Gå til hovedindhold

KasperskySecurity for Mobile

Kaspersky Security for Mobile gør det muligt for mobile medarbejdere at bruge telefoner og tablets til arbejdsopgaver uden at bringe følsomme virksomhedsdata eller vigtige forretningsprocesser i fare.

Det giver beskyttelse i flere lag, herunder anti-malware, antispam, web-, program- og enhedsstyring samt funktioner til tyveribeskyttelse. Som en hjælp til forenkling af administrationsopgaver styres alle funktioner fra en enkelt administrationskonsol.

 • Det kan være vanskeligt og tidskrævende at administrere og beskytte alle mobilenheder, som medarbejdere bruger i forbindelse med deres arbejde.

  Med telefoner og tablets, der kan få adgang til virksomhedssystemer – og lagre store mængder følsomme virksomhedsdata – er beskyttelse af mobile enheder lige så vigtigt som beskyttelse af alle andre slutpunkter i din virksomhed.

  Kaspersky Security for Mobile beskytter mobile enheder og giver dig det overblik og den kontrol, du har brug for til at administrere alle telefoner og tablets med adgang til din virksomheds systemer og data.

  • Beskytter mod mobile trusler

   Vores avancerede antimalware-teknologi beskytter mobile enheder mod en lang række trusler, herunder ransomware, trojanske heste og phishing-angreb. Fleksible konfigurationsværktøjer giver dig detaljeret kontrol over, hvilke programmer der må køre på de enkelte enheder. Og det er nemt at anvende forskellige politikker for individuelle brugere eller grupper af brugere.

  • Reducerer risikoen for tab af data

   Hvert år bliver en tredjedel af alle mobile enheder stjålet eller forsvinder, så risikoen for at blive ramt af en datasikkerhedshændelse er markant – for alle virksomheder. Og når medarbejdere bruger svage adgangskoder eller kører usikre og inficerede programmer, øges risikoen.

   Kaspersky Security for Mobile gør det let for virksomheder at sikre brug af stærke adgangskoder og forhindre uautoriserede og usikre apps i at starte.

   Hvis en telefon eller tablet mistes eller bliver stjålet, hjælper en særlig tyverisikringsfunktion dig med at beskytte følsomme data, der er lagret på enheden. Fjernbetjente værktøjer gør det muligt for brugere at blokere adgang til programmer og data på den forsvundne enhed, slette information fra enheden og finde ud af, hvor omtrent enheden befinder sig.

  • Forenkler mobil styring af slutpunkter

   Medarbejdere har i gennemsnit tre mobilenheder hver – det er mange telefoner og tablets for din virksomhed at beskytte.

   Kaspersky Security for Mobile hjælper dig med at administrere og beskytte en bred vifte af mobilenheder – herunder Android og iOS – ved hjælp af den samme centrale administrationskonsol, der giver dig kontrol over langt de fleste andre Kaspersky Lab-sikkerhedsteknologier til virksomheder. Denne samlede, centrale konsol forenkler administrative opgaver – på tværs af alle dine slutpunkter, herunder mobilenheder.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile er inkluderet i følgende produkter:

  Ovenstående produkter kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

En del af: