<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

Vicente Diaz

Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vicente tiltrådte Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team i november 2010. Han har specialiseret sig i trusselsefterforskning og efterforsker også i malware og svig i den europæiske region, herunder trojanske heste i bankverdenen, trusler på de sociale netværker, cyberkriminelle "partnernetværk" og mobil-malware. Derudover er Vincent leder af tekniske forskningsprojekter og yder ekspertsupport til kunderne.

Før Vicente tiltrådte Kaspersky Lab, arbejdede han som Software Developer for IT&C og Actaris, hvorefter han tiltrådte en forskningsposition på Det Polytekniske Universitet i Catalonien (UPC). Han kom derefter til it-sikkerhedsområdet, hvor han arbejdede for S21sec først som pentester og derefter som leder af e-kriminalitet. Vicente er ophavsmanden bag flere software-værktøjer og er aktiv i kredsløbet af konferencer, både som arrangør og som foredragsholder. Han var rådgivende bestyrelsesmedlem i Source Conference og er medstifter af Edge-Security, en sikkerhedsgruppe, der er dedikeret til forskning og organisering af non-profit-arrangementer.

Vincente har en universitetsgrad i datalogi og en kandidatgrad i kunstig intelligens.


Andre medlemmer af teamet

 • Costin Raiu

  Director, Global Research & Analysis Team

 • Dirk Kollberg

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Sergey Golovanov

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • David Jacoby

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team