PRODUKT

Kaspersky Hybrid Cloud Security for Azure

Strømlin sikkerheden, og accelerer overensstemmelsen i din Azure-sky

Sikkerhed i skyen, som bare virker

Mest prisbelønnede, mest efterspurgte, mest pålidelige

Vi har udviklet en enestående flerlagsbeskyttelse til arbejdsbelastninger i Microsoft Azure. Imødekom dit delte sikkerhedsansvar med en perfekt afbalanceret kombination af konstant og adræt sikkerhed og uovertruffen effektivitet, der beskytter dine data mod de mest avancerede nuværende og fremtidige trusler uden at gå på kompromis med skymiljøets ydeevne.

Med Kaspersky Labs omfattende løsning til Microsoft Azure kan du være sikker på, at sikkerheden for alt, hvad du har lagt i skyen, overholder virksomhedens standarder, og at dine data og brugere er sikret på alle tidspunkter.

Skyvenlig beskyttelse

Fås som Azure-udvidelser, så du kan provisionere cybersikkerhedsfunktioner direkte i dine arbejdsbelastninger i skyen, så dine virksomhedsprogrammer, der altid kører, er i sikkerhed.

Samlet organisering

Cybersikkerhed, der bliver en naturlig del af dit skyøkosystem, takket være strømlinet sikkerhedsprovisionering og overvågning via integration i Azure Security Center.

Harmoniseret miljø

De allerbedste sikkerhedsfunktioner og administrationsmuligheder på erhvervsniveau og synlighed, så hver skyarbejdsbelastning, uanset hvor den befinder sig, kører i et fuldstændig sikkert hybridt skyøkosystem.

Velegnet til

Skyimplementering er stigende i alle brancher. Med vores hybride skysikkerhedsløsning sikrer vi de korrekte niveauer af sikkerhed, uanset hvor komplekst dit hybride skymiljø er.

Brug

 • Forenkler sikkerhedsprovisioneringen

  Direkte fra Azure MarketPlace kan du implementere flerlagsbeskyttelse i realtid til Azure-skyarbejdsbelastninger, der er baseret på maskinindlæringsassisteret antimalware kombineret med en række beskyttelses- og forebyggelsesteknologier.

 • Gør skyer endnu mere sikre

  Vi supplerer Azure-skyens egne værktøjer med proaktiv cybersikkerhed, herunder antimalware, exploit-forebyggelse, integritetsovervågning, log-inspektion, app- og enhedsstyring og endda anti-ransomware-teknologier.

 • Forsvarer hele din hybride sky

  Opbyg et perfekt organiseret og adaptivt cybersikkerhedsøkosystem, der leverer præcis de funktioner, din hybride skyarbejdsbelastning kræver, mens ressourceeffektivitet og problemfri organisering forbliver alfa og omega.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Understøttede platforme

Truslerne

En enkelt inficeret skyforekomst kan have en voldsom negativ indvirkning på hele din skymigrationsstrategi. Delt sikkerhedsansvar øger behovet for passende sikkerhedsfunktioner til din Microsoft Azure-skyarbejdsbelastning.

 • <p>Forkert tilpasning mellem IT- og sikkerhedsstrategier er særligt ødelæggende i skymiljøer, hvor virksomhedens bæredygtighed vil blive påvirket.</p>

  Forkert tilpasning mellem IT- og sikkerhedsstrategier er særligt ødelæggende i skymiljøer, hvor virksomhedens bæredygtighed vil blive påvirket.

 • <p>En "Kun anti-malware"-tilgang fungerer ikke i skyen; der skal flere beskyttelseslag og mere sikkerhedsstyring til for at accelerere din skyrejse.</p>

  En "Kun anti-malware"-tilgang fungerer ikke i skyen; der skal flere beskyttelseslag og mere sikkerhedsstyring til for at accelerere din skyrejse.

 • <p>Alvorlige brud på datasikkerheden i skyer sker oftest som følge af implementering af sikkerhedsløsninger, der mangler gennemsigtighed.</p>

  Alvorlige brud på datasikkerheden i skyer sker oftest som følge af implementering af sikkerhedsløsninger, der mangler gennemsigtighed.

 • <p>Manglende API-integration resulterer i mindre effektiv sikkerhedsprovisionering, men arbejdsbelastninger i skyen skal beskyttes, uanset om du kan se dem eller ikke.</p>

  Manglende API-integration resulterer i mindre effektiv sikkerhedsprovisionering, men arbejdsbelastninger i skyen skal beskyttes, uanset om du kan se dem eller ikke.

Alliancer

Sammen med vores teknologiske alliancer hjælper vi med at udjævne din vej mod digital transformation og sikker skyimplementering.

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.