Santiago Pontiroli

Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Santiago Pontiroli kom til Kaspersky Lab som Security Researcher i oktober 2013. Hans primære ansvarsområder omfatter analyse og undersøgelse af sikkerhedstrusler i Syd- og Latinamerika (SOLA), internetprogramsikkerhed, udvikling af automatiseringsværktøjer, der hidrører fra trusselsefterforskningsstudier og omvendt konstruktion af programmer med skadelig kode.

Før han kom til Kaspersky Lab, fungere Santiago som Development Leader hos Accenture på projekter såsom Site Concept Studio og Avanade Connected Methods, hvor han førte tilsyn med alle tekniske aspekter på holdet, udviklede og præsenterede demoer på forskellige platforme og ydede teknisk support til sælgerne. Forud for Accenture arbejdede Santiago som konsulent for en række virksomheder, der leverer support på adgangskontrolsoftware, system- og netværksadministration, serverhærdning og internetprogramsikkerhed.

Santiago har universitetsgrader i Systems Engineering og Systems Analysis fra Universidad Tecnológica Nacional F.R.L.P i Buenos Aires, Argentina. Hans kerneekspertiseområder omfatter bitcoin-relateret forskning og analyse af ransomware.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk