Vyacheslav Zakorzhevsky

Head of Anti-Malware Team

Vyacheslav kom til Kaspersky Lab i 2007 som virusanalytiker. Han blev senere seniorvirusanalytiker og derefter ledende virusanalytiker i den heuristiske detekteringsgruppe, hvor hans arbejde bestod i at detektere og fjerne polymorfe vira samt påvisning af pakkede og beskyttede objekter.

I 2013 blev Vyacheslav udnævnt til leder af forskningsgruppen for sikkerhedsproblemer med det primære formål at undersøge udnyttelser og udvikle bedre beskyttelse mod dem. I 2014 blev han leder af Kaspersky Labs antimalware-team. Denne rolle giver ham ansvaret for alle spørgsmål vedrørende detekteringskvalitet og falsk positiv rater.

Vyacheslav har en bachelorgrad fra Moscow Institute of Fine Chemical Technology samt en kandidatgrad fra Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration. Han har også fået en MBA i Global Finance and Banking fra Swiss Business School.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk