TOP 3 score for hver use case i rapporten Gartner’s Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms

GÅ TIL RAPPORTEN

Gartner anmelder kritiske kompetencer i 21 EPP-løsninger

Denne seneste rapport fra Gartner bedømmer produkter fra førende EPP-leverandører i forhold til de kritiske kompetencer, som alle virksomheder har brug for.

I fortsættelse af Gartners Magic Quadrant Endpoint Protection-analyse 2018 analyserer rapporten leverandørkompetencer inden for ni kritiske områder, herunder forebyggelse, konsolbeskeder og -svar, EDR-kernefunktionalitet, tredjepartsintegration og administrerede tjenester (MSS/MDR).

Disse vurderes ud fra kravene fra tre virksomhedstyper, klassificeret efter use case i henhold til deres tilgang til slutpunktsbeskyttelse.

Gå direkte til denne rapport for at se:

  • Hvilke specifikke funktioner, din type virksomhed for tiden afleder størst værdi fra, og hvordan de tackler indførelsen af teknologier som EDR.
  • Hvordan EPP+EDR-produkter fra 21 førende leverandører afvejer disse forventninger, og hvorfor Kaspersky Labs EPP-løsning vises blandt de 3 bedste for alle tre use cases..

Konsekvent høj ydeevne i uafhængige tests er kendetegnende for Kaspersky Labs succes. Se, hvorfor vores vision om ægte cybersikkerhed betyder, at vi har de kritiske kompetencer, din virksomhed har brug for i dag.

GÅ TIL DIN GRATIS GARTNER-RAPPORT HER

Denne grafik er udgivet af Gartner, Inc. som en del af en større analyse og bør ses i forhold til hele analysen.
Gartner har ikke godkendt leverandører, produkter eller tjenester, som er vist i virksomhedens forskningspublikationer og råder ikke teknologibrugere til kun at vælge leverandører med de højeste ratings eller anden betegnelse. Gartners forskningspublikationer indeholder Gartners forskningsorganisations holdninger og skal ikke fortolkes som angivelser af fakta. Gartner fraskriver sig alle eksplicitte og implicitte garantier med hensyn til denne forskning, herunder eventuelle garantier for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål
.