Kaspersky Secure Mail Gateway

Kaspersky Secure Mail Gateway er et fuldt integreret e-mailsystem og en mail-sikkerhedsløsning – pakket ind i en enkelt, brugsklar virtuel enhed. Den er baseret på den populære Kaspersky Security for Linux Mail Server og leverer næste generation af e-mailbeskyttelse mod kendte og ukendte trusler, herunder spam, phishing og alle former for ondsindede vedhæftede filer.

Den er nem at installere og administrere, så du sparer tid på daglige e-mails og mail-sikkerhedsopgaver, og den leverer prisvindende sikkerhed, hjælper med at holde din virksomhed sikker og øger brugerproduktiviteten.

  • Brugsklar virtuel enhed

   Færdigbyggede virtuel enhed-versioner af alle de mest populære platforme, herunder VMware ESXi og Microsoft HyperV. Kan implementeres på fysiske metalsystemer som en alt-i-et, brugsklar mail gateway-distribution.

  Flerlags antimalware-funktioner

  • Trusselsbeskyttelse i flere lag - skyunderstøttet via Kaspersky Security Network

   Kaspersky Secure Mail Gateway indeholder den seneste version af Kaspersky Labs prisvindende anti-malware-system. Desuden modtager programmet oplysninger i realtid fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN), så du kan opnå fordelene ved en antivirusløsning til Linux mailservere med en endnu bedre ydeevne, når det kommer til at registrere og fjerne skadelige vedhæftede filer i indgående e-mails, herunder trusler, ukendt og avanceret malware.

  • Webfilter mod skadelige URL'er – skyunderstøttet via Kaspersky Security Network

   Kasperskys webfilter modtager opdateringer i real-time fra cloud'en med informationer om skadelige URL'er, der indeholder links til inficerede websites eller skadelige filer.

  • Detektering af ondsindede makroer/ActiveX-objekter i Office-filer

   Indlejring af ondsindede scripts i Office-filer er en populær teknik, der bruges i ekstremt farlige malware-programmer, såsom ExPetr / Petya / NotPetya. Kaspersky Labs næste generations anti-malware giver effektiv beskyttelse mod sådanne trusler.

  • UDS-database 2 (Urgent Detection System) – bekæmper mere spam

   Kaspersky Labs nyeste UDS-databaseteknologi (Urgent Detection System) anvender en ny type signatur – kaldet en shingle – der er med til at forbedre beskyttelsen mod ny spam. UDS2 kan blokere ny spam, uden at der kræves 100 % match mellem spam meddelelsen og de pågældende shingle. Selv modificerede versioner af spammeddelelser blokeres.

  Antispam og indholdsfiltrering

  • Anti-spam-system

   Kasperskys anti-spam-system omfatter to kraftfulde teknologier:

   Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) anvender push-teknologi, direkte fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network, og leverer opdateringer i realtid. Ved at reducere "opdateringsvinduet" fra 20 minutter til mindre end 1 minut hjælper EASUS med at beskytte mod Zero Hour-spam og spamepidemier.

   Skybaseret, rygtebaseret filtrering kan "rate" mistænkelige e-mails, sætte dem i karantæne og kontrollere dem, når opdateret information bliver tilgængelig. Dette hjælper med at beskytte dig mod ukendte spam, samtidig med at antallet af falske alarmer nedbringes.

  • Cloud-assisted anti-phishing

   Kaspersky's nye anti-phishing modul modtager opdateringer i real-time fra det cloud-baserede Kaspersky Security Network. Dette giver en mere effektiv registrering og blokering af e-mails, der indeholder links til phishing-websites.

  • Registrering af massemails

   Du kan nemt oprette politikker, som gør, at uønsket massemail ikke når ud til dine slutbrugere.

  • Anti-spam-karantæne

   Mistænkelige meddelelser placeres i anti-spam-karantæne, administreret fra webgrænsefladen. Disse meddelelser kan gennemses senere.

  • Spam-tillidsniveau

   For virksomheder, som anvender MS Exchange, er funktionen Spam-tillidsniveau (Spam Confidence Level – SCL) nu inkluderet. SCL giver brugeren mulighed for at definere handlinger for beskeder i henhold til SCL-tærskler.

  • Forbedret understøttelse af tegn

   Understøtter internationaliserede (ikke-latinske) tegn i e-mailadresser.

  • Detektering af Unicode-domænesvindel

   Kaspersky Secure Mail Gateway registrerer nu meddelelser, der indeholder Unicode-svindel, dvs. meddelelser, der bruger symboler, der visuelt ligner rigtige tegn benyttet i legitime e-mailadresser og URL-adresser.

  • Arkivbeskyttelse i flere lag

   Kaspersky Secure Mail Gateway kan nu genkende og blokere bestemte typer filer i arkiver og sammensatte objekter, hvilket muliggør detektering i arkiv i flere lag, noget der ofte bruges af svindlere.

  Integreringssupport

  • Integration med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

   Kaspersky Secure Mail Gateway kan integreres med KATA – Kaspersky Anti Targeted Attack Platform. Efter integration kan programmet sende kopier af meddelelser til KATA til scanning. På baggrund af resultaterne fra scanningen i KATA kan programmet dernæst blokere individuelle meddelelser.

   Mistænkelige meddelelser placeres i KATA-karantæne, administreret fra webgrænsefladen.

  • Integration med Kaspersky Private Security Network

   For de virksomheder, der ikke kan deltage i Kaspersky Security Network (KSN), kan Kaspersky Secure Mail Gateway nu integreres med Kaspersky Private Security Network (KPSN).

   Efter integration med KPSN kan programmet bruge KSN-databaserne med klassificeringer lokalt og nyde godt af den nyeste, globalt indsamlede trusselsintelligens – uden at sende data ud af virksomheden.

  Overskuelig overvågning og fleksibel rapportering

  • Integrering med Kaspersky Security Center

   Med Kaspersky's brugervenlige administrationskonsol, Kaspersky Security Center, kan du overvåge sikkerheden for alle dine Linux mailservere, herunder klynger, fra en enkelt konsol. Hvis en sikkerhedsrelateret hændelse indtræffer, vil systemadministratoren automatisk blive informeret om den berørte server og årsagen til problemet.

  • Support til Helpdesk-funktion

   De specialiserede Helpdesk-medarbejdere kan nu tilgå brugerens sikkerhedskopi og personlige sortlister/hvidlister via en standard webgrænseflade, uden at forstyrre systemadministratorer eller slutbrugere.

  • Dashboard

   I web dashboard får du en hurtig oversigt over status og overvågning, herunder oplysninger om det senest fundne malware.

  • Fuld understøttelse af SNMP (Simple Network Management Protocol)

   Med SNMP-understøttelse kan du overvåge alle hændelsestyper vha. SNMP-hændelser og -traps.

  • Web- og CLI-administration

   Du kan vælge metode til programadministration ved brug af webkonsollen eller Command Line Interface (CLI).

  • Detaljeret, fleksibel rapportering i PDF-format

   Brugertilpassede rapporter hjælper dig med at overvåge og analysere din sikkerhed og dine politikker.

  • Meddelelsessystem

   Administratorer og dokumentejere informeres om krænkelse af politikker, så der omgående kan træffes foranstaltninger desangående.

  • Detaljerede logfiler

   Der registreres automatisk detaljerede oplysninger om alle handlinger. Dette bidrager til at identificere årsagen i tilfælde af et problem.

  • Udvidede Helpdesk-funktioner

   Generer et arkiv med oplysninger om betjeningen af Kaspersky Secure Mail Gateway og send det til Kaspersky Labs tekniske support.

   Autoriserede Helpdesk-brugere kan få adgang til rapporter om programmets ydelse.

    

  • Udvidet advisering

   Planlæg og konfigurer adviseringer til brugerne om resultaterne af deres scannede meddelelser. Adviseringer indeholder en liste over de seneste meddelelser i Backup.

  • SIEM-integration

   For dem, der benytter SIEM-systemer, kan logfilerne nu oprettes i et CEF-format (Common Event Format), hvilket giver dig et bedre billede af virksomhedens sikkerhed i forbindelse med e-mailrelaterede hændelser.

  Nemt at installere og vedligeholde

  • Enkel installation

   Udrulning af Kaspersky Secure Mail Gateway er lige så simpelt som at udrulle en virtuel maskine fra en skabelon. Alle komponenterne er prækonfigureret til problemfri interoperabilitet. Du skal blot have en grundlæggende opsætning, der kan integreres i din IT-infrastruktur.

  • Integrering med Active Directory og OpenLDAP

   Integrering hjælper med opsætning af regler og politikker. Kommunikationen mellem Kaspersky Secure Mail Gateway og LDAP-serveren kan være krypteret med TLS eller SSL.

  • Omfattende administrationsregler for e-mailtrafik

   Kaspersky gør det nemt for dig at gennemføre gruppebaserede skanningspolitikker og regler.

  • IPv6-understøttelse

   Du kan bruge IPv6 navngivning til internetadresser, når du opretter regler for trafikken.

  • Skalerbar arkitektur

   Hele systemet kan nemt overflyttes fra en testserver til et produktionsmiljø, så du kan teste systemet inden du udruller det.

  • Nem opdatering

   Ud over at køre manuelle opdateringer - af antivirus, antispam og antiphishingteknologier - kan du også angive regler for fuldt ud automatiske opdateringer.

  Licens- og abonnementsadministration

  • Udvidet programlicenser-kapacitet

   Kaspersky Secure Mail Gateway kan aktiveres med en aktiveringskode. Produktet kan også licenseres med abonnement.

  • Reduktion i omkostninger og øget driftssikkerhed

   Da Kaspersky Secure Mail Gateway leveres som et virtuelt program, som omfatter:

   • E-mail overførselsagent
   • Kaspersky Security for Linux Mail Server
   • Linux-operativsystem

   … opnår du fordel af et fuldt integreret e-mail gateway- og e-mail sikkerhedssystem – uden at skulle døje med kompatibilitetsproblemer eller afhængighedsforhold. Ud over at forenkle implementeringen og hjælpe dig med at styre dine e-mail og sikkerhedsadministrationsomkostninger kan den også hjælpe dig med at reducere dine omkostninger til hardware.

   Derudover – da det er et virtuelt program – drager du fordel af en forbedret fejltolerance. Hvis du oplever en hardwarefejl, kan Kaspersky Secure Mail Gateway skifte over til at køre på en anden vært.

  • Forenkling af administrationsopgaver

   Da operativsystemet, e-mail agenten og sikkerhedssoftwaren alle er integreret på forhånd, behøver dit team ikke at have indgående Linux-kompetencer.

   Samtidig giver en enkelt, kraftig internetkonsol administratorer mulighed for at styre al e-mail administration og e-mail sikkerhedsfunktioner. Ved at forenkle dag-til-dag-administrationsopgaverne, hjælper vi dig med at frigøre tid til andre projekter.

   Effektive rapporteringsfunktioner giver dig mulighed for at oprette tilpassede logge og rapporter i PDF-format, og med regelbaseret trafikbehandling kan du behandle e-mails opdelt i grupper med afsender og modtager.

   SIEM-integration gør det muligt at spore e-mailbeskeder som en del af hele virksomhedens kontekst.

  • Forbedring af brugerens produktivitet

   Ved at fjerne mere spam, hjælper vi dig med at undgå kostbare forstyrrelser af dine brugere. Men da vi også opnår et meget lavt antal "falske positiver", hjælper vi dig med at sikre, at relativt få legitime e-mails fejlagtigt registreres som spam.

   Uafhængige tests beviser konsekvent den høje kvalitet af vores spamfiltrering-teknologier. Den seneste pris, 'SPAM+', blev tildelt af Virus Bulletin for at opnå en effektivitet på 99,99 %.

   Kaspersky Secure Mail Gateway er udviklet til at kombinere høj kapacitet og høj ydeevne – der er med til at øge effektiviteten i din virksomhed.

  • Forebyggelse af dyre sikkerhedshændelser og ransomware-angreb

   Den kraftfulde kombination af næste generations antimalware, antispam og antiphishing sikrer, at alle scenarier med angreb via e-mail er dækket, herunder malware- og spam-kampagner, der omfatter en lang række formål – fra opbyggelse af botnet og spionage til økonomisk svindel og ransomware-angreb.

  • Holder din beskyttelse opdateret

   Vores globale Kaspersky Security Network (KSN) spiller en central rolle i at levere den mest relevante viden om trusler til din:

   • Anti-spambeskyttelse – herunder Enforced Anti-Spam Updates Service (EASUS) samt rygtefiltrering (af URL-adresser)
   • Antimalware-beskyttelse – herunder rygtefiltrering (af filer)
   • Antiphishingbeskyttelse

   … så du er beskyttet, selv om der sker ændringer i trusselsbilledet.

  • Hardware

   • Ledig plads på ESXi-datalager: 100 GB
   • Hukommelse (RAM): 4 GB
   • En processor med 4 kerner eller bedre
  • Software

   Brug følgende hypervisors til implementering af den virtuelle enheds billedvisning:

   • VMware ESXi 5.5 Update 2.
   • VMware ESXi 6.0.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2

   Brug følgende browsere til betjening af webkonsolen:

   • Mozilla Firefox 49 eller nyere version
   • Internet Explorer 11 eller nyere version
   • Google Chrome 61 eller nyere version
En del af
 • vb-verified-award

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?