Vicente Diaz

Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vicente tiltrådte Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team i november 2010. Han har specialiseret sig i trusselsefterforskning og efterforsker også i malware og svig i den europæiske region, herunder trojanske heste i bankverdenen, trusler på de sociale netværker, cyberkriminelle "partnernetværk" og mobil-malware. Derudover er Vincent leder af tekniske forskningsprojekter og yder ekspertsupport til kunderne.

Før Vicente tiltrådte Kaspersky Lab, arbejdede han som Software Developer for IT&C og Actaris, hvorefter han tiltrådte en forskningsposition på Det Polytekniske Universitet i Catalonien (UPC). Han kom derefter til it-sikkerhedsområdet, hvor han arbejdede for S21sec først som pentester og derefter som leder af e-kriminalitet. Vicente er ophavsmanden bag flere software-værktøjer og er aktiv i kredsløbet af konferencer, både som arrangør og som foredragsholder. Han var rådgivende bestyrelsesmedlem i Source Conference og er medstifter af Edge-Security, en sikkerhedsgruppe, der er dedikeret til forskning og organisering af non-profit-arrangementer.

Vincente har en universitetsgrad i datalogi og en kandidatgrad i kunstig intelligens.


Andre medlemmer af teamet

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • Sergey Golovanov

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • David Jacoby

    Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk