LØSNING

Blockchain-sikkerhed

Den ultimative cybersikkerhedsløsning til kryptoøkonomien

Det tilbyder vi

Blockchain-baseret teknologi bliver mere og mere populært og bruges nu til at løse en lang række opgaver. Og det handler ikke kun om kryptovalutaer. De mange anvendelsesmuligheder gør Blockchain-teknologi til et centralt element i etableringen af forretningsprocesser, der også kan anvendes inden for produktion.

Blockchain-teknologi findes i IoT-netværk, systemer til styring af arbejdsgange, kryptovalutaer og mange andre områder. Det er nu en væsentlig komponent og topmoderne standard for en lang række brancher.

Men eftersom en Blockchain er en sikkerhedsdrevet foranstaltning, kan den selv blive udsat for forskellige risici. Da Blockchains indeholder følsomme oplysninger om aktiver og infrastruktur hos specifikke brugere og virksomheder, er det meget vigtigt at yde omfattende beskyttelse.

Hændelsesreaktion og gendannelse

Øjeblikkelig reaktion på indtrængen, identitetstyveri og brud på sikkerheden. Neutraliser cyberangreb uden at vente på, at de trænger ind i og lukker dit netværk ned.

Vurdering af programsikkerhed

Kodegennemsyn, registrering af trusler mod Smart Contracts og Platform Drawbacks. Undgå tab forårsaget af skadelig kode i dine Smart Contracts eller Blockchain.

Uddannelse og awareness

Alle brugere skal kende de forholdsregler, der skal tages for at forhindre lækager. Få mere at vide om, hvordan du skal reagere, når dit Blockchain-program er i fare, og hvordan du kan forebygge sikkerhedshændelser.

Beskyttelse mod svindel og phishing

Social engineering, svindel og phishing er stadig potentielle trusler, selv for beskyttede systemer.
Reducer risikoen for phishing og datalækage forårsaget af skadelig aktivitet.

Casestudier

Få mere at vide om, hvordan virksomheder beskytter deres Token Sales, Smart Contracts og miljøer med løsninger fra Kaspersky

Brug

 • Blockchain-appsikkerhed

  Blockchain-baserede netværk og programmer anvendes på en lang række områder. Selvom den er baseret på en sikker teknologi, har en Blockchain også brug for beskyttelse. Risikoen for udnyttelser, målrettede angreb eller uautoriseret adgang kan reduceres ved øjeblikkelig hændelsesreaktion og systemgendannelse. For at forhindre indtrængen foretager vi en gennemgang af kildekode, beskyttelse mod svindel og phishing samt brugeruddannelse.

 • Token Offering-sikkerhed

  Token Offering eller Token Sales er en procedure, som har til mål at tiltrække investeringer via salg af virksomhedens tokens. Token Offering er primært baseret på kombineret teknologi og kræver gennemgang af kode samt evaluering af applikationssikkerhed. Dette omfatter beskyttelse mod svindel og phishing, overvågning af webstedssikkerhed, test af brud på sikkerheden og DDoS-beskyttelse. Vi gennemgår Smart Contract-kode til Blockchain for at afsløre sårbarheder. Undersøgelse og rapportering af hændelser sikrer konstant beskyttelse. Uddannelse i cyberhygiejne hjælper brugerne med at undgå kritiske fejl.

 • Kryptobørssikkerhed

  En kryptobørs er et sted, hvor brugerne kan udveksle og købe forskellige kryptoaktiver. Det er også sårbart overfor cybertrusler. Kryptobørser kræver konstant beskyttelse og overvågning, herunder forebyggelse af målrettede angreb, DDoS-beskyttelse, overvågning af webstedssikkerhed og regelmæssig kodegennemgang. Vi kan også tilbyde sikkerhedsrapporter, hændelsesreaktion og test af sårbarheder. Brugerne oplæres i at genkende og undgå svindel og phishing som en del af uddannelsesprogrammet i cyberhygiejne.

24/7

Blev du hacket?

Du har adgang til professionel hændelsesreaktion til cybersikkerhed, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Oplev den fulde styrke i vores globale ekspertise, som kan gennemtvinge en afhjælpning af sikkerhedshændelsen.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

Brugere af et Blockchain-netværk kan udsættes for målrettede angreb via phishing. Svindlere opretter falske ICO-websteder og hubs for at narre brugere til at foretage betalinger til falske wallets. Konfigurationsmangler samt usikker datalagring og usikre overførsler kan medføre lækager af følsomme oplysninger. Fejl i koden gør det muligt at få kontrol over et system. Dette er endnu farligere, når der er centrale komponenter på platformen.

 • <p>Mange ICO- og kryptobørswebsteder er sårbare overfor DDoS-angreb. De har brug for omfattende beskyttelse for at øge sikkerheden og minimere brud på sikkerheden.</p>

  Mange ICO- og kryptobørswebsteder er sårbare overfor DDoS-angreb. De har brug for omfattende beskyttelse for at øge sikkerheden og minimere brud på sikkerheden.

 • <p>Smart Contracts og Blockchain-koden kan indeholde fejl eller endda omfattende bagdøre. Disse kan udgøre et indgangspunkt for hackere.</p>

  Smart Contracts og Blockchain-koden kan indeholde fejl eller endda omfattende bagdøre. Disse kan udgøre et indgangspunkt for hackere.

 • <p>Ikke alle Blockchain-programmer er decentraliserede. Kryptobørser har stadig stærkt centraliserede aspekter, som udgør et attraktivt mål for hackere.</p>

  Ikke alle Blockchain-programmer er decentraliserede. Kryptobørser har stadig stærkt centraliserede aspekter, som udgør et attraktivt mål for hackere.

 • <p>Social engineering, svindel og phishing forbliver potentielle trusler, selv i meget beskyttede systemer som f.eks. Blockchains, hvor svindlere kan aflure brugernes loginoplysninger.</p>

  Social engineering, svindel og phishing forbliver potentielle trusler, selv i meget beskyttede systemer som f.eks. Blockchains, hvor svindlere kan aflure brugernes loginoplysninger.

 • <p>I nogle tilfælde, hvis over 50 % af en Blockchain kontrolleres af angriberne, vil de være i stand til at godkende svigagtige transaktioner.</p>

  I nogle tilfælde, hvis over 50 % af en Blockchain kontrolleres af angriberne, vil de være i stand til at godkende svigagtige transaktioner.

 • <p>De fleste brugere har ikke kendskab til grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger og ved ikke, hvordan man skal reagere i tilfælde af et angreb.</p>

  De fleste brugere har ikke kendskab til grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger og ved ikke, hvordan man skal reagere i tilfælde af et angreb.

Relateret til denne løsning

Resources marked with an asterisk (*) are in English.