Sergey Golovanov

Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Sergey startede sin karriere hos Kaspersky Lab i 2005, hvor han tiltrådte som en virusanalytiker, før han blev forfremmet til chef for Non-Intel Research Group. Han blev udnævnt til malware-ekspert for Kaspersky Labs russiske forskningscenter i 2009 og er siden steget i graderne til en stilling som Principal Security Researcher med ansvar for trusler i bankverdenen og cyberspionage. Sergeys ekspertise omfatter også indlejret systemsikkerhed, cyberkriminelle "partnernetværker", ikke-Windows-trusler (Mac-operativsystem, Unix-operativsystem), botnets og andre aspekter af cybersikkerhed.

Sergey er p.t. ph.d.-studerende og underviser i sin fritid på et kursus om sikring af computernetværk. Før han tiltrådte virksomheden, arbejdede han i Moskva Center for Videnskabelig og Teknisk Information.


Andre medlemmer af teamet

 • Sergey Novikov

  Deputy Director, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • David Jacoby

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Vitaly Kamluk

  Director, Global Research & Analysis Team, APAC

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk