Kaspersky Kaspersky Endpoint Security for Linux

Til arbejdsstationer og servere


Selvom antallet af trusler mod Linux er lavere sammenlignet med trusler mod andre platforme, er antallet af angreb i stigning: I Kaspersky Labs databaser er der registreret mere end 100.000 ondsindede filer.

Kaspersky Endpoint Security for Linux leverer næste generation af beskyttelse i flere lag mod alle former for cybertrusler til de fleste Linux-platforme. Den giver pålidelig beskyttelse med minimal indvirkning på ydelsen. Det fås som en del af vores omfattende produktportefølje – inklusive Kaspersky Endpoint Security for Business – og giver komplet beskyttelse i hybridmiljøer, så alle systemer konstant administreres og beskyttes.

Kaspersky Endpoint Security for Linux leverer indbyggede teknologier til at:

 • Eliminere overflødig scanning og beskytte værdifulde data og virksomhedsprogrammer
 • Identificere og blokere de nyeste trusler
 • Levere optimal sikkerhed med minimal påvirkning af andre programmer eller den generelle systemydelse.

Få mere at vide om ægte cybersikkerhed for virksomheder, og hvad vores kunder siger om vores teknologier her.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Fleksibel, centraliseret administration – sikrer brugervenligheden selv i blandede IT-miljøer

  Brug mindre tid og færre ressourcer på at administrere IT-aktiver og sikkerhed: Kaspersky Security Centers konsol med et enkelt skærmbillede giver effektiv kontrol og styring af alle Linux-slutpunkter.

  Generer rapporter, konfigurer gruppeopgaver eller individuelle opgaver samt universelle politikker, administrer scanningsindstillinger osv. fra samme konsol, der administrerer Kaspersky Lab-sikkerhed til andre platforme, herunder Windows, Mac OS og Android.

  • Forenkling af processen for implementering og kerneopdatering

   Programinstallationen tager kun et par minutter på x86 og x64 platforme og kræver kun én pakke. Ingen yderligere kompatibilitetspakker kræves for x64 arbejdsstationer eller -servere.

   Intet behov for at geninstallere eller konfigurere efter kerneopdateringer på arbejdsstationer eller servere – det er ikke nødvendigt at involvere administratorer for at opnå funktionsdygtig og pålidelig beskyttelse mod malware.

  • Tilpas scanningsopgaver, og distribuer konfigurationsindstillinger

   Tilpas Linux-beskyttelse i hele virksomheden på en struktureret og effektiv måde ved hjælp af Kaspersky Security Center til gruppeopgaver og -politikker. Funktioner til import/eksport kan bruges til at replikere indstillinger og politikker på tværs af forskellige miljøer uden brug af Kaspersky Security Center.

  • Reager hurtigt på advarsler

   Hvis der forekommer noget ud over det sædvanlige på et slutpunkt, ændres statusbeskyttelsen i både programmets og Kaspersky Security Centers konsol, og der sendes en e-mail til administratoren.

   Overvåg historikken for driftsovervågning ved at gennemgå Kaspersky Security Centers hændelseslog, og brug fleksible værktøjer og filtre til at foretage søgning i store mængder data.

   Kaspersky Security for Linux er integreret med syslog, hvilket muliggør overførsel af hændelsesdata til et system for SIEM-hændelseskorrelation eller en anden løsning.

  • Kontrol af netværksrisici fra ét sted

   Konfigurer og administrer indbyggede Linux OS-firewallindstillinger: Kaspersky Endpoint Security for Linux gør det muligt at oprette politikker for firewallregler, logfiler for netværksaktivitet og vurdere sikkerhedshændelser fra ét sted.

   Håndhæv netværkspolitikker for alle slutpunkter fra Kaspersky Security Center – ét enkelt sted til sikkerhedsadministration og -styring.

  Højtydende beskyttelse med lavt ressourceforbrug

  Kaspersky Endpoint Security for Linux er specielt udviklet til at have minimal indvirkning på andre programmer og på systemets overordnede ydeevne. Den grafiske brugergrænseflade er optimeret til Linux, og sammen med forbedrede administrationsfunktioner for kommandolinjer forenkler dette opgaveudførelse og daglig rapportering.

  • Ydelse for belastningsjustering på kerneniveau

   Belastningsjustering for ressourcer og optimeret scanningsteknologi – med mulighed for at udelukke processer, der er tillid til – forbedrer den overordnede ydeevne og reducerer systemkravene til beskyttelse. (Systemressourcer omfordeles, når belastningen af pc eller server er lav eller meget høj). Kaspersky Endpoint Security for Linux giver fremragende scanningsydelse med kompatibilitet med fanotify (internt kerneobjekt) til scanning ved adgang.

   Sikkerhedsscanning kan f.eks. udføres i baggrunden, mens serversoftwaren opdateres, og hjælper med at reducere nedetid for servere.

  • Eliminer unødvendigt ressourceforbrug

   Kaspersky Endpoint Security for Linux optimerer ressourceforbrug med on-demand-scanning og planlagt scanning af lokale harddiske, mediedrev, delte filsystemer og distribuerede filsystemer.

   En lang række indstillinger sikrer høje beskyttelsesniveauer uden at gå på kompromis med ydeevnen, f.eks.:

   • Planlægning af filscanning for brugere uden rettigheder
   • Indstilling af dybden af antimalware-beskyttelse
   • Angivelse af undtagelser for at muliggøre selektiv scanning

   Kaspersky Endpoint Security for Linux overvåger og styrer netværksdelinger og scanner automatisk, når filer ændres, så ressourcerne optimeres.

  Ægte beskyttelse mod en ny generation af trusler

  Kaspersky Endpoint Security for Linux bygger på verdens most testet mest prisbelønnede sikkerhed. Det kombinerer det bedste inden for menneskelig ekspertise med omfattende datatrusselsefterretninger og maskinindlæring. Flere sikkerhedslag registrerer kendte og avancerede trusler – selv i hukommelses- eller boot-sektorer.

  Cloud-baseret trusselsefterretning fra Kaspersky Security Network (KSN) muliggør nær-realtid, hurtig registrering af og respons på kendte, ukendte og nye trusler for Linux og andre operativsystemer med et minimum af falske positiver og forstyrrelser af arbejdsprocesser.

  • Beskyttelse i realtid mod helt nye angreb

   Hurtig reaktion på helt ny malware er en essentiel del af Kaspersky Labs ægte cybersikkerhed. Kaspersky Security Network (KSN) er vores avancerede cloud-system, der behandler anonyme trusselsdata fra millioner af knudepunkter i hele verden ved hjælp avanceret datateknologier for at levere trusselsefterretning til alle brugere i nær-realtid.

   Denne fleksibilitet betyder, at selv i helt nye angrebssituationer, hvor oplysninger om trusler endnu ikke er tilgængelig for slutpunktet, arbejder KSN sammen med Kaspersky Endpoint Security for Linux for at stoppe truslen. Behandling af store mængder trusselsmetadata fra mistænkelige filer gør det muligt at træffe hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden uden behov for komplet analyse af indholdet – med svartider helt nede på 0,02 sekunder er det et betydeligt ekstra sikkerhedslag til *nix-slutpunkter.

   Selvom alle oplysninger, der behandles af KSN, er helt anonyme og adskilt fra kilden, anerkender Kaspersky Lab, at nogle organisationer – i henhold til overensstemmelse og virksomhedspolitikker – foretrækker at beholde alle data inden for organisationens berøringsflade. Kaspersky Private Security Network gør det muligt for virksomheder at udnytte de fleste af fordelene ved KSN, uden at nogen oplysninger forlader berøringsfladen. Det kan hostes på et eget netværk eller på en valgt udbyders netværk.

  • Stop ransomware

   Alene i 2017 registrerede Kaspersky Lab 38 nye cryptor-familier med over 96.000 ændringer. Kaspersky Labs programmer var blandt de første, der tilbød dedikeret beskyttelse af slutpunkter mod krypterings-ransomware. Servere angribes sjældent direkte, men nu, hvor cryptors er ved at blive en pandemi, lider de regelmæssigt af fjernudført kryptering af data med delt fillagring.

   Kaspersky Security for Linux indeholder en unik anti-cryptor-mekanisme, der er i stand til at blokere kryptering af filer på delte ressourcer mod en skadelig proces, som kører på en anden maskine på samme netværk. Dette system overvåger konstant de beskyttede delte mapper og sporer status for de lagrede filer. Så snart der registreres krypteringsaktivitet, blokerer systemet angrebets kilde i at få adgang til serveren, så krypteringsprocessen standses og tab af virksomhedsdata forebygges.

  • Hjælper med at opfylde lovmæssige krav

   Beskyttelse af følsomme data er yderst vigtigt for enhver virksomhed. Kaspersky Security for Linux understøtter dette med essentiel funktionalitet, der øger sikkerheden og hjælper med overensstemmelse ved hjælp af centrale principper, som f.eks. PCI DSS og SWIFT-brugerkrav. Filintegritetsovervågning kan garantere integriteten af systemfiler, logge og kritiske programmer ved at registrere uautoriserede ændringer i vigtige filer og mapper.

  • Altid tændt

   I tilfælde af en funktionsfejl eller tvungen nedlukning genstarter Kaspersky Endpoint Security for Linux automatisk, så dine slutpunkter straks beskyttes uden behov for indgreb fra administratoren.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Endpoint Security for Linux er inkluderet i følgende produkter:

 • De mest komplette, opdaterede krav kan ses i Kaspersky Knowledge Base.

  • Generelle krav

   • 1 GB ledig plads på harddisken til installation, lagring af midlertidige filer og logfiler.
   • En internetforbindelse til aktivering af programmet og til opdatering af databaser og programmoduler
   • Processor med Core 2 Duo 1,86 GHz eller højere
   • RAM: 1 GB til et 32-bit operativsystem (2 GB til et 64-bit operativsystem)
   • Swappartition med minimum 1 GB
  • Operativsystemer

   • CentOS-6.9 x86 / x64
   • Debian GNU/Linux 8.9 x86 / x64 eller højere
   • Red Hat® Enterprise Linux® 7.4 x64 eller højere
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x64 eller nyere
   • openSUSE® 42.3 eller nyere
  • Softwarekrav

   • Perl interpreter: Version 5.1 eller nyere (www.perl.org).
   • Installeret Which-hjælpeprogram (fra operativsystemets installationsprogram).
   • Installerede pakker til kompilering af programmer (gcc, binutils, glibc, glibc-devel, make, ld), kildekode til operativsystemets kerne – til kompilering af Kaspersky Endpoint Security 10 for Linux-moduler i operativsystemer, der ikke understøtter fanotify.
   • Kaspersky Endpoint Security for Linux er kompatibelt med Kaspersky Security Center. For at sikre korrekt funktion af Kaspersky Endpoint Security for Linux skal et administrationstilføjelsesprogram, Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC (https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=52685), installeres.
  • Versionskrav for abonnement

   • Dette program fås som en del af Kaspersky Endpoint Security for Business og kan købes på abonnement med fleksibel månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land og programmets systemkrav her.
En del af:

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk