Roberto Martínez

Security Researcher, Global Research and Analysis Team, Latinamerika

Roberto Martinez kom til Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team i april 2012. Han er ansvarlig for analyse og overvågning af malware-miljøet i Mexico, hvor han analyserer og kommer med prognoser omkring lokale tendenser med særligt fokus på "etisk hacking", retsvidenskab og penetrationstests.

Før han kom til Kaspersky Lab, samarbejdede Roberto med ITlligent Security, hvor han deltog i sårbarhedsscanning og penetrationstestprojekter for virksomheder i Latinamerika som bl.a. Prose, Claro, Bancajeros Banet. Han er medlem af Mexican Association of Information Security (AMSI), Mexico Security Professionals, Digital Forensics Association (DFA), redteam: Association of Penetration Testers og er medlem af Cyberwar & Cybercrime, et internationalt fællesskab, der formidler relevante oplysninger om emnet cyberspacekriminalitet. Han deltager i en række uddannelsesmæssige initiativer i Mexico og inviteres ofte til at tale ved arrangementer i it-sikkerhedsbranchen i hele regionen.

Roberto har en omfattende erfaring som ledende underviser i it- og informationssikkerhed og er arkitekt og efterforsker bag sikkerhedsløsninger og er ekspert i digital retsvidenskab. Han studerede på universitetet i Guadalajara og Universidad Tec Milenio (ITESM) i Monterrey og taler flydende engelsk og spansk.


Andre medlemmer af teamet

  • Vicente Diaz

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • Dmitry Bestuzhev

    Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

  • Fabio Assolini

    Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk