Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Mobile gør det muligt for mobile medarbejdere at bruge telefoner og tablets til arbejdsopgaver uden at bringe følsomme virksomhedsdata eller vigtige forretningsprocesser i fare.

Det giver beskyttelse i flere lag, herunder anti-malware, antispam, web-, program- og enhedsstyring samt funktioner til tyveribeskyttelse. Som en hjælp til forenkling af administrationsopgaver styres alle funktioner fra en enkelt administrationskonsol.

Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier, og undersøg, hvad True Cybersecurity kan gøre for din virksomhed, her./p>

 • Det kan være vanskeligt og tidskrævende at administrere og beskytte alle mobilenheder, som medarbejdere bruger i forbindelse med deres arbejde.

  Med telefoner og tablets, der kan få adgang til virksomhedssystemer – og lagre store mængder følsomme virksomhedsdata – er beskyttelse af mobile enheder lige så vigtigt som beskyttelse af alle andre slutpunkter i din virksomhed.

  Kaspersky Security for Mobile beskytter mobile enheder og giver dig det overblik og den kontrol, du har brug for til at administrere alle telefoner og tablets med adgang til din virksomheds systemer og data.

  • Beskytter mod mobile trusler

   Vores avancerede antimalware-teknologi beskytter mobile enheder mod en lang række trusler, herunder ransomware, trojanske heste og phishing-angreb. Fleksible konfigurationsværktøjer giver dig detaljeret kontrol over, hvilke programmer der må køre på de enkelte enheder. Og det er nemt at anvende forskellige politikker for individuelle brugere eller grupper af brugere.

  • Reducerer risikoen for tab af data

   Hvert år bliver en tredjedel af alle mobile enheder stjålet eller forsvinder, så risikoen for at blive ramt af en datasikkerhedshændelse er markant – for alle virksomheder. Og når medarbejdere bruger svage adgangskoder eller kører usikre og inficerede programmer, øges risikoen.

   Kaspersky Security for Mobile gør det let for virksomheder at sikre brug af stærke adgangskoder og forhindre uautoriserede og usikre apps i at starte.

   Hvis en telefon eller tablet mistes eller bliver stjålet, hjælper en særlig tyverisikringsfunktion dig med at beskytte følsomme data, der er lagret på enheden. Fjernbetjente værktøjer gør det muligt for brugere at blokere adgang til programmer og data på den forsvundne enhed, slette information fra enheden og finde ud af, hvor omtrent enheden befinder sig.

  • Forenkler mobil styring af slutpunkter

   Medarbejdere har i gennemsnit tre mobilenheder hver – det er mange telefoner og tablets for din virksomhed at beskytte.

   Kaspersky Security for Mobile hjælper dig med at administrere og beskytte en bred vifte af mobilenheder – herunder Android og iOS – ved hjælp af den samme centrale administrationskonsol, der giver dig kontrol over langt de fleste andre Kaspersky Lab-sikkerhedsteknologier til virksomheder. Denne samlede, centrale konsol forenkler administrative opgaver – på tværs af alle dine slutpunkter, herunder mobilenheder.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile er inkluderet i følgende produkter:

  Ovenstående produkter kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

 • Mobilt forsvar mod trusler

  I løbet af de seneste 12 måneder har Kaspersky Lab registreret mere end 5,8 millioner mobile ondsindede installationspakker. I de første tre kvartaler af 2018 var der over 40 % flere trojanske heste inden for mobilbanker end i hele 2017.

  • Anti-malware til mobilenheder – beskytter mod de nyeste trusler

   Som supplement til traditionel, signaturbaseret beskyttelse omfatter Kaspersky Security for Mobile heuristisk analyse – med cloud-assisteret viden om trusler, der følger med Kaspersky Security Network, så din virksomhed kan nyde godt af flere lag beskyttelse i realtid mod de nyeste mobile trusler. Som en hjælp til sikkerhedsadministrationen hjælper Over The Air-opdateringer (OTA) med at sikre, at alle medarbejdere har vores seneste sikkerhed installeret på sine mobile enheder.

  • Webbeskyttelse – beskytter mod internetfarer

   Brugerne kan få adgang til sikker mobil browsing på Android-enheder. Uanset om du bruger en Chrome-baseret browser eller Samsungs internetbrowser, kontrolleres websteder, før de åbnes – og phishing-websteder eller inficerede websteder blokeres automatisk. Administratorer kan nemt blokere adgang til websteder, der ikke opfylder virksomhedens brugerpolitik – såsom sociale medier, spilsider, detailhandel og voksenindhold samt proxyservere.

  • Rooting- og jailbreak-beskyttelse – blokerer potentielt farlige enheder

   Når brugere rooter en mobilenhed, kan det kompromittere sikkerheden og gøre enheden sårbår over for udnyttelse. Kaspersky Security for Mobile gør det nemt for administratorer at:

   • Blokere rootede enheder – så de ikke kan få adgang til virksomhedens data og programmer
   • Slette data, der er lagret på rootede enheder
  • Funktioner til tyveribeskyttelse – hjælper til at beskytte følsomme data

   Når en mobil enhed mistes eller bliver stjålet, kan følsomme virksomhedsdata være i fare. Derfor indeholder Kaspersky Security for Mobile flere tyveribeskyttelsesfunktioner, der kan fjernstyres. Brugere kan:

   • Låse den mistede enhed
   • Slette data fra enheden
   • Finde enhedens omtrentlige position
   • Udløse en alarm på enheden
   • Tage et "forbryderfoto" af den uautoriserede bruger
   • Modtage enhedens nye nummer automatisk – hvis SIM-kortet udskiftes

   Google Firebase Cloud Messaging (FCM) og Apple Push Notifications (APN'er) er med til at sikre, at enheder på disse platforme modtager tyveribeskyttende kommandoer hurtigt.

  • Programstyring

   Administratorer kan kontrollere, hvilke programmer der kan installeres eller startes på enheder med adgang til virksomhedens systemer og data. Værktøjer, der er nemme at konfigurere, er med til at sikre, at kun godkendte programmer kan downloades til enheder. Administratorer kan oprette positivlister over tilladte programmer og sortlister over programmer, der skal blokeres. Integration med Kaspersky Security Network gør det nemt at oprette og administrere sortlister og hvidlister. Med overensstemmelsesstyring kan administratorer desuden nemmere begrænse adgangen for ikke-overensstemmende enheder og automatisk håndhæve funktioner til tyveribeskyttelse.

  Administration af mobile enheder (MDM – Mobile Device Management)

  Kaspersky Security for Mobile giver administratorer en enkelt grænseflade til håndtering af de forskellige platformes MDM-funktionalitet. Det sparer tid og gør det nemmere at implementere samlede sikkerhedspolitikker.

  • MDM-understøttelse – giver administratorer nem adgang til essentielle værktøjer

   Integration med førende platforme til administration af mobile enheder er med til at sikre nem anvendelse af kollektive eller individuelle politikker – for Android og iOS – via en enkelt grænseflade. Microsoft Exchange ActiveSync, iOS MDM og Samsung KNOX understøttes også, så administratorer kan konfigurere obligatoriske politikker for brug af adgangskoder og indstillinger for APN/VPN, begrænsninger for brug af kameraer, Bluetooth mv. Kaspersky Security for Mobile omfatter også håndtering af iOS-overvågede enheder, hvilket giver systemadministratorer vidtrækkende administrationsrettigheder og øger brugersikkerheden yderligere.

  • Arbejdsprofiler – tilføj mere kontrol

   Ved at bruge Android Enterprise kan virksomheder oprette arbejdsprofiler for aktiverede Android-enheder. Administratorer kan konfigurere virksomhedsapps og administrere disses brug på enheder.

   Understøttelse af Samsung KNOX gør det nemmere for administratorer at administrere firewall-indstillinger, APN, VPN og Exchange Server-indstillinger for Samsung-enheder.

  Forenklet mobilitetsaktivering og -administration

  Kaspersky Security for Mobile hjælper virksomheder med at reducere komplikationsgraden af mobiladministration og strømline sikkerheds- og administrationsopgaver.

  • Nem implementering – sparer tid og kræfter

   Det er enkelt at tilpasse sikkerheden for mobile slutpunkter – og bruge Over The Air-provisionering (OTA) med henblik på at levere sikkerhedsagenten til alle enheder – via Google Play, App Store eller vores selvbetjeningsportal (Self-Service Portal, SSP). Du skal blot sende et link eller en QR-kode for hver mobile enhed – via e-mail eller SMS – og efter implementeringen vil enheden automatisk oprette forbindelse til Kaspersky Security Center. For Samsung Android-enheder kan Kaspersky Security for Mobile implementeres via Samsung KNOX Mobil Enrollment-konsollen for at tilmelde enheder med bundtet installation og første konfiguration. Avancerede funktioner til forsvar mod mobile trusler (Mobile Threat Defense, MTD) kan også implementeres og administreres via EMM-systemer fra tredjeparter, herunder VMware AirWatch, MobileIron, IBM MaaS360 og SOTI MobiControl.

  • Selvbetjeningsportal – medvirker til at reducere belastningen for administratorer

   Kaspersky Security for Mobile indeholder en adgangskodebeskyttet selvbetjeningsportal, der hjælper brugerne med at udføre en række grundlæggende administrative opgaver. Når en bruger vil knytte en ny enhed til virksomhedens netværk, vil selvbetjeningsportalen guide vedkommende gennem processen – og sørge for, at den nødvendige sikkerhed er installeret på enheden.

   Portalen giver også brugerne adgang til vigtige tyverisikringsfunktioner – så brugere kan låse, slette og finde deres bortkomne enheder uden at skulle bede om hjælp fra en IT-administrator.

  • Central konsol – gør det nemmere at administrere alle enheder

   Den lokale version af Kaspersky Security for Mobile administreres via Kaspersky Security Center – mens den skybaserede version administreres via en skybaseret konsol. Uanset hvilken version du vælger, får du fordelene ved en enkelt konsol, der giver administratorer centraliseret adgang til størstedelen af sikkerhedsfunktionerne.

   Hver konsol giver administratorer en visning fra et enkelt skærmbillede – til administration af sikkerheden på mobile enheder, bærbare og stationære computere, servere, virtuelle maskiner og meget mere. Dette integrationsniveau er kun muligt, fordi alle vores sikkerhedsteknologier til slutpunkter er udviklet internt fra den samme kodebase.

  • Beskyttelsesindikator – vurderer beskyttelsesniveauet for hver enhed

   Kaspersky Security Center-konsollen indeholder et beskyttelsesniveau, der giver administratorer et overblik med hurtig vurdering af beskyttelsesniveauet for hver enkelt mobilenhed. Indikatoren klassificerer hver enheds beskyttelsesniveau som "højt", "mellem" eller "lavt".

  • Role-Based Access Control– hjælper med tildeling og opdeling af ansvarsområder

   Hvis din virksomhed kører et stort netværk, kan Role-Based Access Control hjælpe dig med at opdele ansvaret for sikkerhedsadministration mellem flere administratorer. Måske vil du f.eks. gerne have en administrator til at styre og administrere sikkerheden for endpoints og mobile enheder, mens en anden administrator tager sig af sikkerheden på tværs af alle servere.

  • Understøttelse af flere platforme – hjælper med at beskytte flere enheder

   Denmark LO_TTI denmarklo_tti@sdl.com Kaspersky Security for Mobile understøtter Android og iOS og hjælper dig således med at beskytte og styre de mest populære smartphones og tablets – alt sammen fra en enkelt administrationskonsol.

  Sådan køber du

  Kaspersky Endpoint Security for Mobile er inkluderet i følgende produkter:

  Ovenstående produkter kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

 • De mest komplette, opdaterede krav kan ses under vidensbasen.

  • Operativsystemer

   • Android 4.2 - 10.0
   • iOS 10.0 - 13, iPadOS
En del af:

  Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?