Sergey Novikov

Deputy Director, Global Research & Analysis Team

Sergey tiltrådte Kaspersky Lab i 2002 og blev udnævnt til vicedirektør i virksomhedens Global Research & Analysis Team i marts 2013. Før Sergey blev vicedirektør, var han chef for virksomhedens Global Research & Analysis Team i EEMEA-regionen.

Sergey er ansvarlig for håndteringen af afdelingens operationelle aktiviteter foruden organisering af Kaspersky Labs årlige topmøde for sikkerhedsanalytikere. Hvert år samles verdens bedste it-sikkerhedseksperter på topmødet for at samarbejde og udveksle forskning sammen med internationale organisationer, retshåndhævende myndigheder og teknologivirksomheder.

Sergey har en universitetsuddannelse i anvendt matematik fra Moskva Statsuniversitet for Jernbaneteknik og har taget en PhD-uddannelse i it-sikkerhed. Sergey bor i Moskva.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk