mod mobilenheder. Antallet af mobil trojansk ransomware, som vi registrerede, var det dobbelte af det antal, vi registrerede i 2016 – 17 gange det antal, vi registrerede i 2015. Vi registrerede også et stigende antal mobile malware-angreb – med 42,7 millioner angreb rettet mod Android- og iOS-enheder.

  Kaspersky Security for Mobile hjælper med at beskytte mod disse farer – ved at kombinere anti-malware-teknologier med flere lag af sikkerhed… For at beskytte mod kendte, ukendte og avancerede trusler mod data, der er lagret på mobile enheder.

  • Anti-malware til mobilenheder – beskytter mod de nyeste trusler

   Som supplement til traditionel, signaturbaseret beskyttelse omfatter Kaspersky Security for Mobile heuristisk analyse – plus vores skybaserede trusselsefterretning, der leveres af Kaspersky Security Network. Så din virksomhed kan drage fordel af beskyttelse i realtid i flere lag mod de nyeste mobile trusler. Som en hjælp til sikkerhedsadministration hjælper Over The Air-opdateringer (OTA) med at sikre, at den enkelte medarbejder har vores nyeste sikkerhed installeret på sine mobilenheder.

  • Webbeskyttelse – beskytter mod internetfarer

   Uanset om du bruger en Chrome-baseret browser, Kaspersky Safe Browser eller Samsungs internetbrowser, kontrolleres websteder, før de åbnes – og phishing-websteder eller inficerede websteder blokeres automatisk.

   Administratorer kan nemt blokere adgang til websteder, der ikke opfylder virksomhedens brugerpolitik – såsom sociale medier, spilsider, detailhandel og voksenindhold samt proxyservere.

  • Opkalds- og SMS-filtrering – øger produktiviteten

   Opkalds- og SMS-filtrering begrænser antallet af uønskede opkald og sms'er – og sikrer samtidig privatlivets fred og brugerens sikkerhed.

  • Rooting- og jailbreak-beskyttelse – blokerer potentielt farlige enheder

   Når brugere jailbreaker eller rooter en mobilenhed, kan det kompromittere sikkerheden – så enheden er mere udsat for angreb. Kaspersky Security for Mobile gør det nemt for administratorer at:

   • Blokere rootede eller jailbrakede enheder – så de ikke kan få adgang til virksomhedens data og programmer
   • Slette data, der er lagret på rootede eller jailbrakede enheder
  • Funktioner til tyveribeskyttelse – hjælper til at beskytte følsomme data

   Når en mobil enhed mistes eller bliver stjålet, kan følsomme virksomhedsdata være i fare. Derfor indeholder Kaspersky Security for Mobile flere tyveribeskyttelsesfunktioner, der kan fjernstyres. Brugere kan:

   • Låse den mistede enhed
   • Slette data fra enheden
   • Finde enhedens omtrentlige position
   • Udløse en alarm på enheden
   • Tage et "forbryderfoto" af den uautoriserede bruger
   • Modtage enhedens nye nummer automatisk – hvis SIM-kortet udskiftes

   Google Firebase Cloud Messaging (FCM) og Apple Push Notifications (APN'er) er med til at sikre, at enheder på disse platforme modtager tyveribeskyttende kommandoer hurtigt.

  Mobile Application Management (MAM)

  For at implementere et effektivt – og sikkert – Bring Your Own Device-initiativ (BYOD), skal virksomheder have kontrol over, hvilke programmer der må køres … og hvordan de tilladte programmer anvendes.

  • Programstyring – administrerer blokering af apps

   Administratorer kan kontrollere, hvilke programmer der kan installeres eller startes på enheder med adgang til virksomhedens systemer og data. Værktøjer, der er nemme at konfigurere, er med til at sikre, at kun godkendte programmer kan downloades til enheder. Administratorer kan oprette positivlister over tilladte programmer og sortlister over programmer, der skal blokeres. Med overensstemmelsesstyring kan administratorer desuden nemmere begrænse adgangen for ikke-overensstemmende enheder og automatisk håndhæve funktioner til tyveribeskyttelse.

  • Datasikkerhed – hjælper dig med at beskytte fortrolige oplysninger

   Kaspersky Security for Mobile er en nem metode til at administrere kryptering af data på en lang række mobile platforme. Administratorer kan også håndhæve virksomhedens politik for datakryptering på tværs af alle relevante mobilenheder.

   For at reducere risikoen for, at nysgerrige øjne ser data eller programmer, de ikke bør se, kan administratorer gennemtvinge en skræddersyet politik om at logge ind på ny. Efter en angiven periode med inaktivitet vil enheden bede brugeren om at logge på igen.

  Administration af mobile enheder (MDM – Mobile Device Management)

  Kaspersky Security for Mobile giver administratorer en enkelt grænseflade til håndtering af de forskellige platformes MDM-funktionalitet … Det sparer tid og gør det nemmere at implementere samlede sikkerhedspolitikker.

  • MDM-understøttelse – giver administratorer nem adgang til essentielle værktøjer

   Integration med førende platforme til administration af mobile enheder er med til at sikre nem anvendelse af kollektive eller individuelle politikker – for Android- og iOS-enheder – via en enkelt brugergrænseflade.

   Microsoft Exchange ActiveSync, iOS MDM og Samsung KNOX understøttes også – så administratorer kan konfigurere obligatoriske politikker for kryptering, brug af adgangskoder og indstillinger for APN/VPN … plus begrænsninger for brugen af kameraer.

   Kaspersky Security for Mobile omfatter også håndtering af iOS-overvågede enheder – hvilket giver systemadministratorer vidtrækkende administrationsrettigheder og øger brugersikkerheden yderligere.

  • Arbejdsprofiler – tilføj mere kontrol

   Ved at bruge Android Enterprise kan virksomheder oprette arbejdsprofiler for aktiverede Android-enheder. Administratorer kan konfigurere virksomhedsapps og administrere disses brug på enheder.

   Understøttelse af Samsung KNOX gør det nemmere for administratorer at administrere firewall-indstillinger, APN, VPN og Exchange Server-indstillinger for Samsung-enheder.

  Forenklet mobilitetsaktivering og -administration

  Kaspersky Security for Mobile hjælper virksomheder med at reducere komplikationsgraden af mobiladministration og strømline sikkerheds- og administrationsopgaver.

  • Nem implementering – sparer tid og kræfter

   Det er enkelt at tilpasse mobil slutpunktssikkerhed – og bruge Over The Air-provisionering (OTA) med henblik på at levere sikkerhedsagenten til hver medarbejders enhed… via Google Play, App Store eller en selvbetjeningsportal (Self-Service Portal, SSP).

   Du skal blot sende et link eller en QR-kode for hver mobile enhed – via e-mail eller SMS – og efter implementeringen vil enheden automatisk oprette forbindelse til Kaspersky Security Center.

   For Samsung Android-enheder kan Kaspersky Security for Mobile også implementeres via Samsung KNOX Mobil Enrollment-konsollen – for at indrulle enheder med bundtet installation og første konfiguration.

   Avancerede funktioner til forsvar mod mobile trusler (Mobile Threat Defense, MTD) kan også implementeres og administreres via EMM-systemer fra tredjeparter – herunder VMware AirWatch, MobileIron, IBM MaaS360 og SOTI MobiControl.

  • Selvbetjeningsportal – medvirker til at reducere belastningen for administratorer

   Kaspersky Security for Mobile indeholder en adgangskodebeskyttet selvbetjeningsportal, der hjælper brugerne med at udføre en række grundlæggende administrative opgaver. Når en bruger vil knytte en ny enhed til virksomhedens netværk, vil selvbetjeningsportalen guide vedkommende gennem processen – og sørge for, at den nødvendige sikkerhed er installeret på enheden.

   Portalen giver også brugerne adgang til vigtige tyverisikringsfunktioner – så brugere kan låse, slette og finde deres bortkomne enheder uden at skulle bede om hjælp fra en IT-administrator.

  • Central konsol – gør det nemmere at administrere alle enheder

   Kaspersky Security for Mobile styres via Kaspersky Security Center – en enkelt administrationskonsol til alle mobile slutpunkter. Hvis din virksomhed også anvender andre Kaspersky Lab-sikkerhedsprogrammer for slutpunkter, kan den samme konsol give dig centraliseret styring af sikkerheden for mobile enheder, bærbare og stationære computere, servere, virtuelle maskiner og meget mere. Konsollen giver administratorer et overblik over sikkerheden fra et enkelt skærmbillede. Dette integrationsniveau er kun muligt, fordi alle Kaspersky Labs sikkerhedsteknologier til slutpunkter er udviklet internt fra den samme kodebase.

  • Beskyttelsesindikator – vurderer beskyttelsesniveauet for hver enhed

   Kaspersky Security Center-konsollen indeholder et beskyttelsesniveau, der giver administratorer et overblik med hurtig vurdering af beskyttelsesniveauet for hver enkelt mobilenhed. Indikatoren klassificerer hver enheds beskyttelsesniveau som "højt", "mellem" eller "lavt".

  • Role-Based Access Control– hjælper med tildeling og opdeling af ansvarsområder

   Hvis din virksomhed kører et stort netværk, kan Role-Based Access Control hjælpe dig med at opdele ansvaret for sikkerhedsadministration mellem flere administratorer. Måske vil du f.eks. gerne have en administrator til at styre og administrere sikkerheden for endpoints og mobile enheder, mens en anden administrator tager sig af sikkerheden på tværs af alle servere.

  • Understøttelse af flere platforme – hjælper med at beskytte flere enheder

   Med understøttelse af Android og iOS hjælper Kaspersky Security for Mobile dig med at beskytte og styre de mest populære smartphones og tablets – alt sammen fra en enkelt administrationskonsol.

  Sådan køber du

  Kaspersky Security for Mobile er tilgængelig som en selvstændig løsning – for virksomheder, der ønsker at føje mobil beskyttelse i verdensklasse til deres eksisterende IT-sikkerhedsforanstaltninger.

  Det er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business indeholder Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?