Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile Sikkerhed og administration til mobile enheder

Kaspersky Security for Mobile er en løsning, der kombinerer Mobile Threat Defense (MTD) og Mobile Threat Management (MTM) og hjælper virksomheder med at øge produktiviteten og effektiviteten ved at sikre, at de ansatte kan løse opgaver på deres mobile enheder – uanset hvor de befinder sig.

Det kombinerer branchens førende anti-malware, anti-spam, webprogram- og enhedsstyring samt  funktioner til tyveribeskyttelse  – alt sammen styret fra et enkelt, centralt kontrolpunkt for at sikre maksimal effektivitet og brugervenlighed. 

Kaspersky Security for Mobile er en selvstændig, målrettet løsning, der er udviklet til virksomheder, som satser på mobile arbejdere, eller som benytter alternative løsninger til beskyttelse af stationære computere. 

 • Sporing, håndtering og sikring af mobile enheder kan være kompliceret og tidskrævende for alt fra firmaejede, brugerindstillede (COPE) smartphones og tablets til anvendelse af brugernes egne enheder (Bring Your Own Device, BYOD).

  Mens mængden af mobil-malware øges, er en øgning af enheders sikkerhed, uanset placering, lige så vigtig som at beskytte andre slutpunkter i din virksomhed. 

  Kaspersky Security for Mobile sikre dine enheder – og de data, der er lagret på dem – så du får det overblik og den kontrol, du har brug for til at kunne administrere alle mobile enheder, som har adgang til dit netværk og virksomhedens data.

  • Beskytter mod mobile sikkerhedstrusler

   Vores avancerede antimalware-teknologi beskytter mobile enheder mod en lang række trusler – herunder trojanske heste, ransomware og phishing-angreb. Værktøjerne til fleksibel konfiguration giver fuld kontrol over, hvilke programmer der må køre på hver enkelt enhed – du kan også anvende andre politikker for bestemte grupper eller enkelte brugere i virksomheden.

  • Minimer risikoen for tab af data

   Mobile enheder kan lagre store mængder følsomme virksomhedsdata. Op til en tredjedel af alle enheder bliver væk eller stjålet hvert år, hvilket udgør en stor risiko. 

   Dårlige adgangskoder, brug af farlige programmer og ukrypterede data kan medføre, at følsomme data havner i de forkerte hænder. 

   Kaspersky Security for Mobile gør det let at håndhæve brug af stærke adgangskoder og forhindre uautoriserede og usikre apps i at starte. Containeriseringsteknologi giver et ekstra niveau af databeskyttelse ved at adskille virksomhedens data og programmer fra alle personlige oplysninger og software. Kryptering af alle containeriserede programmer og data minimerer yderligere risikoen for følsomme brud på datasikkerheden. 

   Og da tid betyder alt, når det drejer sig om brud på datasikkerheden, omfatter Kaspersky Security for Mobile omfattende funktioner til tyveribeskyttelse, der låser følsomme data, når enheder bortkommer eller stjæles. Fjern- og brugerbetjente funktioner kan blokere adgang til programmer og data, slette oplysninger selektivt eller helt samt spore enhedens placering.

  • Effektiv – og nem – administration af mobile slutpunkter

   En ansat benytter i gennemsnit tre eller flere mobile enheder, og det kan være en kompliceret og tidskrævende proces at håndtere, spore og sikre dem alle.

   Kaspersky Security for Mobile reducerer din administrative byrde ved at centralisere konfiguration og administration af en lang række enheder. Et enkelt kontrolpunkt hjælper dig med at sikre Android-, iOS- og Windows-smartphones og -tablets. 

 • Mobile Security

  I 2016 opdagede Kaspersky Lab over 8,5 millioner malware-angreb mod mobiltelefoner. Antallet af angreb mod Android-baserede enheder blev firedoblet i 2016, mens antallet af angreb mod iOS-baserede enheder – der ofte fejlagtigt bliver opfattet som "mere sikre" – blev fordoblet. I løbet af de første få måneder af 2017 blev antallet af ransomware-angreb mod mobiltelefoner mere end tredoblet…

  Kaspersky Security for Mobile hjælper med at bekæmpe disse trusler ved at kombinere anti-malware-teknologier med flere lag af sikkerhed, der beskytter mod kendte, ukendte og avancerede trusler mod data, der er lagret på mobile enheder.

  • Anti-malware til mobile enheder

   Kaspersky Lab kombinerer signaturbaseret beskyttelse og heuristisk analyse med vores skybaserede trusselsefterretning fra Kaspersky Security Network (KSN) for at levere realtidsbeskyttelse i flere lag mod de nyeste mobiltrusler. On-demand-scanning eller planlagt scanning og Over the Air-opdateringer (OTA) sikrer, at alle enheder har den seneste sikkerhed installeret. 

  • Webbeskyttelse

   Sikker mobilbrowsing med Chrome-baserede browsere til Android-enheder og Kaspersky Safe Browser til iOS og Windows 10 Mobile. Websteder kontrolleres før åbning, og sider med phishing eller malware blokeres. Støt medarbejderes produktivitet ved at blokere adgang til websteder, der ikke opfylder virksomhedens brugerpolitik, såsom sociale medier, spilsider, detailhandel, voksenindhold og proxyservere.

  • Opkalds- og SMS-filtrering

   Reducer mængden af uønskede opkald og sms'er, samtidig med at beskyttelsen af personlige oplysninger øges, ved hjælp af opkalds- og SMS-filtrering.

  • Beskyttelse mod rooting og jailbreaking

   Mobil-malware, der kan skabe adgang til rodniveau, har eksisteret siden 2011 og er yderst populær blandt IT-kriminelle, der bruger den til at overtage styringen af enheder og udstyr som "superbrugere" og udføre skadelige handlinger eller ændre data. Slutbrugerforsøg på jailbreaking eller rooting af enheder kompromitterer sikkerheden og efterlader enheder ubeskyttede mod denne type udnyttelse. Kaspersky Security for Mobile giver administratorer mulighed for at mindske risiciene ved at:

   • Blokere adgang til virksomhedens data og programmer på enheder, der er udsat for jailbreaking eller rooting.
   • Slette alle virksomhedens data på kompromitterede enheder – eller helt slette alle data 
  • Tyveribeskyttelsesfunktioner

   Stjålne eller bortkomne enheder udgør en risiko for følsomme data. Derfor indeholder Kaspersky Security for Mobile flere tyveribeskyttelsesfunktioner – der alle kan fjernstyres:

   • Lås den bortkomne enhed/lås den fundne enhed op
   • Slet virksomhedsdata, eller gendan til fabriksindstillingerne
   • Lokaliser enheden på et kort
   • Udløs en alarm på enheden
   • Tag "forbryderfoto" af uautoriserede brugere
   • Modtag enhedens nye nummer, hvis SIM-kortet udskiftes

   Google Firebase Cloud Messaging (FCM) og Apple Push Notifications (APN'er) er med til at sikre, at enheder på disse platforme modtager tyveribeskyttende kommandoer hurtigt.

  Mobile Application Management (MAM)

  For at sikre effektiv Bring Your Own Device (BYOD) kræves den nødvendige styring og kontrol af de programmer, der bruges på medarbejderejede enheder, herunder hvordan programmer bruges. Kaspersky Labs værktøjer til styring gør det muligt at adskille dine personlige og forretningsmæssige data ved at "pakke" applikationer i containers.

  • Containerisering og beskyttelse af følsomme data

   Kaspersky Labs containeriserings-teknologi betyder, at du helt kan adskille dine personlige og forretningsmæssige data ved at pakke Android-apps ind i særlige, sikrede containers på hver enkelt brugers enhed. Data i containeren kan ikke kopieres og sættes ind uden for containeren. Begrænsninger på internet-, opkalds- og sms-brug kan også gennemføres inden for containeriserede apps.

   Kryptering af containeriserede data kan håndhæves for at give et ekstra niveau af databeskyttelse. Ved at skulle logge ind i et program på ny efter et bestemt tidsrum uden aktivitet kan uautoriseret adgang til uovervågede eller bortkomne enheder forhindres, så sikkerheden øges yderligere. 

  • Selektiv sletning

   Hvis en medarbejder flytter til en anden virksomhed, skal du sørge for, at dine følsomme data ikke flytter med vedkommende på dennes enhed: Fjernsletningsfunktioner giver dig mulighed for at slette hele virksomhedens container på en BYOD-enhed uden at slette personligt indhold som billeder, afspilningslister, kontakter og personlige indstillinger.

  • Applikationsstyring

   Kontrollér, hvilke programmer der kan startes eller installeres på enheder med adgang til virksomhedens systemer og data. Værktøjer, der er nemme at konfigurere, gør det nemt at begrænse downloads til udelukkende at omfatte autoriserede programmer eller at oprette lister over blokerede applikationer med positivlister eller sortlister. Med overensstemmelsesstyring kan administratorer begrænse adgangen for ikke-overensstemmende enheder og automatisk håndhæve funktioner til tyveribeskyttelse. 

  Administration af mobile enheder (MDM – Mobile Device Management)

  Spar tid, og gør det nemmere at implementere samlede mobilsikkerhedspolitikker: Kaspersky Security for Mobile bruger en enkel grænseflade til at styre hver platforms MDM-funktionalitet. 

  • MDM-understøttelse

   Integration med alle førende platforme til administration af mobile enheder sikrer nem anvendelse af kollektive eller individuelle politikker for Windows-phone, Android- og iOS-enheder via en enkelt brugergrænseflade. Med understøttelse af Microsoft® Exchange ActiveSync®, iOS MDM og Samsung KNOX™ kan du indføre obligatorisk kryptering, påkrævet adgangskodebrug, kamerabrug, APN/VPN-indstillinger. Kaspersky Security for Mobile omfatter også håndtering af iOS-baserede enheder, hvilket giver systemadministratorer vidtrækkende håndteringsrettigheder og øger brugersikkerheden.

  • Arbejdsprofiler

   Opret arbejdsprofiler for aktiverede Android-enheder ved hjælp af Android for Work. De kan opsætte virksomhedens apps som f.eks. Google Apps for Work og styre anvendelsen heraf på enheder. Støtte til Samsung KNOX 1.0 og 2.0 gør det muligt for dig at administrere firewall-indstillinger, APN, VPN og Exchange Server-indstillinger for Samsung-enheder.

  Forenklet mobilitetsaktivering og -administration

  Reducer kompleksiteten ved administration af mobile enheder, og gør sikkerheds- og administrationsopgaver strømlinede ved hjælp af teknologier, der omfatter:

  • Nem implementering

   Kaspersky Security for Mobile giver dig mulighed for at tilpasse mobil slutpunktssikkerhed ved brug af Over The Air-klargøring (OTA) med henblik på at levere sikkerhedsagenten til hver medarbejders enhed via Google Play, App Store  eller en selvbetjeningsportal (Self-Service Portal, SSP). Du skal blot sende et link eller en QR-kode for hver mobile enhed – via e-mail eller SMS – og så vil enheden automatisk oprette forbindelse til Kaspersky Security Center efter implementeringen.

  • Selvbetjeningsportal

   For at lette belastningen af IT-administratorer omfatter Kaspersky Security for Mobile en selvbetjeningsportal, der giver mobile brugere tilladelse til at udføre mange grundlæggende administrative opgaver – efter at de har indtastet brugernavn og adgangskode. Hvis en bruger ønsker at tilknytte en ny enhed, vil selvbetjeningsportalen guide vedkommende gennem processen – og sørge for, at den ønskede enhed beskyttes og kontrolleres. Portalen kan også give brugerne adgang til vigtige antityveri-funktioner: Brugere kan låse, slette og finde deres bortkomne enheder – uden at skulle bede om hjælp fra en IT-administrator

  • Centraliseret administration for alle enheder

   Kaspersky Security for Mobile styres fra Kaspersky Security Center, der er en enkelt administrationskonsol til alle dine mobile slutpunkter. 

  • Understøtter forskellige platforme

   Med understøttelse af Android, iOS og Windows 10 Mobile kan du sikre og administrere de mest populære smartphones og tablets via en enkelt administrationskonsol.

KASPERSKY SECURITY FOR MOBILE

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk