Hvad er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlænger din licens automatisk, uden du behøver at løfte en finger. Før dit abonnement udløber, vil du blive opkrævet et fornyelsesgebyr for at holde din beskyttelse kørende. Vi minder dig om kommende betalinger på forhånd via e-mail. Du kan annullere automatisk fornyelse når som helst – i så fald skal du forny din licens manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerligt abonnement og uafbrudt beskyttelse til dine enheder

Du sparer tid: Intet besvær med faktureringsoplysninger og aktiveringskoder

Du bevarer kontrollen: Vi minder dig om kommende faktureringsdatoer, og du kan afmelde dig til hver en tid

* Priserne for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. På tidspunktet for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion kan andre online tilbud og rabatter være aktuelle, men ikke være gældende for dit abonnement. Vi sender dig mindst en e-mail med en påmindelse herom. Du vil også modtage en e-mailbekræftelse på den pris, du skal betale for indgåelse af aftale om den automatiske fornyelsesfunktion, og varigheden af dit nye abonnement, før det automatisk forlænges. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avanceret, komplet beskyttelse mod trusler til kommunikations- og samarbejdstjenesterne i Microsoft Office 365
Få en forlænget 180-dages gratis prøveperiode nu

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er det bedste valg, når det gælder beskyttelse af din cloud-orienterede virksomhed mod kendte og ukendte trusler. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 stopper øjeblikkeligt spredningen af skadelig software, phishing, ransomware, spam og kompromittering af virksomhedsmail (BEC) og kræver ikke kendskab til avanceret teknologi.

 • Beskyt mail- og lagerkomponenterne i Microsoft Office 365-programpakken: Exchange Online og OneDrive.
 • Avanceret trusselsbeskyttelse: antiphishing, antimalware, anti-spam, fjernelse af uønskede vedhæftede filer og beskyttelse on-demand
 • 20 % mere effektiv end Microsofts egen indbyggede beskyttelse med 99,6 % detektion for malware. Download PDF-rapport
 •  

  Stop phishing og kompromittering af virksomhedsmail

  Phishing er en kanal til at overføre malware og ransomware til dit netværk.

  Kaspersky Security for Microsoft Office 365 benytter en kombination af veldokumenterede metoder:

  • SPF, DKIM og DMARC
  • Trusselsefterretninger fra Kaspersky Security Network
  • Progressiv anti-spoofing og maskinlæring til registrering af selv de snedigste og sværest genkendelige angreb, der udgiver sig for at være en anden.
 •  

  Hurtig og avanceret trusselsforebyggelse

  I vore dage sendes malware normalt via e-mail og hostes på cloud-lagre.

  Kasperskys anti-malware-system kombinerer:

  • Avanceret heuristisk og adfærdsmæssig analyse
  • Signaturbaseret beskyttelse
  • Trusselsefterretninger fra Kaspersky Security Network for med det samme at registrere avancerede trusler i alle de apps, dine brugere elsker, herunder Microsoft Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online og Teams.
 •  

  Nemt at implementere og bruge

  Problemfri integration med Microsoft Office 365 og Azure ved hjælp af indbyggede kontroller.

  Intet behov for at fjerne din aktuelle filtreringsløsning – kan bruges sammen med alle andre løsninger.

  Prøv det nu uden begrænsninger – du skal blot registrere dig for at få en konto.

 

SIKKER E-MAIL OG LAGRING TIL O365

Hold virksomhedens kommunikationen kørende og cybertrusler ude. • Forebyggelse af e-mailkompromittering

  Registrer og forebyg kompromittering af virksomhedsmail (BEC) med en kombination af:

  • SPF (Sender Policy Framework),
  • DKIM (DomainKeys Identifed Mail)
  • DMARC-e-mailvalidering (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance).
  • Progressiv antiphishing og dyb læring


 • Trusselsregistrering i flere lag

  For at beskytte dig, når du bruger dine yndlingsapps såsom Microsoft Exchange Online og OneDrive, SharePoint Online og Teams, kombinerer Kasperskys anti-malware-system signaturbaseret beskyttelse, heuristisk og adfærdsmæssig analyse med cloud-assisterede teknologier for at beskytte dig mod kendte, ukendte og avancerede malwaretrusler. • Progressiv spoofing og BEC-påvisning

  Benyt heuristiske kontroller sammen med maskinindlæringsmetoder (dyb læring) i forbindelse med phishing-registrering til at minimere risikoen for forfalskede adresser og kompromittering af virksomhedsmail. • Fleksible beskyttelsespolitikker

  Du kan frit vælge mellem en forudkonfigureret politik til øjeblikkelig implementering eller justerbare politikker for at oprette forskellige beskyttelsesniveauer til forskellige brugergrupper. • Databeskyttelse, integritet og kontrol

  Alle data behandles i det datacenter, som kunden angiver, og gemmes på kundesiden i Microsoft Office 365. Dette sikrer at GDPR og lokale love om data-compliance overholdes. • Problemfri integration

  Problemfri integration med Microsoft Office 365 og cloud-baseret hosting betyder, at det ikke er nødvendigt at investere i ekstra infrastruktur eller installere et distributionsprogram for at komme i gang.


SYSTEMKRAV

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er kompatibelt med følgende serviceabonnementer til Microsoft Office 365 og Exchange Online:

Du behøver kun en browser for at administrere Kaspersky Security til Microsoft Office 365. Kravene til hardware og software til en computer eller mobilenhed svarer til dem i browseren, som bruges til at administrere Kaspersky Security til Microsoft Office 365.


Additional information

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?