Hybrid Cloud Security mere kompetent end nogensinde

Udviklet til private og offentlige skyer

Gør dig i stand til at opbygge et perfekt organiseret og adaptivt økosystem for cybersikkerhed, der leverer de strømlinede organiseringsevner, som dine arbejdsmængder over flere skyer kræver, uden at du går på kompromis med ressourceeffektivitet.

Kaspersky Hybrid Cloud Security er udviklet til at beskytte programmer og data på din fysiske, virtuelle og skybaserede arbejdsplads, hvorved virksomhedens bæredygtighed sikres, og overensstemmelsen på tværs af hele dit multi-skymiljø accelereres.


 • Næste generations beskyttelse

  Realtidsbeskyttelse i flere lag til arbejdsbelastninger i skyen, der er baseret på maskinindlæringsassisteret antimalware kombineret med en række beskyttelses- og forebyggelsesteknologier og skyassisteret trusselsunderretning.

 • Samlet cybersikkerhed

  Den allerbedste sikkerhed fra ende til anden til enhver arbejdsbelastning og enhed, fysisk såvel som virtuel, i hele dit softwarebaserede datacenter og dine administrerede og offentlige skytilstedeværelser.

 • Problemfri organisering

  Samlet administration til alle dine softwareaktiver i virksomheden og i skyen via en enkelt konsol, hvilket giver fuld synlighed og gennemsigtighed og muliggør glidende og effektiv organisering og administration.

Velegnet til

Nye forretningsmæssige mål ændrer IT. Kaspersky Lab hjælper med at sikre de korrekte niveauer af sikkerhed, uanset hvor komplekst dit hybride skymiljø er.

Casestudier

 • 
     Riverside Healthcare
  Riverside Healthcare

  Riverside Healthcare havde behov for at sikre, at det ville kunne håndtere alle sikkerhedstrusler, især med et stigende antal medarbejdere. Beskyttelse af følsomme data er altafgørende. Det var nødvendigt med øget beskyttelse af patientjournaler og -kreditkortdata af hensyn til overholdelse af lovgivningen og beskyttelse af personlige oplysninger.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Fubon Bank tilstræber at betjene hele landet fra sin base i Shanghai. Det kræver en meget høj grad af sikkerhed på netværket, og samtidig er det nødvendigt at bevare alle fordelene ved virtualisering. Ved anvendelse af virtuel desktopinfrastruktur har Fubon Bank reduceret deres driftsomkostninger betydeligt.

 • 
		Bank VTB24                   
  Bank VTB24                   

  Bank VTB24 driver mere end 1.000 filialer over hele landet og har et komplekst moderne IT-netværk med over 3.000 virtuelle skriveborde. Banken havde brug for en sikkerhedsløsning til virtuelle miljøer, der ikke krævede ekstra computerressourcer, og som administreres fra en samlet konsol.

Brug

 • Beskyt din private sky

  • Integreret agentfri sikkerhed til VMware NSX til vSphere, der muliggør interaktion af sikkerhed og IT-lag for øget beskyttelse.
  • Patenteret Light Agent-beskyttelse af virtuelle servere og VDI-platforme med ressourceeffektiv og fejltolerant drift.
  • Traditionel flerlaget sikkerhed for fysiske servere, der indeholder teknologier til anti-ransomware, forebyggelse af exploits og adfærdsregistrering.
 • Forsvar dine AWS-forekomster

  • Integration med AWS API gør det lettere at få lageroversigt over skyinfrastrukturen og automatisere provisionering af sikkerheden på alle dine AWS EC2-forekomster.
  • Supplerer AWS' egne skyindbyggede værktøjer med proaktiv cybersikkerhed, forebyggelse af udnyttelse, overvågning af integriteten, app- og enhedsstyring og endda AI-assisteret runtime-beskyttelse.
  • Fås alt sammen nu i AWS MarketPlace til at understøtte din digitale transformationsstrategi og sikre din skyrejse.

  LÆS MERE…

 • Beskyt din Azure-sky

  • Vi forenkler hvor og hvordan du implementerer sikkerhed til dine skybaserede aktiver fra virksomhedens ejendom eller fra Azure MarketPlace.
  • Fås som Azure-udvidelser for at forenkle provisionering af sikkerhedsagenter på alle dine arbejdsbelastninger i skyen, både nye og allerede aktive.
  • Integration med Azure Security Center hjælper med til at mindske risikoen ved at give bedre udsyn over sikkerheden i hele din Azure-sky.

  LÆS MERE…  

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Systemkrav

Truslerne

En enkelt inficeret VM eller fil kan reducere afkastet af din hybride skyinvestering betydeligt. Delt sikkerhedsansvar øger behovet for passende sikkerhedsfunktioner til enhver arbejdsbelastning i skyen. Lad ikke arbejdsbelastninger i skyen blive det svageste led i hele virksomhedens sikkerhedsøkosystem.

 • Scan

  Forkert tilpasning mellem IT- og sikkerhedsstrategier er særligt ødelæggende i skymiljøer, hvor virksomhedens bæredygtighed vil blive påvirket.

 • Scan

  Hvis ikke alle skyarbejdsbelastninger og hele dit it-miljø beskyttes tilstrækkeligt, bliver du et let mål for cyberkriminelle.

 • Scan

  En "Kun anti-malware"-tilgang fungerer ikke i skyen; der skal flere beskyttelseslag og mere sikkerhedsstyring til for at accelerere din skyrejse

 • Scan

  Alvorlige brud på datasikkerheden i skyer sker oftest som følge af implementering af sikkerhedsløsninger, der mangler gennemsigtighed.

 • Scan

  Sikkerhedsværktøjer med utilstrækkeligt effektive ressourcer kan decelerere hybrid sky-implementering og påvirke slutbrugerens produktivitet

 • Scan

  Manglende API-integration resulterer i mindre effektiv sikkerhedsprovisionering, men arbejdsbelastninger i skyen skal beskyttes, uanset om du kan se dem eller ikke.

Alliancer

Sammen med vores teknologiske alliancer sikrer vi problemfri og kompromisløs digital transformation og sikker skyimplementering.

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk