Vis alle løsninger

Kaspersky Security for Data Centers

En perfekt balanceret kombination af beskyttelse og ydeevne til hybriddatacentre

Kontakt os

Trusselsmiljø

Cyberkriminelle er ude på at stjæle dit vigtigste aktiv i virksomheden – dine data. Så det sted, hvor du opbevarer, behandler og overfører data, er deres mål nummer ét. Data findes overalt, i stadigt stigende mængder, og skal kunne rejse frit gennem dit datacenter uden begrænsninger. Så din sikkerhed skal følge med disse data og beskytte dem, uanset hvor de skal hen. Softwaredefinerede datacentre har behov for lige så meget beskyttelse som deres traditionelle modstykker. Lykkes det ikke, bliver dine virtuelle systemer og datalagre det svageste led i datacentrets sikkerhedskæde.

Tænk nyt i forhold til din datacentersikkerhed

Virksomheders datacentre bliver i stigende grad softwaredefinerede. Da data farer gennem hele infrastrukturen, bevæger netværkssamspillet sig fra et fysisk til et virtuelt univers, der åbner op for en helt ny vifte af potentielle angrebsscenarier. Du skal bruge en sikkerhedsløsning, der er specielt designet til at yde optimal sikkerhed og bevare systemernes ydeevne, hvor det softwaredefinerede datacenters egen kapacitet og infrastruktur smelter sammen. Det overordnede mål er den perfekte balance mellem sikkerhed og ydeevne.

Dette tilbyder vi

Kaspersky Security for Data Centers redefinerer, hvordan datacentrets infrastruktur og dets sikkerhed arbejder sammen og styrkes for at skabe et sikkert og effektivt, virtuelt miljø. Takket være dets integrationsmuligheder bringer Kaspersky Security for Data Centers avanceret beskyttelse ind i dit virtuelle miljø, præcis hvordan og hvor dine data, lagret og sikring af hver enkelt fil. Så virksomhedens datacenter forbliver fuldt tilgængeligt og sikkert døgnet rundt.

 • Sikkerhed designet til virtuel infrastruktur

  Sikkerhed designet til virtuel infrastruktur

  En perfekt blanding af agentfri og lette sikkerhedsfunktioner resulterer i fleksibel, ekstremt effektiv beskyttelse, der opfylder alle behov for sikkerhed på virtuelle servere og VDI – en enkelt løsning til ethvert virtuelt miljø.

 • Robust sikkerhed til datalagre

  Robust sikkerhed til datalagre

  Avanceret sikkerhed til netværkstilknyttede datalagre og filservere i virksomheder. Alle filaktiviteter, uanset kilden, er fuldt beskyttede med næsten ingen påvirkning af systemernes ydeevne.

 • Grænseløs administration

  Grænseløs administration

  En samlet administrationskonsol giver et fremragende overblik, så du kan administrere sikkerheden for både interne og eksterne, fysiske og virtuelle installationer samt dem i offentlige skyer, alle på ét sted.

Til hybriddatacentre

Kaspersky Lab benytter prisbelønnet antimalware-beskyttelse til at sikre alle dele i et softwaredefineret datacenter og bevarer samtidig det højeste niveau inden for systemeffektivitet.

Løsningen sikrer alle førende hypervisorer, herunder VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM, og kan integreres med industristandarder inden for virtualisering af stationære computere - VMware og Citrix XenDesktop.

Ud over dedikeret sikkerhed til virtualiseringsplatforme tilbyder vi en løsning, der beskytter NAS (Network Attached Storage) og virksomheders filservere, hvilket sikrer beskyttelse af hver enkelt filaktivitet uanset herkomst.

Kaspersky Security for Data Centers yder en perfekt afbalanceret kombination af beskyttelse og ydeevne til dit hybriddatacenter.

Sådan opnår din virksomhed fordele

Adaptiv sikkerhed

Integration med dit datacenters softwareinfrastruktur betyder, at din sikkerhed understøtter en yderst fleksibel og inkluderende sikkerhedsmodel. Et udvalg af sikkerhedsteknikker, der er designet til forskellige, virtuelle infrastrukturer samt målrettede sikkerhedsfunktioner betyder, at væksten og mangfoldighed i dit datalagermiljø på virksomhedsniveau aldrig kan blive fastlåst af sikkerhedsløsningen – din sikkerhed vil altid tilpasse sig og vokse sammen med dig.

Vis PDF*

Optimering gennem integration

Agentfri beskyttelse betyder næsten ingen påvirkning af platformressourcer, mens den indbyggede integration med VMware vShield Endpoint- og NSX-platforme redefinerer, hvordan dine infrastruktur- og sikkerhedslag interagerer. Resultaterne medfører:

 • Forbedret drift gennem automatiseret implementering af sikkerhedsapparater
 • Modulopbyggede sikkerhedsfunktioner leveret så hurtigt som muligt gennem sikkerhedspolitikker og sikkerhedsmærkning.
 • Beskyttelsesscanning, selv for VM'er, der er offline takket være vores fulde infrastrukturscanningsfunktion.

De særlige sikkerhedsfunktioner, som hver enkelt VM har behov for, leveres øjeblikkeligt og automatisk uden påvirkning af systemernes produktivitet.

Vis PDF*

Ideel til hybriddatacentre

Uanset de(n) virtuelle platform(e), du bruger, leverer Kaspersky Security for Virtualization Light Agent med sin patenterede teknologi og enestående arkitektur bedre sikkerhedsfunktioner. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM understøttes alle i et enkelt program. Uanset platformens konfiguration og hybridmæssige udformning, internt og eksternt, sker sikkerhedsadministrationen gennem én samlet konsol, og systemernes fulde effektivitet bibeholdes.

Vis PDF*

Grænseløs overskuelighed og administration

En vinderkombination af samlede administrations- og integrationsfunktioner betyder, at du kan implementere, organisere og skalere din sikkerhed uanset størrelsen, kompleksiteten og placeringen af dine installationer. Vores løsninger gør styringen af dine sikkerhedsaktiviteter sikker, inkl. sikker flytning af forretningsmæssige arbejdsbelastninger mellem datacentre, både i private eller offentlige skyer, glidende og ligetil. Det handler om at holde fokus på brugerne, samtidig med at systemerne fortsat er sikre og altid til rådighed.

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA)-supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ FLERE OPLYSNINGER

White Papers

Leverer effektiv data-, og systemsikkerhed og…

Omfanget og kompleksiteten af...

VIS PDF*

Styring af datacentersikkerhed: Du sidder ved roret...

VIS PDF*
Vis alle White Papers

Relaterede produkter

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk