Kaspersky har udviklet en undervisningsplatform med kompetenceudviklende øvelser for medarbejdere. Undervisningsplatformen er designet til at undervise i og styrke de tekniske IT-kompetencer inden for cybersikkerhed. Det udbydes som et modul på et interaktivt værktøj og anbefales til effektiv uddannelse af alle medarbejdere, der ikke beskæftiger sig med IT til daglig.

Se, hvordan platformen fungerer ved at afprøve de gratis interaktive demoer herunder. Bemærk venligst også, at demoerne ikke er en komplet version af vores kursus. Hele platformen består af over 25+ undervisningsmoduler af 15 minutters varighed, samt værktøjer til vurdering af auto-tilmelding i undervisningsmodulerne, avanceret analyse og rapportering.

Interaktive undervisningsmoduler

Simulerede phishing-angreb

Færdigsyede, tilpassede skabeloner af phishing-e-mails, der spænder fra det helt grundlæggende til det meget sofistikerede. Skabelonerne viser de vigtigste punkter fra den viden, som medarbejdere tilegner sig, når de modtager simulerede phishing-e-mails. Hvis brugeren klikker på et simuleret phishing-link, downloader en vedhæftet fil eller indtaster oplysninger på et falsk startside, modtager de en "just-in-time"-meddelelse med et notat om, hvordan man genkender phishing- e-mails. Platformen tildeler automatisk relevante uddannelsesmoduler til de deltagere, der ikke består en test. Simulerede phishing-angreb er præsenteret på 27 sprog og kan tilpasses af kunden.

Klik på links i denne demo for at se, hvordan det virker.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk